Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

Ridgewood, New Jersey​のロマンチックなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(30)

Piccolo Bistroの写真
4.5
非常に良い(499)
価格:普通
• イタリア料理 • リッジウッド
本日13回予約が入りました。
リッジウッドの最も新しいイタリアンの飲食店Piccolo Bistro(ピッコロ・ビストロ)は、上質の料理を素晴らしい店内で楽しめます。屋外席も多数用意し、お待ちしています。毎日ランチとディナーの営業で、ドリンク持ち込み可能です。
Speakeasy - No. 12の写真
4.4
非常に良い(61)
価格:高い
• アメリカ料理 • リッジウッド
本日1回予約が入りました。
Shh....we're probably the Best Restaurant you've never heard of. Our chic, top-secret Restaurant in Ridgewood is a Delicious Dining Adventure!NO. 12 transports guests to a prohibition-era style speakeasy in the heart of North Jersey. Serving small plates from all over the world with a wide range of shareable Tapas style, Oysters, Seafood, Steaks and Desserts.You will love the exquisitely decorated raw bar with roughly 50 seats. We are B.Y.O.B. friendly.
Latour Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(1355)
価格:高い
• フランス料理 • リッジウッド
本日9回予約が入りました。
Welcome to Chef-Owner Michael Latours fabulous French-American Cuisine Restaurant! Latour is known as a refreshing innovation on the restaurant scene ... a place to sample a type and quality of cuisine that is difficult to find! Latour has been rated in the Top 40 for Best Food Ranking in the Zagat Survey for New Jersey and the New York Times has given Latour a rating of Excellent! Latour has also received a Three-Star rating in the Bergen Record and Star Ledger, and has been featured in Bergen Health and Life Magazine.
The Saddle River Innの写真
4.8
素晴らしい(3090)
価格:高い
• フランス料理 • サドル・リバー
本日3回予約が入りました。
現代風にアレンジしたクラシックなフランス料理のレストランで、サドル川の土手沿いのロマンチックで素朴な納屋内に位置しています。
Oceanos Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(3706)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • フェアローン
本日36回予約が入りました。
Oceanos Restaurantの哲学は、常に世界で最高のものを見つけることです。カキ、シーフード、プライム級の肉など、上質の食材を使用しています。マスターシェフが地中海の魅力を引き出す芸術的な料理を作り出しています。
Bottagraの写真
4.8
素晴らしい(1361)
価格:高い
• イタリア料理 • ホーソーン
本日11回予約が入りました。
Located in Hawthorne"s historic Degray house, Bottagra Restaurant opened its doors in early 2008. What was once used as an encampment for General Lafayette's troops during the Revolutionary War has been transformed into a modern, elegant restaurant with the feel and charm of a Tuscan villa. Chef-Owners Robert Vicari and Carlo Carbonaro have fused their extensive restaurant experience together to offer a variety of dishes hailing from both the northern and southern regions of Italy. Offering a full bar and extensive wine list, as well as private rooms, Bottagrais a diners' dream for gatherings both large and small.
St. Eve'sの写真
4.8
素晴らしい(1134)
価格:高い
• アメリカ料理 • ホーホーカス
本日9回予約が入りました。
About St. Eve's, Chef Christianson and our MenuSt. Eve's is one of New Jersey's best BYO restaurants with a dining experience that is both refined and relaxed with quality, care and service that will have you coming back again and again. Chef/Owner Steve Christianson, a Culinary Institute of America graduate, in Hyde Park, NY, is lauded for his kitchen artistry, his passion for perfection and his commitment to serving only the freshest organic, and when possible, locally sourced ingredients. The menu evolves with the season and so each dining experience can be a new culinary adventure! Chef Steve invites you to come in and experience the sum of his service-oriented team's efforts and be sure to say "Hello"... He'll be in the kitchen!
F1RSTの写真
4.8
素晴らしい(313)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホーソーン
本日1回予約が入りました。
Excited to be opening his "F1RST" restaurant, Award winning Executive Chef/Owner Adam Weiss who is known for his creative mix of unique flavors, textures, and artful presentation will be opening F1RST, an Eclectic American Fine Dining BYOB Restaurant. Focusing on seasonal American Cuisine with a twist, Chef Adam Weiss is bringing his distinctive cooking to Northern New Jersey.Diners will delight in the two uniquely decorated dining rooms that are upscale and trendy with avant garde artwork, subdued lighting, soothing background music, and an intimate fireplace.Our mission is to create a memorable dining experience for all who join us. We look forward to serving you!
Taverna Mykonosの写真
4.7
素晴らしい(1411)
価格:高い
• ギリシャ料理 • エルムウッド パーク
本日5回予約が入りました。
Taverna Mykonos(タヴェルナ・ミコノス)は、カラフルな雰囲気の中で、新鮮な地中海料理などの伝統的なタヴェルナ(ギリシャの食堂)の料理を提供しています。
Biagio'sの写真
4.6
素晴らしい(543)
価格:高い
• イタリア料理 • パラマス
本日8回予約が入りました。
ニュージャージー州パラマスに位置し、25年にわたってイタリアの伝統的な家庭料理を提供している家族経営のレストラン/披露宴会場で、地元の人々に人気があります。テラコッタ色の壁と温かみのある石造りの暖炉で、大切な人とのディナーやランチミーティング、家族パーティーに最適な居心地の良い雰囲気を提供しています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Greg
    New Jersey •13​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Fantastic food. Everything was delicious. As you should expect from a high class restaurant. Everything should be perfect. And it was. Highly recommend for special occasions. Staff was friendly too. My compliments for a well run restaurant!
    詳細を見る
    Oceanos Restaurant価格:非常に高い• シーフード・海鮮料理• フェアローン
    4.8
  • Diane
    ニューヨーク •2​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    The Saddle River Inn is by far the best restaurant in Bergen county. My guests traveled all the way from Brooklyn, NY, and were absolutely in awe of the entire experience. The Christmas holiday decorations adding an extra layer of magic and charm to the already stunning ambiance. The food was perfection—every dish bursting with flavor and plated beautifully. The entire menu was a hit! Even my foodie guests, who are used to Brooklyn’s top dining spots, couldn’t stop raving about it. With the festive decor, cozy-yet-elegant vibe, and next-level cuisine, the Saddle River Inn made our holiday gathering truly unforgettable.
    詳細を見る
    The Saddle River Inn価格:高い• フランス料理• サドル・リバー
    4.8
  • kira
    ニューヨーク •14​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    We loved the decor, the food was great as well was the service
    詳細を見る
    Speakeasy - No. 12価格:高い• アメリカ料理• リッジウッド
    4.4
  • Steven
    ニューヨーク •4​件の口コミ
    5.0
    2024年12月14日にご来店
    Outstanding food and service rivaling something you would see in a small French bistro in a quiet arrondissement in Paris. Chef Michael making the rounds added an extra special touch. My wife and I shared the lump crab soufflé and split the Fallen cheese special. The filling was suburb and was finished in a lobster sauce that was like a lighter version of a lobster bisque. The fallen cheese was Brie and goat mixed together with fresh strawberries and a jam. We each had the salmon which was tremendous. The salmon was perfectly cooked and the sauce was absolutely incredible. Perfectly made pearl cous cous with the veggies was a great accompaniment.
    詳細を見る
    Latour Restaurant価格:高い• フランス料理• リッジウッド
    4.8
  • Laura
    ニューヨーク •1​件の口コミ
    4.0
    2024年11月17日にご来店
    Great experience. Food excellent. Reserved the private round table tucked in back of restaurant for 3 couples. Food was excellent everyone loved their choices. Service was good. One thing that was odd was that when we got there all the glasses and plates were upside down rims touching table. We are germaphobes so we wiped down our glasses. Also when server brought the Pellagrino she just plopped it on table not opened, no ice, no lemon. Typically a restaurant will bring it with glasses filled with ice and lemon/lime wedges. Despite these minor oversights, I do recommend this very good restaurant in the heart of Ridgewood.
    詳細を見る
    Piccolo Bistro価格:普通• イタリア料理• リッジウッド
    4.5
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ