Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

National Harbor​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(79)

Succotash - National Harborの写真
4.6
素晴らしい(3436)
価格:普通
• アメリカ料理 • ナショナルハーバー
本日62回予約が入りました。
料理長Edward Leeによる南部料理
The Majesticの写真
4.5
非常に良い(2481)
価格:普通
• アメリカ料理 • アレクサンドリア
本日72回予約が入りました。
エグゼクティブ・シェフ兼経営者のギャビー・ハックマンが指揮をとる、新しく生まれ変わったThe Majesticは、ランチ、ディナー、週末のブランチに、プロテインと野菜を中心とした季節ごとの新鮮なメニューを幅広く提供しています。高品質のオリーブオイル、ハーブ、ガーリックをはじめ、地中海の味を再現する素材が活きた、ハックマンによる食材重視の高級感あふれるモダンでカジュアルなアメリカ風のビストロメニューを楽しめます。味わい深いロティサリーの肉料理や野菜料理などの特製料理も幅広く取り揃えています。 新しく改装された85席のダイニングルームは、居心地の良い上品な雰囲気が漂うワンフロアで、落ち着いたブース席、背の高い長椅子のテーブル席、温かみのある一人掛けのモダンなクラブチェアが備わっています。塗装、備品、家具におよぶ様々な修復作業を施した大胆な店内には、サロン風のアートコレクション、作品、興味深い写真の数々が、新しく手でワックス掛けされた壁に飾られています。
Vermilion - Alexandriaの写真
4.6
素晴らしい(4035)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • オールド タウン アレクサンドリア
本日27回予約が入りました。
アレクサンドリアの旧市街中心部にあるVermilionでは、一見シンプルに見えるけれどモダンで素晴らしいアメリカ料理を提供しています。シェフのウィリアム・モリスの郷土料理には、可能な限り地元の農場で生産された材料を使用しています。暖かい雰囲気の中、スタッフが優雅なもてなしてくれるVermilionは、カジュアルな平日の夕食、記念日や楽しい飲み会などにぴったりです。
KILNの写真
4.6
素晴らしい(98)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • アレクサンドリア
本日10回予約が入りました。
Kiln is a thoughtful & locally sourced restaurant. Our menus represent the best ingredients the mid-Atlantic has to offer. Our open kitchen, centered around a live-fire hearth, invites guests to interact with the team and watch as we cook each night. Look for the warm glow at the corner of Prince & Washington in the heart of Old Town Alexandria.
The Studyの写真
4.9
素晴らしい(332)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • アレクサンドリア
本日3回予約が入りました。
Discover our Modern American menu inspired by Chef Tomas Chavarria’s Mesoamerican heritage and training. Our regionally sourced plates such as Korobuta Pork Belly and Seven Hills Farms Center Cut Steak are complimented by our library of classic cocktails. Grab your favorite sip and savor attentive service, a luxe atmosphere, and live entertainment in a boutique hotel.
Cheesetique - Del Rayの写真
4.7
素晴らしい(669)
価格:普通
• アメリカ料理 • アレクサンドリア
本日11回予約が入りました。
Cheesetique, established in 2004, is the go-to neighborhood spot for fine cheeses, food-friendly wine, and an eclectic, cheese-centric menu. We’re a specialty cheese and wine shop. We’re a comfortable, cheese-centric restaurant. We’re all things to all cheese lovers, so join us to shop, dine, or both!
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(3923)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日102回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
SHIA Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(36)
価格:非常に高い
• 韓国料理 • ワシントン
本日6回予約が入りました。
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19392)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日305回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(265)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日16回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ