Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Pacific Palisades​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(56)

The Penthouse Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(4300)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サンタ モニカー
本日13回予約が入りました。
THE PENTHOUSEはThe Huntley Hotelにある素晴らしいレストラン&ウルトララウンジで、ビーチカバナ、天窓、銀製のバー、裸火を提供しています。KoiやTAO New York/Las Vegasなどのレストランのデザインで有名なThomas Schoosがエグゼクティブシェフのケビン・マイヤーと組んだレストランで、新感覚のビジュアルセレブレーションを表現しています。The Penthouseはグローバルな影響を大胆に取り入れた現代的なアメリカンメニューを提供しています。シェフのマイヤーのメニューは、フランス料理、スペイン料理などから着想を得て、ファーマーズマーケットからの季節の食材と世界中のユニークな食材を組み合わせたものです。この革新的なメニューにはタイム&蜂蜜風味の鴨胸肉、ブリックプレスの地鶏、シーバスのインゲンマメ・ラグー添え、高級なアンガスビーフなどの料理が含まれます。プライベートなイベントも開催できます。
Fiaの写真
4.6
素晴らしい(2508)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サンタ モニカー
本日25回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Melisseの写真
4.9
素晴らしい(1998)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日4回予約が入りました。
魅力的な季節のメニューから世界的なワインリストまで提供するMelisseは、ミシュランの2つ星レストランで、2003年からザガットにより、ロサンゼルスで訪れたいトップレストランとして表彰されています。サンタモニカに位置するMelisseは、シックな雰囲気、素晴らしい現代的なフランス料理、親切なサービスで五感のすべてを刺激します。オリビア/オーガスティンルームは、親密な集まりやビジネスエンターテイメントに利用できます。他にはないダイニング体験ができるMelisseは、見逃せない素晴らしいダイニング先です。ぜひ魅力的な体験をお楽しみください。
Citrinの写真
4.6
素晴らしい(187)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サンタ モニカー
本日9回予約が入りました。
Citrin is a modern Californian cuisine restaurant by Chef Josiah Citrin. The attention to detail and pursuit of excellence that defined Josiah’s landmark Mélisse restaurant for 20 years thrives in this new space. Citrin is a fun, welcoming, and approachable experience. A large bar and a la Carte menu brings a fresh take on our love of hospitality and passion to deliver exciting and delicious food.
SELINEの写真
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日8回予約が入りました。
*OPENING DECEMBER 3, 2024*Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At Seline, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
Fia Steakの写真
4.8
素晴らしい(356)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • サンタ モニカー
本日12回予約が入りました。
Fia Steak is a love letter to the classic steak house, and new sister restaurant to Fia. The intimate 48-seat restaurant offers three distinct experiences with the energetic Grill, elegant Dining Room & intimate outdoor Patio. The heart of the restaurant is the Grill, where guests can catch the theatrics of live cooking on a wood-burning fire. Chef Chris Alvarez-Jett offers a menu of steakhouse classics, featuring the finest cuts of U.S. beef, as well as handmade pastas & fresh fish from across the globe; Japanese A5 Wagyu & USA Prime beef, "Bubbles & Bumps", featuring great champagnes, paired with "bumps" of the finest caviar, to make every night a celebration. Expect tableside Steak carving of our large format steaks, which complement the stellar service provided by the all-star hospitality team.
pasjoliの写真
4.6
素晴らしい(644)
価格:非常に高い
• フランス料理 • サンタ モニカー
本日12回予約が入りました。
Pasjoli is an elevated French bistro from James Beard award-winning chef Dave Beran. The restaurant pays homage to French cuisine utilizing the bounty of produce available in Southern California. Rooted in classic French cooking and inspired by Parisian markets, pasjoli reflects Chef Dave’s thoughtful cooking style, showcasing his creative touches on bistro fare.We serve a five-course prix fixe menu in our dining room and our secret garden. You'll be able to select your seating preference when you confirm your reservation. Please visit our website to see the most current menu.Each evening, we have limited availability of pressed duck dinners. If you are interested in enjoying a pressed duck, please email info@pasjoli.com, and we will do our best to accommodate your request. Unfortunately, we cannot accommodate vegan diets.
Farmshop LAの写真
4.9
素晴らしい(565)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ブレントウッド
本日47回予約が入りました。
2010年にオープンしたFarmshop(ファームショップ)はレストランと職人市場&ベーカリーで、サンタモニカの26th通りの、1948年から続く歴史的なブレントウッド・カントリー・マート内に位置しています。 Jeff Cercielloの料理は旬の地元産の食材を大切にしています。LAタイムズの Irene Verbilaは、「日曜の夜のFarmshopは、最高のフライドチキンをメインにしています。私が最高の食事トップ10にあげたいのは、Cercielloのオーガニック・ロースト・チキンです。金色でパリパリ、フレッシュで身がぎっしりと詰まっていながらジューシーで、一口ごとにどんどんおいしくなっていくようです」と評しています。 新鮮な地元の食材を際立たせることに加えて、Farmshopではカリフォルニア中心にそろえたワインリスト、厳選されたチーズ、豚肉加工品、職人による食品や家庭用品を提供しており、彼らが誇りに思う多くのカリフォルニアの農家、生産者、販売業者に敬意を評しています。
Telefèric Barcelona - Los Angelesの写真
4.5
非常に良い(733)
価格:高い
• スペイン料理 • ブレントウッド
本日30回予約が入りました。
Get ready to experience the taste of Spain with Telefèric Barcelona. Our journey started thirty years ago in the heart of Barcelona, Spain and we are now thrilled to bring our passion and expertise to Brentwood. Our team of talented chefs and mixologists are eager to showcase the best of Spanish cuisine with our menu featuring a mouth-watering selection of tapas, paellas, and hand-crafted cocktails. With every bite, you'll be transported to the bustling markets of Barcelona. Join us for a unique and unforgettable dining experience, where we promise to delight your senses with our authentic flavors and warm hospitality. We can't wait to share our culture and gastronomy with you.
STK - Los Angelesの写真
4.3
非常に良い(2549)
価格:非常に高い
• ステーキ • ウエストウッド
本日28回予約が入りました。
STKはモダンなステーキハウスとシックなラウンジという2つのコンセプトを融合したレストランです。広い中央エリアにはクロコダイルの質感を持つタイルとクリーム色のレザーカウチがあり、それを取り囲む一段高くなったダイニングルームではよりフォーマルな食事を楽しめます。どのテーブルも劇場風の照明に照らされ、スモーキーミラーに映る店内全体はDJの作り出すエネルギッシュな雰囲気に包まれています。STK Los Angelesはウェストウッド中心部のW Hotel Los Angeles- West Beverly Hills内に位置します。ステーキで有名で、大・中・小とサイズを選べる肉や自然飼育の肉、市場からの新鮮な魚のメインディッシュを提供しています。ステーキの他にも、パルメザン・トリュフ・フライ、Lil' BRGs(小さなハンバーガー)、シュリンプ・ライス・クリスピー、スイートコーン・プディング、ジャンボランプクラブ・サラダなども楽しめます。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • OpenTable Diner
    エドモントン・北アルバータ •1​件の口コミ
    5.0
    本日ご来店
    Excellent for a special occasion or just a really great night out overall. The service was outstanding - did not rush us, but we weren’t waiting around for the next course, either. We had the tasting menu - which was really well portioned and gave us the chance to try a bit of most plates (we shared). Arancini was a really interesting blend between Californian and Italian - the arribiata and truffle pastas were fantastic. The steak was perfectly cooked and the trout was well-paired with the lemon orzo. Recommend them all. The sommelier - Isaac - was also a delight. Well informed and clearly loved what he does. We gave him a price point and some wines we like and he was able to come back with a great selection that paired well with the diverse meal. We were impressed! Well done, overall. Really enjoyed the full experience.
    詳細を見る
    Fia価格:非常に高い• イタリア料理• サンタ モニカー
    4.6
  • LorenzoVIP
    ロサンゼルス •34​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    What is so great about the food is that it is orepared meticulously with lush combos of taste. Duck ragout is always great and had the pumpkin soup which was off the charts. The beef is exceptional and cooked to perfection. And you better not leave before you have the souffles - perfectly cooked, just the right amount of sweet and the texture is not too liquid.
    詳細を見る
    Citrin価格:普通• アメリカ料理(コンテンポラリー)• サンタ モニカー
    4.6
  • NaomiVIP
    ロサンゼルス •79​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    We ate lunch at the Penthouse on Thanksgiving day. The restaurant was fully staffed and the service was very attentive. The prix fixe meal was delightful from starters, to entrees, and to desserts, with a platter of traditional side dishes as well. There were excellent choices for the vegetarians, and a spectacular view of the coast from the 16th floor. Of special note were the butternut squash soup, the pumpkin ravioli, the maitaki mushrooms, and the salted caramel cheesecake, each adorned with creative and scrumptious embellishments. We were grateful for this beautiful meal.
    詳細を見る
    The Penthouse Restaurant価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• サンタ モニカー
    4.6
  • leonardVIP
    ロサンゼルス •31​件の口コミ
    5.0
    2024年11月21日にご来店
    Exceptional tasty with great variety and creativity. This is THE best special occasion restaurant in Los Angeles. I have gone to Melisse for years and it never disappoints.
    詳細を見る
    Melisse価格:非常に高い• カリフォルニア料理• サンタ モニカー
    4.9
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ