Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Mercer Island​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(31)

Larkの写真
4.6
素晴らしい(1223)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日15回予約が入りました。
John Sundstromシェフが手掛けるLarkは、職人に焦点を当てた太平洋岸北西部随一の高級レストランです。Larkは地元の職人、農家、採食者と協力し、各シーズン最高のサービスを提供しています。Larkの中二階に位置するBitter/Rawでは牡蠣、クルード、シャルキュトリ(ハム類)を用意し、ディナー前のドリンクや小皿料理を楽しむのに最適です。Bitter/RawではLarkのフルメニューも提供しています。
Spinasseの写真
4.8
素晴らしい(3800)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日28回予約が入りました。
地元産の有機食材を使用したイタリアのピエモンテ料理、ピエモンテワインのリスト、新鮮な手作りパスタを提供しています。 Spinasseに隣接するアペリティーヴォバーArtusiでは、ディナーの前に手作りカクテルや前菜を楽しめます。
Bateauの写真
4.6
素晴らしい(1218)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日10回予約が入りました。
Bateauでは店内で解体し、乾燥熟成させた牛肉を提供しています。ウィッビー島にある自家農場からの特選肉を取り揃えており、品質、持続可能性、動物福祉に関する同様の基準を満たした他の農場からも仕入れています。量り売り方式を採用しており、鉄板で調理しています。創作サイドメニュー、フライドポテト、有名なカクテル、種類豊富なボトルリストも用意しており、フレンドリーで洗練されたサービスを心がけています。 「私たちは自家農場の動物の部位すべてを無駄なく使用し、出産、世話、餌、と畜、解体、乾燥熟成といった全工程の指導を行っています。最高の牛肉を育て、準備し、いかなる場所でも提供することが私たちの願いです」とシェフのRenee Ericksonは述べています。
MariPili Tapas Barの写真
4.7
素晴らしい(253)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日12回予約が入りました。
MariPili is a James Beard nominated Galician themed tapas bar providing a casual environment for elevated Spanish bar food and homestyle cooking. MariPili is named for chef's aunt and the bar and walls are adorned with Galician art and keepsakes. Estrella Galicia is served on tap and there are a wide variety of tapas options like the pan seared lingcod 'Bacallau a Mariñera' and Spanish classic 'Croquettas de Jamon' as well as our seasonal tasting menu Tapear Tapearei which includes many bite sized courses reflecting a more traditional tapas experience. Honoring the chef's blended heritage, the wine list features a selection from Spain and Washington exclusively.
Vendemmiaの写真
4.7
素晴らしい(1124)
価格:高い
• イタリア料理 • レスキ、マドロナ、マディソン公園
本日11回予約が入りました。
シェフのブライアン・クレベンジャーの最初のレストランで、イタリア料理の影響を受け、地元産の食材、季節の食材を使用しています。シアトルのマドローナ地区に位置する Vendemmia は、ワシントン産の野菜、自家製パスタ、地元産の肉や魚介類などを用いた食へのアプローチにおける、洗練されたシンプルさが特色です。キッチンカウンターを予約し、「シェフのカウンター」でシェフのクレベンジャーに季節のティスティングメニューを作ってもらうという、ユニークなオプションもあります(最大5名まで)。シェフのカウンターについては、レストランまでお電話ください。
Artusi (21 and over)の写真
4.6
素晴らしい(78)
価格:高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日3回予約が入りました。
Artusi is 21 and olderCome enjoy our pasta and wine night on Sunday and Monday, and Industry night on Tuesday with 10% off. Chef Stuart Lane creates a casual menu offering including our multi award winning meatballs. We only accept reservations for parties of 3 or more, we encourage parties of 1 or 2 to walk in! On Sunday/Monday night, we do not accept any reservations and operate just on a walk in basis.
OOLA Capitol Hillの写真
4.9
素晴らしい(111)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日1回予約が入りました。
We always leave ample space for walk-in's so come on over! Party's over 6 people, give us a call or send a direct message on our website. OOLA Capitol Hill offers craft cocktails showcasing OOLA spirits, elevated bar snacks and PNW casual fine dining, shared plates, driven by the seasons. Executive Chef Elizabeth Blacker creates photo-worthy share plates with the freshest seasonal ingredients with a Pacific Northwest flair.Nestled in a private courtyard on Union Street between 14th and 15th, OOLA Capitol Hill is a gem of a building with two garage doors opening onto a patio shaded by mature Japanese Maple trees. With 11 seats at the bar and 22 on the floor, it is one of the rare intimate community treasures that make Seattle a marvel. We also have a Private Dining Room for parties from 8-20.
Violetの写真
4.8
素晴らしい(734)
価格:普通
• アメリカ料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日7回予約が入りました。
Violet, voted Best New Restaurant 2019, by Seattle Magazine, is the newest concept by executive chef William Belickis. Violet offers a unique American Omakase dining experience influenced by French, Italian, and Spanish cuisine.Chef William Belickis emphasizes a strong dedication to seasonal and local ingredients grown in our own rooftop farm and sourced from trusted farms/purveyors, as well as the finest ingredients the world has to offer.Our menu is seasonal based on Chef's choice of the freshest ingredients available to create artistic flavors. Put trust in Chef William Belickis's hands and experience the American Omakase, a personalized 5-course seasonal tasting menu. Wine pairing is available and our knowledgeable staff can help you customize your dining experience.
84 Yeslerの写真
4.8
素晴らしい(59)
価格:非常に高い
• アメリカ地方料理(北西部) • パイオニア ・ スクエア
本日7回予約が入りました。
At 84 Yesler, we pride ourselves on fostering a vibrant community and providing a versatile venue that inspires innovation and connection. Join us and be a part of something special in Pioneer Square.
Cepae L’Experience Paris - Bellevueの写真
4.4
非常に良い(188)
価格:高い
• フランス料理 • ベルビュー
本日1回予約が入りました。
"What are you ?" is a question we are frequently asked. "Are you a bakery, a café, a restaurant, a gift shop, a patisserie, a delicatessen, a cake shop, a wine bar, a bistro…?"At the heart of what we do is sharing Paris with you. Paris, the City of Lights, the City of Love; a city we love, a city we hail from, a city that has so much to offer...From breakfast to dinner, we strive to represent the best of what France has to offer.So whether you want to call us a bakery, a café, a restaurant, a gift shop, a patisserie, a delicatessen, a cake shop, a wine bar or a bistro... do not wait any longer to join “L'Expérience”!A bientôt!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ