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Georgetown​のロマンチックなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(300)

Filomena Ristoranteの写真
4.8
素晴らしい(17393)
価格:高い
• イタリア料理 • ジョージタウン
本日257回予約が入りました。
開業35年のFilomenaはジョージタウン中心部に位置するワシントンのランドマーク的レストランの1つで、歴史的なチェサピーク・オハイオ運河を望めます。AOL Digital Cityにより、過去数年にわたり「ワシントンのベスト・イタリアン・レストラン」を受賞しています。The Travel ChannelとFood Networkにも取り上げられました。初期のイタリア移民により持ち込まれた昔ながらの調理スタイルとレシピが、今日のモダンなイタリア料理と並んで世代から世代へと受け継がれています。Filomenaはビジネスでの昼食会、エレガントなキャンドルライトディナーを楽しむのに最適です。
CUT by Wolfgang Puckの写真
4.5
非常に良い(640)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ジョージタウン
本日19回予約が入りました。
A contemporary culinary destination where innovative design meets impeccable service. Nestled in the heart of Georgetown, CUT by Wolfgang Puck presents a fine-dining experience featuring the finest selections of beef, complemented by fresh, locally inspired dishes that embody the vibrant spirit of Washington, D.C.The restaurant boasts two iconic bars: one at the entrance, providing a stylish and inviting setting for pre-dinner drinks, and a second atop the hotel, offering breathtaking city views alongside a menu of bespoke cocktails, curated wines, and craft beers. For private gatherings, our exclusive 14-seat dining room provides an intimate space for celebrations, meetings, or special occasions.To ensure an exceptional experience for all guests, we request 24 hours' notice for cancellations. Late changes may result in a $25pp fee. Guests can bring their own wines (not featured on our extensive list), with a corkage fee of $45 per bottle or $90 per magnum, limit 2 per table.
Reverieの写真
4.8
素晴らしい(37)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ジョージタウン
本日5回予約が入りました。
Inspired by Chef Johnny Spero’s global travels, yet rooted in his Mid-Atlantic upbringing, Reverie is a Michelin-starred fine-dining experience that focuses on an entirely seafood driven menu. Please allow 2.5 hours for this experience.Our tasting menu is offered at $245 per guest exclusive of beverage, service charge, taxes, or gratuities. Corkage is offered at $75 per 750ml.We can accommodate some but not all food allergies so please inquire before booking via info@reveriedc.com. We are unable to provide dairy-free or fully vegetarian versions of our experience.
Kyojin Sushiの写真
4.7
素晴らしい(485)
価格:非常に高い
• 寿司 • ワシントン
本日51回予約が入りました。
Celebrate Valentine's Day all week long with our 6-course Chef's Tasting Menu for $150 per person. Available February 10th to February 16th.Welcome to KYOJIN, an extraordinary culinary experience curated by Chef Saran Kannasute. Located in Cady's Alley of Georgetown, Washington, D.C., KYOJIN is the flagship restaurant and joining sibling to the acclaimed YUME Sushi.Blending non-traditional Japanese expertise with Thai roots and refined French techniques, KYOJIN offers an unforgettable sensory journey. Our imaginative Asian-inspired cocktail menu is thoughtfully designed to enhance this dining experience, drawing inspiration from the rich culinary traditions of Asia.With its inviting ambiance, intimate sushi bar, and elegant private dining areas, KYOJIN delivers sophistication, and takes guests on a memorable journey through extraordinary flavors.
Bourbon Steak - Four Seasons Washington DCの写真
4.7
素晴らしい(3914)
価格:普通
• ステーキハウス • ジョージタウン
本日61回予約が入りました。
季節の食材を中心とした現代的なアメリカ料理が特色のBOURBON STEAKは、ナチュラルでオーガニック、ホルモンフリーのビーフカット、世界中からの新鮮なシーフードを提供しています。BOURBON STEAKでは全ての肉はグリルの前に、レッドミートはバター、ラムはオリーブオイル、ポークはベーコンファットを用いて、食欲をそそる柔らかさになるよう下ごしらえされています。 首都での活発な昼間の食事に焦点を当てたBOURBON STEAKは、ランチサービスを提供するマイケル・ミナの初めてのレストランです。新メニューのサラダのアントレや、オーブンからの自家製の焼きたてのパンを楽しめます。 Rockwell Group of New Yorkが手がけたデザインは、ミナのモダンアメリカ料理のエレガントなカジュアルさを反映し、ホテルの伝統的な名声にも敬意を表しています。店内のスペースには、シードガラスやスリガラスからスティッチ入りのレザーやウッドまで、ナチュラルマテリアルや細工を用いたアクセントの装飾が施されています。
Chez Billy Sudの写真
4.8
素晴らしい(3008)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ジョージタウン
本日61回予約が入りました。
Chez Billy Sudは、ジョージタウン中心部に位置する身近なフレンチレストランです。エグゼクティブシェフのブレンダン・レトワールのメニューでは、南フランスの料理を紹介しています。Chez Billy Sudでは、歴史と陽気さに満ちた居心地の良い雰囲気の中で手作りカクテルとフランスにこだわったワインリストを提供しています。Chez Billy Sudでは、伝統を祝福しつつも、高級料理と最適なワインで至福を感じるときのそれを超えた存在を歓迎しています。
Brasserie Libertéの写真
4.4
非常に良い(2364)
価格:普通
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • ジョージタウン
本日62回予約が入りました。
At Brasserie Liberté traditional French meets modern luxury in the heart of Georgetown. Our menu reflects the comfort food of the cuisine served in a cozy and laidback setting.Please note the Fabergé Egg seats 4 guests.
Susheriaの写真
4.3
非常に良い(608)
価格:高い
• 寿司 • ジョージタウン
本日71回予約が入りました。
Nikkei CuisineLike Japan, Peru has a millennia-old history. They are two great, ancient civilizations with two major culinary traditions. These traditions complemented one another, and neither of the two Nikkei CuisineAbout the Menu - Like Japan, Peru has a millennia-old history. They are two great, ancient civilizations with two major culinary traditions. These traditions complemented one another, and neither of the two sides absorbed the other to the point where one disappeared. SusherÍa menu is the result of this great union and the experience/vision of Mauricio Fraga-Rosenfeld and his dedicated culinary team lead by Peruvian Executive Chef Javier Angeles-Beron. About the experience - Susheria is a unique casual-glam restaurant concept where you will enjoy Izakaya, a Japanese style of service. The Japanese version of tapas, dishes will be served when ready. Izayaka is a perfect moment to enjoy life, laughter and great conversations while sharing food and drinks.
Rimtangの写真
4.6
素晴らしい(21)
価格:高い
• タイ料理 • ジョージタウン
本日19回予約が入りました。
Celebrate Valentine's Day all week long with our 3-course Menu for $45 per person. Available February 12th to February 16th.Chef Saran " Peter" Kannasute, following the success of KYOJIN Sushi, has introduced RIMTANG, a new Thai street food restaurant in Georgetown. Drawing from the tastes and aromas from his childhood experiences in Thailand, Chef Kannasute offers authentic dishes that showcase his heritage and culture. Managed by YUME Hospitality Group, RIMTANG upholds the same commitment to high-quality ingredients and exceptional hospitality.
La Chaumiereの写真
4.8
素晴らしい(4920)
価格:高い
• フランス料理 • ジョージタウン
本日35回予約が入りました。
La Chaumiereは、フランスの田舎のインで食事をしている気分にさせてくれます。創業39年のLa Chaumiereでは、エスカルゴ・アン・コキーユ、ブーダン・ブラン、カワカマスのクネル、カスレ、グランマルニエ・スフレなどの伝統的な料理を提供しています。焼きガキ、ヨーロッパソール、ウサギ肉などの季節の食材、魚介類、狩猟肉を現代的にアレンジしたシェフPatrickの特製料理もご堪能ください。La Chaumiereは1978年より、「ベストレストラン100」賞を29回獲得しています!
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