Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Renton​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Copperleaf Restaurant & Barの写真
4.7
素晴らしい(2211)
価格:高い
• アメリカ地方料理(北西部) • シータック
本日20回予約が入りました。
Copperleaf Restaurant & Barでは季節感あるファーム・ツー・テーブルの料理を提供する北西部のスポットです。そのときのシーズンの最高のものをテーブルに提供するため、チーム全体で持続可能な実践に取り組んでいます。シェフのMark Bodinetは、地元の小さな農家、漁師、牧場、職人の製品に加え、敷地内のシェフのガーデンから採れた作物でディナーを提供しています。早めにお店に到着したら、ラウンジメニューを毎日提供するCopperleaf Barで、ワシントン州のシラーをグラスで、または季節カクテルを楽しんでください。Copperleaf Restaurantでは本当の「典型的な北西部の」を体験できます。
TOMOの写真
4.5
非常に良い(12)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • White Center
本日10回予約が入りました。
We serve eclectic Japanese-American cuisine and serious wine in a former adult video store. Since opening, Tomo has received recognition as one of the country's best new restaurants by Esquire and Robb Report and has been nominated for Outstanding Wine Program by the James Beard Foundation. Chef Brady Ishiwata Williams’ menus are personal, and feature outstanding ingredients prepared simply and with confidence. Our wine program highlights rare and ephemeral wines made by creative, principled people. We also serve a variety of classic and seasonal cocktails, emphasizing small-batch spirits and quality nonalcoholic options.We strive to be a cherished part of our guests' lives, providing a warm atmosphere, ever-changing menus, and exclusive events with top chefs and industry experts from around the world.
Vendemmiaの写真
4.7
素晴らしい(1117)
価格:高い
• イタリア料理 • レスキ、マドロナ、マディソン公園
本日8回予約が入りました。
シェフのブライアン・クレベンジャーの最初のレストランで、イタリア料理の影響を受け、地元産の食材、季節の食材を使用しています。シアトルのマドローナ地区に位置する Vendemmia は、ワシントン産の野菜、自家製パスタ、地元産の肉や魚介類などを用いた食へのアプローチにおける、洗練されたシンプルさが特色です。キッチンカウンターを予約し、「シェフのカウンター」でシェフのクレベンジャーに季節のティスティングメニューを作ってもらうという、ユニークなオプションもあります(最大5名まで)。シェフのカウンターについては、レストランまでお電話ください。
Cepae L’Experience Paris - Bellevueの写真
3.9
とても良い(185)
価格:高い
• フランス料理 • ベルビュー
本日4回予約が入りました。
"What are you ?" is a question we are frequently asked. "Are you a bakery, a café, a restaurant, a gift shop, a patisserie, a delicatessen, a cake shop, a wine bar, a bistro…?"At the heart of what we do is sharing Paris with you. Paris, the City of Lights, the City of Love; a city we love, a city we hail from, a city that has so much to offer...From breakfast to dinner, we strive to represent the best of what France has to offer.So whether you want to call us a bakery, a café, a restaurant, a gift shop, a patisserie, a delicatessen, a cake shop, a wine bar or a bistro... do not wait any longer to join “L'Expérience”!A bientôt!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ