Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Logan Circle​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(90)

Jôntの写真
4.9
素晴らしい(104)
価格:非常に高い
• フレンチジャパニーズ料理 • Uストリート・コリドー
本日8回予約が入りました。
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
Brescaの写真
4.7
素晴らしい(869)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • Uストリート・コリドー
本日33回予約が入りました。
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Ted's Bulletin - 14th Streetの写真
4.7
素晴らしい(996)
価格:普通
• アメリカ料理 • ローガン ・ サークル
本日21回予約が入りました。
Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are a neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.
MXDCの写真
4.6
素晴らしい(2465)
価格:普通
• メキシコ料理 • ダウンタウン
本日7回予約が入りました。
モダンにアレンジしたメキシコ料理を提供するMXDC Cocina Mexicana by Todd Englishは、14丁目沿いにあるレストランで、ホワイトハウスから1ブロック、ワシントン記念塔から徒歩わずかの場所に位置しています。 バーエリアでは各種カクテルやテキーラメニューを用意し、ハッピーアワーを楽しむのに絶好のスペースを提供しています。 MXDCの内装と雰囲気は、ロマンティックな夜や家族でのディナーを楽しんだり、プライベートまたは企業のイベントを開催するのに完璧です。 Created by Todd English, MXDCのメニューには、小皿料理、メインディッシュ、家族向け料理などのメキシコ各地からの伝統料理を取り揃えています。豚バラ肉、ビアバッターのマヒマヒ、カルネ・アサーダのタコスをはじめ、セブンチリ・ラムシャンク、トルティーヤスープやオープンフェースのケサディーヤなどの定番をお楽しみください。
Mi Vida, 14th Streetの写真
4.6
素晴らしい(403)
価格:普通
• メキシコ料理 • ローガン ・ サークル
本日12回予約が入りました。
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Dovetailの写真
4.4
非常に良い(92)
価格:高い
• アメリカ料理 • ローガン ・ サークル
本日2回予約が入りました。
Exploring the crossroads of southern hospitality and Mid-Atlantic cuisine, Dovetail draws from regional ingredients to innovate with the dynamic flavors of the Northeast. Situated on the District's 14th Street corridor within Viceroy Washington DC, the indoor-outdoor restaurant offers rotating seasonal menus featuring the freshest ingredients from East Coast farmers, fishermen and purveyors. Relax on our all-weather outdoor patio for brunch or dinner while enjoying a destination raw bar with chilled Maine lobster and Chesapeake oysters, tantalizing appetizers like deviled eggs with kimchi or pork rinds with homemade ranch, exquisitely prepared dry aged steaks paired with fresh local vegetables, and sweet seasonal treats. Don't miss our happy hour where Dovetail's formidable beverage program is the star - highlighting local spirits, a selection of new and old world wines, craft brews, and inventive cocktails. At Dovetail, we're always up for sharing a good meal.
Cork Wine Bar & Marketの写真
4.6
素晴らしい(523)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ローガン ・ サークル
本日1回予約が入りました。
Cork Wine Barはローガン・サークルの住民、Diane GrossとKhalid Pittsによるものです。Corkを開店した彼らの夢は、おいしくてシンプルな地元料理と一緒にあまり知られていない地域産の素晴らしいワインを、人々が友人や家族と一緒に楽しめる居心地のいい場所を地元につくるということでした。Corkでは、世界中の小規模な生産者による少なくとも50種類のグラスワイン、250種類のボトルを提供しています。Corkは手頃な料金のワインを扱うカジュアルかつエレガントな場所で、飲んでいるワインについてわかりやすく説明し、違う地域産、種類のワインを試したり、料理とのペアリングを楽しめます。Corkはおいしい食べ物とワインへの情熱を、快適な雰囲気の中で私たちのコミュニティーと共有し、味わうためにつくられました。
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(3904)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日100回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
SHIA Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(36)
価格:非常に高い
• 韓国料理 • ワシントン
本日4回予約が入りました。
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(265)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日10回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ