Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

West Los Angeles​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(69)

Manpuku Japanese BBQ Dining Los Angeles/Sawtelleの写真
4.9
素晴らしい(260)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ウェスト ロサンゼルス
本日22回予約が入りました。
Traditional Japanese Yakiniku Dining from Tokyo Japan.
Terra - Eatalyの写真
4.6
素晴らしい(3744)
価格:高い
• イタリア料理 • センチュリー ・ シティ
本日74回予約が入りました。
Located on the third floor of Eataly Los Angeles, Terra is a rooftop restaurant featuring a wood-burning Italian grill and views of the Hollywood Hills. Named for "earth" in Italian, Terra's menu is centered around the grill, resulting in earthy dishes paired perfectly with botanical cocktails, premium Italian wines, and more.DINING EXPERIENCETo ensure the best quality service for all of our guests.
Vespertineの写真
4.8
素晴らしい(179)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • カルバーシティ
本日12回予約が入りました。
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening. Awards Include2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024Green Star - Michelin Guide, 2024 Most Beautiful Restaurants - Condé Nast World's 100 Greatest Places - Time MagazineAtmosphere of the Year - World Restaurant Awards
Somniの写真
4.9
素晴らしい(15)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ウェスト ハリウッド
本日1回予約が入りました。
Nestled amidst lush greenery and framed by a serene courtyard, previously 2 Michelin star-awarded Somni offers an oasis from the hustle and bustle of Los Angeles. Chef Zabala will redefine Somni as a personal, transportive, and emotive experience for guests, reflective of his Catalan heritage and love of Southern California which he now calls home.Somni features an extensive tasting menu and offers seatings at both the Chef's Counter and private dining room.Somni's 400-selection wine list highlights top producers from Spain and California as well as some of our favorite bottlings from around the world. Corkage is $150 per 750 ml (limit 2 bottles per party) for bottles not on our list. Contact us at info@somnirestaurant.com to inquire about bringing your own bottle.Due to Somni's unique menu, we unfortunately cannot accommodate dietary restrictions, including gluten, dairy, egg, gelatin, nut allergies, or vegan, vegetarian, and no meat/seafood diets.
Matuの写真
4.8
素晴らしい(227)
価格:非常に高い
• ステーキ • ビバリー ・ ヒルズ
本日11回予約が入りました。
Reservations are available for dinner only and can be made up to 4 weeks in advance. Cheesesteaks are available at the bar counter only on a first come first served basis.Additional reservations, including for parties of 7 or more, may be available directly on our website at www.matusteak.comA Beverly Hills steak restaurant exclusively serving 100% grass-fed Wagyu from First Light Farms.
STK - Los Angelesの写真
4.3
非常に良い(2619)
価格:非常に高い
• ステーキ • ウエストウッド
本日37回予約が入りました。
STKはモダンなステーキハウスとシックなラウンジという2つのコンセプトを融合したレストランです。広い中央エリアにはクロコダイルの質感を持つタイルとクリーム色のレザーカウチがあり、それを取り囲む一段高くなったダイニングルームではよりフォーマルな食事を楽しめます。どのテーブルも劇場風の照明に照らされ、スモーキーミラーに映る店内全体はDJの作り出すエネルギッシュな雰囲気に包まれています。STK Los Angelesはウェストウッド中心部のW Hotel Los Angeles- West Beverly Hills内に位置します。ステーキで有名で、大・中・小とサイズを選べる肉や自然飼育の肉、市場からの新鮮な魚のメインディッシュを提供しています。ステーキの他にも、パルメザン・トリュフ・フライ、Lil' BRGs(小さなハンバーガー)、シュリンプ・ライス・クリスピー、スイートコーン・プディング、ジャンボランプクラブ・サラダなども楽しめます。
Fiaの写真
4.6
素晴らしい(2531)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サンタ モニカー
本日36回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Dear John'sの写真
4.7
素晴らしい(271)
価格:高い
• ステーキハウス • カルバーシティ
本日33回予約が入りました。
In 1962, Johnny Harlowe made the jump from the silver screen to chef and owner of Dear John’s. Convinced by his pal Frank Sinatra, Johnny opened the iconic spot just a ways down from Sony Studios on Culver Blvd. It became the watering-hole for the Hollywood elite with Sinatra often in the corner playing the piano against the dark brick walls once lined with portraits of famous John’s. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up to re-open Dear John’s with an updated classic American menu and old-school cocktail list.
Catch LAの写真
4.6
素晴らしい(10257)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ウェスト ハリウッド
本日138回予約が入りました。
Catch LA combines its iconic seafood and sushi program, flown in from Tokyo's Toyosu Market, with Catch Steak's renowned steak program. The menu, served in a streaming, shareable style, features signature dishes like the Catch Roll, Truffle Sashimi, Spicy Gigli, and Cantonese Lobster alongside a curated collection of the world's best steak cuts and Japanese Wagyu cooked tableside on a hot rock. Perched above the dynamic streets of the West Hollywood Design District on the corner of Melrose and San Vicente, the retractable rooftop haven offers a lively atmosphere, excellent service, and a unique, open-air dining room with breathtaking views of downtown Los Angeles and the Hollywood Hills.
SELINEの写真
4.9
素晴らしい(29)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日8回予約が入りました。
Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At SELINE, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ