Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

MiMo / Upper East Side​のロマンチックなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(132)

Amara at Paraisoの写真
4.6
素晴らしい(4954)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Edgewater
本日54回予約が入りました。
Inspired by its idyllic bayside setting, Amara at Paraiso is the quintessential Miami waterfront restaurant bringing together bold Latin American flavors, coastal ingredients, and South Florida’s diversity of food culture. From environment to cuisine and vibe, experience the dynamic energy, local ingredients, and natural beauty of Biscayne Bay that defines what living in Miami is all about through the lens of James Beard Award-winning chef/restauranteur Michael Schwartz. We are taking every precaution to ensure a safe dining experience for our guests during these unprecedented times. Our outdoor seating is spacious, with many tables on our covered terrace. We accept walk ins and have bar seating available. Please call for our corkage and cake policies and fees.
Jaya at The Setaiの写真
4.6
素晴らしい(5450)
価格:高い
• アジア料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日184回予約が入りました。
Jaya(「勝利」を意味するサンスクリット語)は、The Setaiのインテリア・デザイナーとして知られるJaya Ibrahim氏と、創業以来10年に渡り成功し続ける同ホテルのアジア風のもてなしにちなんで、スタッフにより名付けられました。Mathias Gervais氏(エグゼクティブ・シェフ)とVijayudu Veena氏(エグゼクティブ・スーシェフ)が作り出すタイ風、ベトナム風、韓国風、インド風、中華風、和風の素晴らしい料理を提供しています。
Makoto - Bal Harbourの写真
4.8
素晴らしい(3992)
価格:高い
• 日本料理 • バルハーバー
本日180回予約が入りました。
スティーブン・スターの最新の日本食レストランMakotoは、有名なバルハーバーショップス内に位置しています。Makotoは各種寿司、モダンな日本料理、備長炭の炉端焼きなど、モダンな和食メニューを提供しています。料理の他には、酒造りに焦点を当てた手作り飲料プログラムを提供しています。ダイニングルームと寿司バーの座席は予約が必要です。到着時に屋外の座席を利用可能です。
ZOI Restaurant & Loungeの写真
4.3
非常に良い(359)
価格:高い
• 地中海料理 • Morningside
本日10回予約が入りました。
Nestled within coral-rock walls originally built in 1923, ZOI celebrates both the old and new with the fresh cuisine and vibrancy of life only found on the Mediterranean.The word “Zoi” translated from Greek means life. From our lush outdoor garden and Koi fish pond to our menu crafted from earth’s finest ingredients, we aim to give you a culinary experience worthy of a life well lived. Located in MiMo, we are a local retreat where our oasis is your oasis. A peaceful, yet energetic getaway where vibrational music fills the air and the presence of friends and family fills your soul. ZOI is your historical home away from home where tranquility meets excitement.We await your visit for Lunch, Dinner or our Sunday Brunch!
Cecconi's Miami Beachの写真
4.7
素晴らしい(4145)
価格:高い
• イタリア料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日99回予約が入りました。
グラウンドフロアコートヤードに位置するCecconi’s Miami Beachは、朝食、ランチ、ディナーに毎日営業する現代のクラシック・イタリアンレストランです。ヴェニス発祥で、ロンドンとウェストハリウッドに支店があるCecconiは、Cecconiのは、ヴェニス風の料理を提供する非常に評価の高いレストランです。 レストランのフロアはアンティーク・ナイルグリーンの縞模様のタイルで、シルバーバトンウッドの木が生えている優雅な庭園や引き込み可能な天幕があり、屋内/屋外の食事を楽しめます。有名なシェフSergio Sigalaが指揮を取るCecconiでは、会員と一般のゲストがどちらも楽しめるエレガントでリラックスしたダイニング体験を提供しています。
Osteriaの写真
4.8
素晴らしい(629)
価格:高い
• イタリア料理 • ノース マイアミ
本日16回予約が入りました。
With a rich history steeped in Italian tradition, the Osteria is best known as a humble neighborhood eatery, a place to enjoy good wine and simple yet elegant food. But the true essence of the Osteria is more than just a place to feast - it’s a place for family. We have brought a true taste of Italy to Miami with an authentic menu and warm atmosphere where guests are greeted and treated like family. Osteria brings the love of food, wine, and a curated Chef's table experience to the forefront of Miami’s MiMo District. With an extensive wine list and daily specials, Osteria Miami is sure to bring friends and family together for any and every occasion.
Casadonnaの写真
4.6
素晴らしい(246)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ダウンタウン・マイアミ
本日25回予約が入りました。
Casadonna is a Coastal Italian-inspired waterfront restaurant developed in partnership between Groot Hospitality and Tao Group Hospitality. It is housed in the same Mediterranean revival building as Miami’s historic Women’s Club, located in the city’s burgeoning Edgewater neighborhood. In fact, the name “Casadonna” is derived from the setting—it is a fusion of Italian words translating to “house of the woman.”Riviera-style Italian cooking serves as the heart of Casadonna’s cuisine. The menu features the freshest and finest local and imported products, with signature handcrafted dishes. Plates are based around traditional recipes found in the coastal towns of Naples, Taormina, Bari, Positano and Gaeta, and each is presented in a contemporary fashion. Bespoke cocktails and an extensive wine list will complement this approach.
Kiki on the Riverの写真
4.2
非常に良い(1259)
価格:高い
• 地中海料理 • ダウンタウン・マイアミ
本日16回予約が入りました。
Embracing the hospitality and spirit of the Greek islands, Kiki on The River is heralded for it meticulously-scuffed elegance that only a windswept waterfront garden can provide. Weekdays, join us for romantic waterfront dining by celebrated Chef Steve Rhee. On weekends kicking off Friday nights, Mykonos comes to Miami with live DJ and a party atmosphere featuring a festive soundtrack, twirling napkins, and dancing that will make you say "opa!"
Uchi Miamiの写真
4.8
素晴らしい(1653)
価格:非常に高い
• 寿司 • ウィンウッド
本日43回予約が入りました。
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE ::Award-winning Chef Tyson Cole’s, Uchi, is open in Miami. Chef Cole's signature non-traditional take on Japanese food has delighted guests from around the world since its original location in Austin, Texas since 2003.Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
MILA Omakaseの写真
4.9
素晴らしい(122)
価格:非常に高い
• 日本料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日3回予約が入りました。
MILA OMAKASE IS A 10-SEAT ENCLOSED ROOM OFFERING THE MOST EXCLUSIVE AND AUTHENTIC JOURNEY IN THE FAR EAST, MAGNIFIED BY THE MEDITERRANEAN INFLUENCES OF 26 TIME MICHELIN AWARDED CHEF MICHAËL MICHAELIDIS.The intimate, ultra luxurious and transporting space features a massive overhanging cherry blossom tree, a Japanese craftsmanship-inspired wallpaper screen, a dramatic marble countertop, a 500-years old hinoki wood cutting board, and wall-mounted niches serving as members’ chopstick display.The ever-changing dishes evolve according to the 72 Japanese micro-seasons, involving the most refined ingredients such as line-caught fish flown in daily, innovative vegetables and condiments, sea urchin from Hokkaido, bluefin tuna from Ehime prefecture, and Sanuki Olive Wagyu from Kagawa prefecture in Japan.(Experiences and Pairings are Priced Per Person)
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ