Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Silver Lake​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(82)

Republiqueの写真
4.7
素晴らしい(5266)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ハリウッド
本日55回予約が入りました。
市内中心部に位置するRépubliqueは、二人のシェフ、Walter ManzkeとMargarita Manzkeがオーナーです。ロサンゼルス中心部のクラシックな建物を利用しています。これは1929年にチャーリー・チャップリンにより住居として建設され、後に印象的なレストランLa Brea Bakery and Campanileに改装されました。このような背景のあるRépubliqueは、歴史と気高さを持つ美食レストランです。館内にはカジュアルバー、正面にはビストロがあります。シェフが毎日創作するフランス風のメニューを提供する、さらにフォーマルなダイニングエリアは裏側に位置しています。
Osteria Mozzaの写真
4.7
素晴らしい(7392)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日70回予約が入りました。
ナンシー・シルバートン、マリオ・バターリ、ジョー・バスティアニッチが共同で設立したOsteria Mozzaは、近くにある姉妹店Pizzeria Mozzaを格上げしたミシュラン星レストランです。ナンシーのモッツァレラバーが目をひくOsteriaでは、肩ひじの張らない洗練された雰囲気の中で、モッツァレラやその他の新鮮なチーズを使用したナンシーの特製料理や、バターリが腕をふるうイタリア全土の郷土料理を楽しめます。イタリア限定のワインリストには、ピエモンテ、フリウリ、トスカーナを中心に、イタリア有数の生産者から仕入れたワインを取り揃えています。
Meteoraの写真
4.7
素晴らしい(1104)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ハリウッド
本日25回予約が入りました。
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Gwenの写真
4.6
素晴らしい(1489)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ハリウッド
本日39回予約が入りました。
Gwen Butcher Shop & Restaurant is the second restaurant from fine dining chef Curtis Stone (of Maude) and the first he’s opened with his brother Luke Stone. Gwen is both a European-style, chef-driven butcher shop and a restaurant that is redefining dining in LA, with a menu that calls on fire-based cooking techniques. Whether you’re picking up house-made charcuterie, prime and rare breed meats from the retail store, enjoying a feast in the dining room or relaxing with a bite and cocktail at the bar, Gwen delivers the highest standards of quality, taste and service.On Wednesdays-Sundays, we offer Chef's Carte Blanche 5-course tasting menu for $130 per person (limited quantities available). The whole party must enjoy the tasting menu and wine pairings are available for $75 per person. If you have any questions, please feel free to call the restaurant at 323-946-7500.
71Aboveの写真
4.6
素晴らしい(5890)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日90回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Providenceの写真
4.9
素晴らしい(4392)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ハリウッド
本日21回予約が入りました。
ミシュラン2つ星、2013年&2014年ベストレストラン(LAタイムズ紙)、2010年シェフオブザイヤー(Angeleno Magazine)、2014、2012、2011、2010年ベストシェフにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストニューレストラン(Esquire Magazine)、ベストニューレストランにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシェフ「パシフィック」にノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシーフードレストラン(Los Angeles Magazine)、全米トップ40レストラン(Gayot.com)、全米トップ50レストラン(Gourmet Magazine)などの評価を受けています。持ち込み料:ボトル1本につき50.00ドル(USD)、各テーブル3本まで(9名以上のグループの場合は持ち込み不可)。 *月曜の夜は持ち込み料がかかりません(9名未満のグループ限定、各テーブル3本まで、休日や特別イベントを除く)。
Openaireの写真
4.5
非常に良い(2326)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • コリアタウン
本日25回予約が入りました。
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.
Girl & the Goat L.A.の写真
4.7
素晴らしい(4078)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日103回予約が入りました。
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to have joined LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of innovative cocktails created by our bartenders. Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, travelers and adventurers!
Katoの写真
4.7
素晴らしい(333)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日15回予約が入りました。
Katoではシーフードや地元の食材を使用して、カリフォルニア、台湾、日本の文化を反映した小皿料理を提供しています。
San Laurelの写真
4.8
素晴らしい(372)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ダウンタウン
本日30回予約が入りました。
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • OpenTable Diner
    ロサンゼルス •2​件の口コミ
    5.0
    2018年11月2日にご来店
    1回目は彼と来店した際に、あまりに美味しかったので、 旅の最終日に1人で来てしまいました。 どちらのオーダーも、サラダから1品。 お肉から1品。毎回感動して食べました。 まずサラダのドレッシングがとてもよい。ナッツの使い方がセンスが良くて、味がぐっと広がりがあって 幸せな気持ちになります。 特に芽キャベツとベーコンの温かいサラダは感動でした。 肉料理も焼き加減が素晴らしく、また ソースが美味しい。甘みや風味のある、まろやかなソースです。自分でも作りたいけど絶対作れない味。 パンとバター、ドリンクも 美味しい。 アルコールはしっかり目です。 こんな美味しいカジュアルフレンチがアメリカにあることが衝撃でした。 店内の内装もセンス抜群。若い人を中心に人気でかなり活気がありますが、よく見たらカウンターで1人で食べてるおじさまがいらしたので、味が好きで通う方がいるのでしょう。 真ん中の大きなテーブルだと、ちょっと騒がしかったんですが、2度目に窓側の入り口付近の席にしたら 落ち着いて食べれました。 また、必ず行きたいです。
    詳細を見る
    Republique価格:非常に高い• フランス料理• ハリウッド
    4.7
  • OpenTable Diner
    ロサンゼルス •6​件の口コミ
    5.0
    2018年8月27日にご来店
    全て良かった!是非また行きます!
    詳細を見る
    Gwen価格:非常に高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ハリウッド
    4.6
  • MaryVIP
    ロサンゼルス •2​件の口コミ
    4.0
    2018年6月5日にご来店
    友達との誕生日ランチで利用しました。 71階から見るダウンタウンは絶景です。落ち着いて居ることの出来る素敵なお店です。
    詳細を見る
    71Above価格:非常に高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン
    4.6
  • OpenTable Diner
    ロサンゼルス •7​件の口コミ
    4.0
    2017年11月18日にご来店
    美味しかったです。しかし、友達がお誕生日だったのてホールのケーキを注文して素晴らしいケーキだったんですが、一人ずつ切って出されたが、半分以上は残っていたのに出されていなかった。ハッピーバースデー歌ってと伝えたが担当が恥ずかしがって歌ってくれなかった。
    詳細を見る
    Osteria Mozza価格:非常に高い• イタリア料理• ハリウッド
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ