Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Richmond​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(75)

La Marchaの写真
4.7
素晴らしい(1237)
価格:高い
• スペイン料理 • バークレー
本日44回予約が入りました。
*** 予約の場合、バーの席か相席となります。テーブル席を希望の場合はお申し付けください。できる限りご希望に沿うよう努力します。 *** バークレー中心部のLa Marchaは、明るい色を使った素朴な内装の居心地のよい雰囲気で、スペインの活気ある食文化を凝縮したレストランです。スペインの街を散歩しながら地元の本格的なタパスバーへ立ち寄ったような感覚に陥るでしょう。
The Berkeley Boathouseの写真
4.1
とても良い(572)
価格:高い
• アメリカ料理 • バークレー
本日9回予約が入りました。
Enjoy a diversified and innovative menu prepared by our culinary team highlighting fresh, local ingredients paying tribute to purveyors from California and the Bay Area. With an emphasis on contemporary California cuisine, the Boathouse menu is inspired by the Berkeley waterfront offering the classic California dishes infused with global influences in an artful presentation to amuse your senses. Designed for sharing, our well-balanced menu consists of a selection of small plates, flatbreads, sides, composed salads, and main entrées.
Ajanta Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1118)
価格:普通
• インド料理 • バークレー
本日11回予約が入りました。
毎月変わるインド各地の郷土料理などのメニューを提供するAjantaは、オーガニックの鶏肉や野菜を専門としています。可能な限り地元の持続可能な食材の使用に努め、魚介類はモントレーフィッシュマーケットから調達した持続可能なもの、肉はホルモン剤や抗生剤を不使用の肉のみを使用しています。 Ajantaは2009年〜2014年ザガットガイドのサンフランシスコ・ベイエリア全域のベスト・インド料理レストラン、2009年〜2011年、2013年のベイエリアのAリスト・コンテストのベスト・インド料理レストランに選ばれました。East Bay Express、Diablo Magazine、Contra Costa Timesなどの複数の出版物でも高い評価を得ており、ミシュランガイドでも紹介されています。 エレガントなダイニングホールには、インドの有名なアジャンター石窟からインスピレーションを得たアートが飾られています。
Alexander's Steakhouse - SFの写真
4.7
素晴らしい(2514)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • 相馬
エグゼクティブシェフMarc Zimmermanによる私たちのメニューは、モダンなアメリカンステーキハウスの高級ダイニングの解釈に日本の要素を取り入れたものです。リブアイ、ボーン-イン・ニューヨーク、フィレ・ミニョンのようなクラシックカットから、環境を考慮した方法で収穫されたシーフード、名物のハマチショット、米国で最大の種類を誇る和牛ステーキ各種(11種の和牛)を用意しています。乾燥熟成ステーキも素晴らしく、2種類のテイスティングメニューとワインディレクターJohnny Slamonがデザインした受賞歴のあるワインリストを含む、最も高級で贅沢なものを提供しています。バーマネージャーDaniel Claytonによる非常にユニークな特製カクテルが特徴のフルバーは、Alexander's Steakhouseでの素敵な夜の始まりに最高の場所です。
Dalidaの写真
4.7
素晴らしい(924)
価格:高い
• 地中海料理 • Presidio
本日102回予約が入りました。
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities. In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.
Commis Dining Roomの写真
4.9
素晴らしい(1235)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • オークランド
本日6回予約が入りました。
Commis in Oakland is a Two-Star Michelin rated fine dining restaurant by James Beard Foundation Nominated Chef James Syhabout that serves a multi-course Tasting Menu.Diners at Commis are invited to linger for 2.5 to 3 hours over an multi-course meal in a warm, comfortable and relaxing dining room appointed by glowing glass light pendants, dark furniture, bare walnut tables, dim lit candles and floral arrangements. Delivered by the attentive service staff and sommeliers, the cuisine of Commis showcases some of the best Northern California ingredients that are in season through modern and classic cooking techniques. The cuisine aims to bridge the flavors, textures and temperatures of the East and West with every course with the intention to excite and satisfy.
Angler San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(271)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日50回予約が入りました。
Angler is a seafood-focused Saison Hospitality Group restaurant with one Michelin star on the Embarcadero waterfront, featuring views of our expansive wood burning hearth and the San Francisco Bay, where each dish is touched by fire and intended to be shared.Our sourcing is deliberate and our menus closely follow the seasons of Northern California. Chef de Cuisine, Joe Hou
Trestleの写真
4.7
素晴らしい(2790)
価格:高い
• アメリカ料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日42回予約が入りました。
Trestleは、それほど遠い昔ではない時代、人々が一息ついて素敵な仲間と食事を楽しんだ時代に、敬意を表しリスペクトしています。当店では家族の集まりで見られる満足や温かさを提供し、適切な食事のベースとなるコース料理によるダイニング体験を楽しめます。 1名につき35ドル(USD)の3コースのプリフィックスメニューを毎晩日替わりで用意し、1名につき10ドルのパスタコースの追加オプションもあります。 午前零時までに毎晩翌日のメニューの案内をしていますので、www.trestlesf.comでメニューをご覧ください。 毎晩ベジタリアンメニューも提供しています。その夜のメニューに基づいて、アレルギー対応食や特別食を用意できるよう最善を尽くしています。
La Mar Cocina Peruana San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(8526)
価格:高い
• ペルー料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日31回予約が入りました。
La Mar Cebicheri­a Peruanaは、ペルーのいたるところにある数多くのセビチェ専門店から発想を得て、ペルー料理の最高の宝であるセビチェを大切にし、国際化するためオープンしました。セビチェ、ペルーの魚介類、景色を楽しむために創業したペルー式のセビチェ専門店です。
Saisonの写真
4.8
素晴らしい(23)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • 相馬
本日15回予約が入りました。
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ