Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Santa Monica​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(62)

Xuntosの写真
4.7
素晴らしい(139)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • サンタ モニカー
本日10回予約が入りました。
XUNTOS, "together" in Gallego, is a Tapas Bar from Chef Sandra Cordero in the heart of Downtown Santa Monica, serving small plates of things we want you to try: from the farmer's market around the corner to traditional dishes of Galicia, Asturias, Catalunya & the Basque Country, as they're eaten in Spain.The wines follow the food: natural, fun & unrefined–joined at the bar with Spanish twists on classic cocktails, plus vermouths, sherries & cold cervezas.Walk in to the bar for Xuntanza from 5-7pm, Tuesday-Saturday!Please email us for large parties & private dining: hola@barxuntos.comValidated parking is available across the street at 501 Santa Monica Blvd (Enter on 5th St.): $7 for 3 hours.
The Penthouse Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(4289)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サンタ モニカー
本日35回予約が入りました。
THE PENTHOUSEはThe Huntley Hotelにある素晴らしいレストラン&ウルトララウンジで、ビーチカバナ、天窓、銀製のバー、裸火を提供しています。KoiやTAO New York/Las Vegasなどのレストランのデザインで有名なThomas Schoosがエグゼクティブシェフのケビン・マイヤーと組んだレストランで、新感覚のビジュアルセレブレーションを表現しています。The Penthouseはグローバルな影響を大胆に取り入れた現代的なアメリカンメニューを提供しています。シェフのマイヤーのメニューは、フランス料理、スペイン料理などから着想を得て、ファーマーズマーケットからの季節の食材と世界中のユニークな食材を組み合わせたものです。この革新的なメニューにはタイム&蜂蜜風味の鴨胸肉、ブリックプレスの地鶏、シーバスのインゲンマメ・ラグー添え、高級なアンガスビーフなどの料理が含まれます。プライベートなイベントも開催できます。
Melisseの写真
4.9
素晴らしい(1997)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日1回予約が入りました。
魅力的な季節のメニューから世界的なワインリストまで提供するMelisseは、ミシュランの2つ星レストランで、2003年からザガットにより、ロサンゼルスで訪れたいトップレストランとして表彰されています。サンタモニカに位置するMelisseは、シックな雰囲気、素晴らしい現代的なフランス料理、親切なサービスで五感のすべてを刺激します。オリビア/オーガスティンルームは、親密な集まりやビジネスエンターテイメントに利用できます。他にはないダイニング体験ができるMelisseは、見逃せない素晴らしいダイニング先です。ぜひ魅力的な体験をお楽しみください。
SELINEの写真
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日2回予約が入りました。
*OPENING DECEMBER 3, 2024*Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At Seline, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
Citrinの写真
4.5
非常に良い(185)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サンタ モニカー
本日14回予約が入りました。
Citrin is a modern Californian cuisine restaurant by Chef Josiah Citrin. The attention to detail and pursuit of excellence that defined Josiah’s landmark Mélisse restaurant for 20 years thrives in this new space. Citrin is a fun, welcoming, and approachable experience. A large bar and a la Carte menu brings a fresh take on our love of hospitality and passion to deliver exciting and delicious food.
Fiaの写真
4.6
素晴らしい(2502)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サンタ モニカー
本日27回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
pasjoliの写真
4.6
素晴らしい(642)
価格:非常に高い
• フランス料理 • サンタ モニカー
本日16回予約が入りました。
Pasjoli is an elevated French bistro from James Beard award-winning chef Dave Beran. The restaurant pays homage to French cuisine utilizing the bounty of produce available in Southern California. Rooted in classic French cooking and inspired by Parisian markets, pasjoli reflects Chef Dave’s thoughtful cooking style, showcasing his creative touches on bistro fare.We serve a five-course prix fixe menu in our dining room and our secret garden. You'll be able to select your seating preference when you confirm your reservation. Please visit our website to see the most current menu.Each evening, we have limited availability of pressed duck dinners. If you are interested in enjoying a pressed duck, please email info@pasjoli.com, and we will do our best to accommodate your request. Unfortunately, we cannot accommodate vegan diets.
Beachside Restaurant & Barの写真
4.6
素晴らしい(1726)
価格:高い
• 中南米料理(コンテンポラリー) • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日20回予約が入りました。
マリナ・デル・レイのマザーズ・ビーチに位置するBeachside Restaurant & Barは、洗練された食事をリラックスした雰囲気の中で提供しています。ビーチやマリーナの美しい景色を眺めながら、屋内や屋外の席で食事を楽しめます。レストランに配された=大きな窓からはビーチ、庭園、マリーナの景色を一望できます。レストランの屋外シートのほぼ3分の1を占めるのは格子に覆われたパティオ席で、ダイニングエリアはファイアーピットが設置され広大な景色を望む雄大な環境を提供しています。Beachside Restaurant & BarはJamaica Bay Innのロビー、またはパラワンウェイ上の別の入り口のから簡単にアクセスできます。週に7日オープンし、朝食、ランチ、ディナー、素晴らしいハッピーアワーを提供しています。
The Tasting Kitchenの写真
4.5
非常に良い(1923)
価格:高い
• 地中海料理 • ヴェネツィア
The Tasting Kitchenは、さまざまな国の要素が融合した料理、その雰囲気と常連客が新しいアメリカンダイニングの心と魂をわしづかみにする店です。ほの暗いダイニングルームは親密な高級ダイニングの究極でありながら、友人とボトルワインを分け合って閉店時間まで気兼ねなく飲むことができる雰囲気を保っています。 一から作るというキッチン哲学を体現するメニューは日替わりで、パスタは毎日手作り、肉は店内で塩漬け、 食材は地元農家の市場で仕入れ、料理はすべて当日調理しています。 壮大なデザインと雰囲気の店で、手作りの新古典派の料理、お客様のガイドでありコンパニオンでもあるサービスを提供しています。是非ご来店のうえ、何なりと質問して食事を楽しんでください。
Fia Steakの写真
4.8
素晴らしい(354)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • サンタ モニカー
本日11回予約が入りました。
Fia Steak is a love letter to the classic steak house, and new sister restaurant to Fia. The intimate 48-seat restaurant offers three distinct experiences with the energetic Grill, elegant Dining Room & intimate outdoor Patio. The heart of the restaurant is the Grill, where guests can catch the theatrics of live cooking on a wood-burning fire. Chef Chris Alvarez-Jett offers a menu of steakhouse classics, featuring the finest cuts of U.S. beef, as well as handmade pastas & fresh fish from across the globe; Japanese A5 Wagyu & USA Prime beef, "Bubbles & Bumps", featuring great champagnes, paired with "bumps" of the finest caviar, to make every night a celebration. Expect tableside Steak carving of our large format steaks, which complement the stellar service provided by the all-star hospitality team.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ