Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. オースティン

Midtown​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(31)

Uchiko Austinの写真
4.8
素晴らしい(6047)
価格:非常に高い
• 寿司 • セントラル・オースティン
本日52回予約が入りました。
お知らせします… シェフTyson Coleは2011年度のジェームズ・ビアード財団により「Best Chef Southwest」賞を受賞しました。UchiとUchikoファミリー、そして友人のサポートに感謝します! 日本語の「Uchiの子」にちなんだUchikoは、有名なエグゼクティブシェフ/寿司職人Tyson Coleが人気店Uchuに続きオープンしたレストランです。オースティンの中心部にあり、Uchiがもつ素晴らしいエネルギッシュな雰囲気を守りながら進化させたUchikoでは、Uchiと同様に新鮮な創作料理が並ぶ新しいメニューを用意しています。メインダイニングルームは夜は予約が可能です。イートインバー/カフェエリアも併設しています。
Jeffrey's Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(2190)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • セントラル・オースティン
本日38回予約が入りました。
Jeffrey's Restaurant & Barは、1975年からオースティンで高級ダイニングを提供しています。2012年に大規模な改装のため閉店し、オースティンのプレミアレストラングループ、McGuire Moorman Hospitalityの指導の下、再オープンしました。ダウンタウン西部の静かな地区に位置するレストランには活気あるバーと3室の独特なダイニングルームがあり、乾燥熟成させたプライムステーキ、最新版の古典的高級ダイニング、地元の食材を使用したメニューを提供しています。プライベートダイニングが可能で、無料のバレーパーキングも利用できます。地元のカーサービスも提供しています。 Josephine Houseでは、ランチ、ブランチ、ハッピーアワー、ディナーのほか、月曜の夜はステーキ&フライドポテトを提供しています。The Clarksvilleコテージには、コーヒーやカクテルが楽しめる小さな大理石のバー、居心地のよいテーブル席のあるダイニングルーム、日陰のパティオがあり、前庭の芝地ではくつろぎのひと時を過ごせます。シェフのAlex Manleyとチームは、地元の最高の食材を使用した多岐にわたる日替わりメニューを用意しています。
Hestiaの写真
4.8
素晴らしい(1905)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日46回予約が入りました。
Hestia, named after the Greek goddess of the hearth, is a modern live-fire grill house. Dishes find inspiration from a custom 20-ft hearth which anchors the kitchen and dining room. Our menus offers an opportunity to explore and showcase techniques that highlight the role of fire in food. You may choose to order from our a la carte menu or experience our chef curated tasting menu.We accept reservations 60 days in advance. For event inquiries, please visit our website.2024 Michelin One Star
Uchi Austinの写真
4.9
素晴らしい(5431)
価格:非常に高い
• 寿司 • ダウンタウン
本日43回予約が入りました。
お知らせ:シェフ、タイソン・コールは2011年度のジェームズ・ビアード財団により「Best Chef Southwest」賞を受賞しました。UchiとUchikoファミリー、友人のサポートに感謝します! Uchiでは、フード&ワイン誌による「2005年度アメリカで最高の新参シェフ」を受賞したエグゼクティブシェフ/寿司マスター、タイソン・コールの料理を提供しています。日本の伝統料理に新たな風味を加えた刺激的なメニューです。「家」を意味するUchiは、日本の多くの寿司バーのように古い家を改装した建物を利用しています。活気ある雰囲気の斬新なデザインで、オースティンの多様な飲食店の中に溶け込んでいます。Uchiでは予約数は限られており、大半のテーブルを予約なしのお客様のために空けています。ほとんどのテーブルは先着順です。お客様全員がお揃いになってからテーブルに案内します。
Uchiba Austinの写真
4.8
素晴らしい(156)
価格:非常に高い
• 寿司 • ダウンタウン
本日28回予約が入りました。
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE :: Uchibā, loosely "Uchi Bar" in Japanese, is Uchi's izakaya‑inspired cocktail bar and restaurant delivering a vast selection of Japanese whiskies, unique cocktails, yakitori grill items and Uchi classics. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
Mextaの写真
4.7
素晴らしい(136)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • ダウンタウン
本日35回予約が入りました。
Mexta extends an invitation to a realm in the heart of Austin where the enchantment of Mexican gastronomy unfolds. It’s a concept that celebrates the magic born when authenticity encounters innovation, where history and contemporary flair merge seamlessly.Mexta isn’t just a restaurant; it’s a destination for those who seek not merely a meal, but an indelible journey into the extraordinary.
Foreign & Domestic - Austinの��写真
4.8
素晴らしい(2039)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • セントラル・オースティン
本日21回予約が入りました。
くつろげる雰囲気を持つ、近所の現代的なアメリカンレストランで、外国の調理技術を用いたファーム・トゥ・テーブル(農場から食卓へ)のアメリカ料理を提供しています。当店では限られた数の予約のみを受け付けており、現在は大半のテーブルを予約なしで利用可能です!したがって、利用可能な予約の時間枠が足りずに落胆することはありません。
Fabrikの写真
5.0
素晴らしい(255)
価格:非常に高い
• ビーガン • イースト・オースティン
本日4回予約が入りました。
Note: Opentable is up-to-date with our availability. Select "show next available" to see future openings.Fabrik is the intersect of fine dining and mom & pop restaurant hosted in an intimate micro restaurant space. We offer a 5 and 7-Course tasting at 6pm, and a 7-Course tasting at 8:30pm Wed-Sun. Fabrik's current menu focuses on Japanese, Nordic, and Italian flavor profiles. Fabrik is 100% independently owned and operated.Led by Executive Chef-Owner Je Wallerstein, Fabrik is Austin’s first 100-percent plant-based tasting restaurant featuring curated menus that highlight the seasonality and diversity of plant-based cuisine in an upscale, sophisticated setting. With sustainability as a priority in our approach, we source produce and ingredients from local growers and provisioners wherever possible. We offer an eclectic selection of vegan, biodynamic and organic wines, including an optional wine pairing. Fabrik also offers saké as well as a range of non-alcoholic options.
Nômadeの写真
4.6
素晴らしい(461)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • Austin
本日30回予約が入りました。
Located in the heart of the South 1st district, Nomade is a Yucatecan kitchen celebrating fresh coastal seafood, artisanal spices from Merida, and wood-fired cooking. From the team behind the South Congress favorite, Lucky Robot, Chef Jay and restaurateur Adam Weisberg share their experiences in the region and hope to transport you to the lush jungles of the Yucatán.Heirloom masa, sustainably caught seafood, and artisanal spices are used to create traditional and contemporary Yucatecan dishes. Our bar features a collection of additive free agave spirits and an Latin inspired wine list. Additionally, we are a 100% gluten-free restaurant, seed oil free, and offer an extensive plant-based menu. #4 best new restaurant in the South by YELPTop 15 restaurants in Austin by Fodors Travel2024 Open Table Diners' Choice Award Winner.
Interoの写真
4.9
素晴らしい(1663)
価格:高い
• イタリア料理 • イースト・オースティン
本日32回予約が入りました。
Just as in Italy where the food is genuine and locally sourced, you'll find the same at Intero with farm-to-table Italian cuisine. At its core, the concept behind Italian cooking stems from necessity and gratitude for regionally available ingredients. Intero, translating to “whole’’ in Italian, embraces this concept utilizing local ingredients from their entirety, paired with traditional Italian techniques and cooking sensibilities. This naturally sustainable approach allows for innovative, yet familiar dishes that highlight the seasonal availability of what’s grown and raised in Texas. Additionally, Intero provides an authentic nod to the sweet side of Italy offering specialty house-made artisan chocolates (including truffles, barks, and sipping chocolate) along with other traditional Italian desserts in classic, seasonal and unique flavors. Enjoy various Amari, select wines and craft cocktails indoors or out, set in Intero's modern casual atmosphere.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ