Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Mount Vernon​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(79)

Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19427)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日210回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(272)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日21回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
dLeñaの写真
4.7
素晴らしい(2027)
価格:高い
• 中南米料理 • マウント ヴァーノン広場
本日76回予約が入りました。
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Centrolinaの写真
4.6
素晴らしい(2143)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ペンクォーター
本日10回予約が入りました。
Centrolinaは、マーケットを併設するイタリアンレストランです。新しく開発されたシティセンターDCに位置し、シェフAmy Brandweinが自ら経営しています。季節の食材を使った本格的な創作イタリア料理をランチとディナーに提供しています。メニューは毎日異なります。シェフChef Brandweinは、季節感に溢れたイタリアの郷土料理を提供しています。併設のマーケットではシェフ厳選の食材を数多く取り揃えています。 マーケットでは、イタリアから輸入した特産品、地元産の肉、環境に優しい方法で捕った魚、地元農家からの食材を販売しています。Centrolinaのキッチンで毎日手作りされる生パスタやソース、前菜やメインディッシュなどはテイクアウト可能です。Centrolinaのベーカリーでは、日替わりのビスコッティ、クロスタータ(イタリアのパイ)、ケーキなどに加え、地元のBread Furstベーカリーから取り寄せたパンも提供しています。バリスタがいる本格的なカフェでは、Vigilanteブランドのコーヒーを楽しめます。
Petite Ceriseの写真
4.7
素晴らしい(154)
価格:高い
• フランス料理 • マウント ヴァーノン広場
本日42回予約が入りました。
Part neighborhood café, part energetic bistro, Petite Cerise is located in a bright and lively historic corner space in Shaw/Mount Vernon Triangle. Petite Cerise features separate à la carte menus for brunch, lunch, and dinner. In addition, Petite Cerise has a Coffee Counter open Tuesday - Friday opening at 8am serving classic coffee and espresso preparations, housemade pastries, and other breakfast items to go or sit down.Dinner offers both an à la carte menu along with a Prix Fixe option. The focus in the evening is to craft unique and innovative dishes utilizing the very best ingredients within the Mid-Atlantic region and beyond skillfully prepared through a French lens.If you decide to join us for a morning coffee, quick mid-day bite, stretch out your lunch over a glass of wine, or gather with friends for an indulgent and creative dinner, we invite you here to celebrate and enjoy.
Boqueria - Penn Quarterの写真
4.6
素晴らしい(550)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • ペンクォーター
本日10回予約が入りました。
An energetic Barcelona-style tapas bar serving Spanish favorites, seasonal specials, and curated cocktails in a contemporary space steps from DC's Chinatown, Capital One Arena, and near the National Mall.Perfect for a shared meal of small plates, happy hour or lunch with the team, a memorable date night, or weekend brunch!Let us know if you have any seating requirements when making your booking. Parties of 10 or more will enjoy our Chef's Tasting Menu ($52pp plus beverage, tax and gratuity).Please note that by making a reservation through OpenTable you are agreeing to receive marketing communications from Boqueria.
dLeña - Chef Tableの写真
5.0
素晴らしい(77)
価格:非常に高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • マウント ヴァーノン広場
本日1回予約が入りました。
Join dLeña, as featured in the 2022 edition of The MICHELIN Guide DC, at our signature chef’s table tucked behind the main bar with an exquisite leather banquette facing directly into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Each of our guests will receive a take-home surprise to enjoy the morning after. ¡Salud!*Kindly note we are not able to accommodate menu substitutions for our Chef’s Table experience.
Cuba Libre - DCの写真
4.4
非常に良い(3143)
価格:高い
• キューバ料理 • マウント ヴァーノン広場
Cuba Libre Restaurant & Rum Bar(キューバ・リブレ・レストラン&ラムバー)では、2度​​のジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフGuillermo Pernotによるクラシックかつモダンなキューバ料理を提供しています。ペルノのメニューにはスペイン、アフリカ、クレオールとアジアの影響を受けたエキゾチックな島の伝統料理から派生した魅力的な料理が揃っています。レストランは1950年頃のオールド・ハバナへタイムスリップしたような雰囲気です。ユニークなドアやゲート、キャビネット、家具、アクセサリーなどの独自の木工製品や建築廃材の利用を目にすると、昔のキューバ建築の本質を捉えやすくなます。Cuba Libreの屋外は、色とりどりのエキゾチックな木の葉と鉢植えの大きなヤシの木により南国風のムードに仕上がっています。Cuba Libreは70種類以上の品揃えのラム酒を特色とし、独自のさわやかな自家製モヒートを提供しています。モヒートは本格的なキューバのレシピで作られており、ラム酒、フレッシュライムジュース、新鮮なミントの葉、少量のソーダ、最も独特な材料として毎日店内で搾るグアラポ(さとうきびジュース)を組み合わせています。
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(3943)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日57回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
SHIA Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(40)
価格:非常に高い
• 韓国料理 • ワシントン
本日18回予約が入りました。
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ