Astrodomeの季節の料理が楽しめるレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(111)
本日6回予約が入りました。
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.
本日44回予約が入りました。
6名以上の予約にはクレジットカード情報が必要となります。予約時間の48時間前以降にキャンセルした場合、または予約の24時間前以降にグループの人数が減った場合は、1名につき50ドル(USD)の手数料が課金されます。予約を別の名前に変更する場合には、手数料はかかりません。BCN Taste & Traditionは、バルセロナのレストランのように、スペインの伝統料理とモダンな料理を融合させた料理を提供しています。シェフLuis Rogerは、 - elBulliでミシュラン・シェフのフェラン・アドリアの下で訓練を受け - 有名な料理学校Aula Gastronomica de l’Emporadaで教鞭を執ったスペインのジローナから移り住んできたばかりです。
1920年代のビクトリア朝様式の家屋を利用し、トレンディなモントローズ/美術館地区に位置しています(4210 Roseland St.)。BCN Taste & Traditionでは、比類のないサービスで本格的なスペインスタイルのダイニングを楽しめます。メニューには、スペインを国際舞台に登場させる、すべての最先端を行く素晴らしい高級 料理を用意しています。
本日171回予約が入りました。
Situated as the anchor restaurant of Autry Park, a 14-acre mixed-use Hanover development on Buffalo Bayou Park, Annabelle Brasserie will serve French cuisine lunch, dinner seven and weekend brunch in a lively atmosphere with picturesque views. *** Open for Grab & Go Coffee & Pastries Monday - Friday at 8:00am
本日118回予約が入りました。
2011年度ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフTyson Coleは、自身のレストランUchiをヒューストンでオープンし、個性的なスタイルの料理を提供しています。Coleは予想外の食感と風味を組み合わせ、和食の域を超えた料理を創作しています。世界中の多くのテイストをアレンジし、伝統的な包丁さばきと最先端の技法を取り入れています。Uchiはモントローズの近く、ウェストハイマーの有名な旧フェリックス・スペース内に位置しており、都市部のロケーションにて、高い品質とサービス、斬新な料理と親しみやすい雰囲気を楽しめます。
シェフColeのメニューには日替わりスペシャル、温菜&冷菜、巻物、焼物、天ぷら、寿司、刺身が含まれます。
本日35回予約が入りました。
Welcome to Októ, where Mediterranean flavors and vibrant ambiance converge. Named after the Greek word for "eight," Októ offers an upbeat atmosphere with a jazzy bar featuring exclusive spirits. Our menu, crafted by Sof chefs Yotam Dolev and Hai Avnaim, showcases innovative, nutritious dishes inspired by Greece, Spain, and the Levant.Guests can enjoy a seasonal selection of approximately a dozen shareable plates, reflecting the rich culinary traditions of the Mediterranean. Complementing the food, our bar serves a curated wine list and a range of classic and creative craft cocktails. Októ is designed for communal dining, making each visit a memorable celebration of Mediterranean cuisine and culture.
本日51回予約が入りました。
State of Grace is a coastal, South Texas neighborhood restaurant in the refurbished Lamar-River Oaks Shopping Center. Elegant but casual, its elevated comfort food by executive chef Bobby Matos is executed at the highest level in a welcoming, beautiful space. The jubilant medley of old favorites played with new spice, accent, and freshness lends itself to southern, American, Latin, Gulf Coast, German and Asian influences. Chef-owner Ford Fry’s first venture outside of Atlanta, State of Grace is located in the neighborhood where Ford grew up and nods to his childhood memories fused with Houston’s evolution into a melting pot of cultures and cuisines.
本日66回予約が入りました。
Restauranteur Shawn Virene put the POP into Houston with his wildly successful a’Bouzy. This champagne-fueled spot located in the tony River Oaks neighborhood of town attracts a stylish crowd all day. The bar is always bustling and the patio echoes with the cry – “a Bouzy!” every time a bottle is sabered tableside. In fact, most tables will have multiple wine buckets close by, keeping the bubbly cool. The fresh, ripe American menu features seasonal seafood, salads, small-shareable plates, large raw bar and prime meats. The wine list curated by Virene, is both the best-priced on bubbly and wines in the city. The interiors have a sophisticated rustic vibe with exposed brick, reclaimed woods and a color palate of creams and blues. The effervescent appeal of bubbles is reflected in a light installation that mimics bubbles floating overhead. The spacious patio is a magnet for the stylish clientele that enjoy the year-round garden. The best thing is Champagne and wine is at or below retail
本日16回予約が入りました。
CASE Chocolates is the world's first chocolate and cocktail speakeasy. Our tasting experiences take you through fine and unique cacaos combined with high-end spirits and cocktails. Our space is meant to spark delight and joy, and we can't wait to welcome you in soon!Our promise is a one-of-a-kind journey through chocolates in an unforgettable atmosphere.Please arrive on time for the best experience. Plan ahead as parking is limited to a small lot and street parking. You must enter through Sampson St., Suite E. No-shows and cancellations less than 24 hours in advance will be subject to a charge of $68 per person. Each tasting comes with 3 cocktail and chocolate pairings. Tastings start at 6:30 pm and 8:30 pm Wednesdays and Thursdays and 6:30 pm, 8:30 pm, and 10:30 pm Fridays and Saturdays and are approximately 90 minutes per tasting.
本日106回予約が入りました。
ダウンタウンから徒歩ですぐ、ワシントンアベニューのイーストエンド新興地区に位置するB&B Butchers & Restaurantは、伝統的な肉屋を併設するクラシックな高級ステーキハウスです。歴史的なDittman建物内にあり、常連客は最高級のテキサス牛や日本の和牛を誇るメニューのほか、レストランで28日間または55日間乾燥熟成されたUSDA認証のプライムビーフを楽しめます。B&Bは米国内で9軒のみの日本の神戸ビーフ・神戸肉流通推進協議会認定のレストランの1つで、但馬牛100%を使用したA5ランクの本格的な神戸牛のみを提供しています。B&Bでは毎週土曜と日曜にはブランチを用意し、日曜は屋上のパティオでライブ音楽を開催しています。卵料理をメインにしたクラシックなブランチアイテムと共に、特製カクテルも楽しめます。B&Bでは月曜〜金曜の15:00〜18:00に階下と上階のバーエリア、屋上のパティオにて、お得な料金の 軽食、テキサス風カクテル、ビール、グラスワインを提供するBooze & Bitesソーシャルアワーメニューを用意しています。
本日42回予約が入りました。
おまかせ席、寿司バー席での食事、5名以上での食事は、事前にレストランまでご連絡ください。