Los Gatosのロマンチックなレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(36)
本日11回予約が入りました。
Nestled in downtown Los Gatos, Polenteria serves up Italian cuisine, that is Celiac safe. We are a small 22 seat restaurant, that is very intimate. With a European feel, many of our guests proclaim that they have been whisked away to Italy or France. We love that! Many accolades from the SF Chronicle, and the Mercury News as well as Eater SF hail Chef Yvonne and her team at Polenteria for being on the cutting edge of the Gluten Free Movement, and more importantly providing a safe space for those with Celiac to dine without hesitation. We are a small restaurant and therefore we do have a strict no show- cancellation policy. we need 24 hours or more. Please be considerate of this. We thank you and look forward to being of service.
本日112回予約が入りました。
Telefèric Barcelona doors were first opened thirty years ago in Barcelona, Spain. Now, our passionate teams in Walnut Creek, Palo Alto, Los Angeles and Los Gatos have grown to include some of the world’s most creative and innovative chefs and mixologists, and we are eager to share our culture and gastronomy with you. It is a great pleasure to offer you a degustation of our best Spanish tapas, exquisite paellas and hand-crafted cocktails! Let us create a unique and fun dining experience for everyone to enjoy! Muchas gracias!
本日59回予約が入りました。
Our mission is to share our passion for sustainably sourced ingredients. Los Gatos Parkside is all about freshness. Chef Noe Briseno and our team bring their passion for sustainably sourced ingredients to create an approachable menu showcasing the seasonal bounties of the Bay Area. We pride ourselves on using fresh, organic & locally sourced ingredients whenever possible.
本日15回予約が入りました。
We believe wine is better with food & food is better with wine. A perfect pairing is an experience everyone should enjoy..often. Our unique approach to food and wine means we are "wine first". We first curate the wine list which includes 65+ wines by the glass and then design a food menu that specifically complements the wine. The kitchen is led by Executive Chef Julian Silvera who spent his early culinary career in restaurants in his native NYC. He then took his talents to Florida's Knife and Spoon, where he helped garner a coveted Michelin star. Chef Julian is passionate about sourcing hyperlocal ingredients & has a strong focus on sustainability. Our service team includes ten sommeliers and is proud to offer guests more than 700 wines by the bottle. We are a casually elegant wine bistro open Tues-Sat 5PM to 10PM. The Champagne Bar is open daily noon-10PM. Children are welcome on the patio. The Wine Bistro and Champagne Bar seats adults only. Live Music Nightly.
本日24回予約が入りました。
歴史的な旧市街センターの一角に佇むWine Cellar Restaurantは、1966年以来ロス・ガトスで人気のレストランです。Wine Cellarでは、受賞歴のあるパティオで屋外の食事が楽しめ、サンタクルス山脈の素晴らしい景色を楽しめます。また、金色の壁やキャンドルライト照明のブースが用意された、暖かみのある落ち着いた雰囲気の地階も利用できます。当店で人気のスイスフォンデュとグリュイエールフォンデュ、アワビなどの海鮮料理、愛情のこもったパスタ、天然放牧飼育の子羊、天然鶏や豚などが用意されています。また、Wine Cellarでは、抗生物質やホルモン不使用で、100%菜食飼料で飼育された、風味豊かで柔らかいPAINTED HILLS天然牛も用意しています。チョコレートフォンデュや自家製デザートが入る分を、食べ過ぎずに残しておきましょう。豊富なワインリストと特別ワインイベント。「ベスト屋外ダイニング」、「最もロマンチックなレストラン」、「ベストステーキ」に選ばれました。ご注意:5人以上のパーティーはオンラインで予約できません。空き状況をレストランまでお電話でお問い合わせください。
本日37回予約が入りました。
NYタイムズ社説で「La Fondueはサウスベイのお勧めレストラン!」として取り上げられました。サンノゼマーキュリーニュース紙、メトロ紙、シリコンバレーコンシェルジュ協会、ウェーブマガジンなどによってサンノゼの「ベストレストラン」、「ベストの特別な日」、「ベストロマンチックレストラン」としてLa Fondueは常にその名を挙げられています。La Fondueは質の高いサービスを、誰もが求める「共同体験」に応えるくつろいだ雰囲気と共に提供しています。サラトガの丘陵地帯に位置するLa Fondueレストランはブティックダイニングを体験する場として1992年にオープンし、アルプスのワンダーランド風と、ビバリーヒルズ/19世紀のパリのラウンジ風の雰囲気が融合しています。店内は深紅色、ゴールド、ロイヤルパープルといったカラーがシャンパンオークとヨーロッパのアンティークと調和しています。La Fondueは国際的なフォンデュを専門と しています。ぜひお越しになって、思い出に残る夜をお過ごしください!
ロマンチックなビクトリア朝の邸宅を利用したレストランでは、サラトガ村の中心部で居心地の良い屋内および屋外ダイニングをお楽しみいただけます。上質なワインやカクテルと一緒に、受賞歴のあるパスタ、新鮮な魚、フィレミニョン、薄地のピザ、デザートを提供しています。サンタクルーズ山脈へ向かう途中でのランチや週末ブランチ、あるいはヴィラモンタルボでのショー、マウンテンワイナリーまたはフリントセンターに向かう前のディナーにお立ち寄りください。芸術と文化の中心、Saratogaは、ハイウェイ85の近くの便利な場所に位置しています。
本日27回予約が入りました。
2011年と2012年度のサンフランシスコ・ベイエリア&ワインカントリーで、ミシュランの星を獲得しました。
「Dio Dekaの磨き上げてきた巧みな技術で完成したギリシャ&地中海料理は見事」 - ミシュラン匿名調査員
「・・・鮮明な風味、完璧な調理法が民族性を超越したギリシャの味を生み出す」 - Gourmet Magazine
Wine Enthusiastのレストラン賞で、Ultimate Distinction賞を受賞しました。
特にディオニュソスに値する「種類豊富なワインリスト」と一緒に楽しむことで、「アテネの人を羨ましがらせる」ほどの「思い出に残るギリシャ料理」、5人のオーナーがフィロクセニア(おもてなし)の精神で提供する「卓越した」サービス、これで「とんでもないギリシャの夜」になることは間違いない。 - ザガット
本日11回予約が入りました。
Lele Kitchen is a continuation of Lena Leskina’s beloved bakery and cafe, now expanding into upscale dining with a California farm-to-table and Eastern European twist. Chef Ulad Skoblia curates a menu that celebrates bold Slavic flavors — caviar, smoked fish, dill, and root vegetables — infused with California’s seasonal ingredients.Nestled near the scenic Santa Cruz Mountains, our location inspires both our seasonal cuisine and wines. Advanced Sommelier Fedar Kamkou guides the wine program, highlighting Californian winemakers to pair perfectly with each dish. Our casual upscale atmosphere blends classy sophistication with a relaxed vibe, perfect for any occasion — whether it's a cozy dinner with friends or a special family night out. And yes, we’re kid-friendly, with special touches like a small children’s menu.Whether you’re savoring oysters, clay pot-roasted rabbit, or treating yourself to our dessert at Lele Kitchen, you’ll experience the best of creative, chef-driven cuisine.
本日7回予約が入りました。
The Plumed Horseは上品でモダンな装飾を施した洗練されたレストランで、1800種類、20,0000以上のボトルを誇るガラス張りの3層のワインセラーを併設しています。営業再開以来、ミシュランの星を持つエグゼクティブシェフ兼オーナーのPeter Armellinoは、肉や魚のバランスとエレガントなダイニングにフォーカスしたモダンなカリフォルニア料理を作り出しています。料理はアラカルトとテイスティングメニューの両方で楽しめ、地元の「農家」で仕入れた野菜を使った作品を提供しています。豪華でプライベートなシェフズテーブルからは、キッチンの様子を眺めることができます(シェフズテーブルは大変人気があるため、オンライン予約はできません。空き状況を電話にてお問い合わせください)。Sunset誌が「最高に贅沢なレストラン」と評価するシリコンバレーのレストランで、最高のサービス、美しい内装、上質のワインと料理を楽しめます。
地元の方が絶賛するお店をご覧ください
あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
- DDeniseVIPサンフランシスコ・ベイ周辺 •5件の口コミ