Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

Vancouver​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(30)

Black Angus Steakhouse - Vancouverの写真
4.4
非常に良い(3215)
価格:普通
• ステーキハウス • バンクーバー
本日42回予約が入りました。
Black Angus Steakhouseは、ステーキをはじめ素晴らしい料理を楽しめる本物のアメリカンステーキハウスとして評判です。シェフが自信を持って提供するステーキにはブラックアンガス種のみを使用し、丁寧に熟成させた肉をその日にカットし直火でグリルしています。 その他の特製料理には、おいしいシーフード各種、骨から簡単に外れる柔らかいベイビーバックリブ、人気のゆっくり焼いたプライムリブなどを取り揃えています。Black Angus Steakhouseは質の高さ、フレンドリーなサービス、素晴らしい料理に誇りを持ち、伝統を超えた情熱を持って日々営業しています。Black Angusでは、もともとグルテンフリーのメニューアイテムも幅広く用意しています。ご希望の場合は、グルテンフリー・トレイルマップをリクエストしてください。
Zilla Sakeの写真
4.9
素晴らしい(10)
価格:高い
• 寿司 • ノース ポートランド
本日10回予約が入りました。
Zilla Sake, Portland’s pioneering sake bar, opened its doors in 2007 and swiftly became a cornerstone of the city’s vibrant sake culture. As Portland’s sake scene flourished, Zilla remained at the forefront, offering a meticulously curated selection of both popular and exclusive sake varieties, hand-picked by the owner. The summer of 2008 marked a pivotal moment with the introduction of Zilla’s sushi bar by head chef Kate Koo, transforming the venue into a high-end sushi destination steeped in tradition. By 2016, Kate Koo took full ownership of Zilla Sake, where she continues to artfully blend innovation with time-honored practices, creating a dining experience that honors the past while embracing the future.
Javelinaの写真
価格:普通
• ご当地グルメ • SEポートランド
本日3回予約が入りました。
Coming Soon! Chef Alexa Numkena-Anderson will launch their Nationally Acclaimed pop-up into a full-fledged restaurant. As the FIRST solely Indigenous restaurant in Portland, Oregon, Alexa and her team have earned respect nationwide from other Indigenous chefs. They have been featured in Eater, Portland Monthly, The Oregonian, Willamette Weekly, OPB, Tasting Table, and many other publications. Alexa is ready to serve her community and the city of Portland with her take on Indigenous Cuisine. Open Thursday-Sunday there will be 2 services Lunch Service from 11am-3pm - with Javelina focusing on "powwow comfort food" - with Fry Bread, Bison Burgers, Elk Fry Bread, Wild Rice Bowls, Soups & Stews Dinner Service from 5pm-9PM - with Inɨ́sha our Indigenous Fine Dining Tasting Menu featuring Non-Colonial Fair (Dairy Free, Gluten Free, Soy Free & Cane Sugar Free) and only sourcing from "Turtle Island" meaning only proteins from the North American Continent. With Indigenous Drink Pairings
Ardenの写真
4.8
素晴らしい(1002)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ノースウェスト・ポートランド
本日44回予約が入りました。
Arden is an idyllic retreat tucked into Portland's Pearl District. Arden delivers seasonal Pacific Northwest cuisine and an award-winning wine program featuring over 250 bottles, many with bottle age. Guests have the option to dine a la carte or enjoy the chef's prix fixe menu ($70): a shared experience that features 4 courses of seasonal cuisine. Coursed wine pairings are also available ($45). Arden is named in homage to Shakespeare's famous forest - a place to escape the hustle and bustle of the city and appreciate nature's bounty and beauty. The restaurant invites you to take an exiting culinary adventure through the Pacific Northwest, and explore the incredible range of ingredients that the region has to offer.
L'Orangeの写真
4.9
素晴らしい(105)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • SEポートランド
本日26回予約が入りました。
Named one of the New York Times America's Best Restaurants 2024! Tucked away upstairs in a charming old storefront and voted one of Portland's 'Best New Restaurants' in 2023, L'Orange features an intimate dining space that beckons you to immerse yourself in a different era. Chef Joel Stocks and his talented team will guide your palate through adventurous dishes that blend European culinary traditions with the finest local ingredients. Experience the taste of "Old Portland" with every bite. Enhance your dining experience with a thoughtfully curated selection of wines, personally chosen by Owner/Winemaker Jeff Vejr and his team. While our wine list boasts a European focus, we also showcase a variety of local wines, including the exceptional offerings from Jeff's own Golden Cluster label. Join us at L'Orange for a taste of history, innovation, and the vibrant flavors of the Pacific Northwest!
LeChonの写真
4.8
素晴らしい(3540)
価格:普通
• 南アメリカ料理 • SWポートランド
本日47回予約が入りました。
ポートランドのダウンタウン中心部に位置しており、南米のグリル料理を提供しています。
Bellpine at The Ritz-Carlton Portlandの写真
4.6
素晴らしい(393)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ノースウェスト・ポートランド
本日40回予約が入りました。
Located on the 20th floor, Bellpine presents panoramic views of the city and beyond. Acclaimed Executive Chef Pedro Almeida, whose previous restaurants earned Michelin Stars under his leadership, leads the culinary artistry of Bellpine. Inspiration is drawn from Oregon’s bountiful Willamette Valley, the state’s farms, ranchers, rivers, and the Pacific Ocean. The menu features ingredients indigenous to the region as well as items from local purveyors and skilled artisans. The culinary journey is accentuated with world-class wine selections featuring exceptional Oregon wineries and unique spirits crafted by the region’s master distillers.
Jejuの写真
4.8
素晴らしい(32)
価格:非常に高い
• 韓国料理 • SEポートランド
本日23回予約が入りました。
Korean-American cuisine with a focus on wood-fired cooking techniques and whole-animal butchery, Jeju Restaurant is the newest addition to the Han Oak family of restaurants by Chef Peter Cho and Sun Young Park.Please note: We kindly ask that large parties of 6 or more participate in our Chef's Tasting Menu.
Le Pigeonの写真
4.8
素晴らしい(1635)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • SEポートランド
本日8回予約が入りました。
Le Pigeonは、ポートランドのイースト・バーンサイド通りに位置し、くつろげるダイニングルームで、フランス料理にヒントを得た冒険心あふれる料理や、様々なワインを提供しています。相席のテーブルのみ予約を受け付けており、シェフのカウンターは先着順でご案内しています。
Mediterranean Exploration Companyの写真
4.8
素晴らしい(179)
価格:高い
• 地中海料理 • ノースウェスト・ポートランド
本日47回予約が入りました。
Mediterranean Exploration is a restaurant located in Portland, Oregon that specializes in serving upscale Mediterranean and Middle Eastern cuisine. The restaurant features casual dining in an industrial setting with a chic décor. Mediterranean Exploration serves dinner nightly and offers a variety of raw, oven, mezza, piato and grilled options on the menu for diners to choose from. The restaurant features a seasonal, market driven menu that changes daily based on seasonal varieties and the local farmers' produce available.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ