Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Ballard​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(132)

San Fermoの写真
4.8
素晴らしい(1617)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • バラード/フリーモント
本日20回予約が入りました。
We have 15 indoor tables, and 12 covered/heated patio tables. Online reservations can be made for parties up to 5 guests. Larger groups can be booked at 5pm on weeknights, please email the restaurant for reservations. Please understand when making your reservation that we cannot guarantee a specific table or area of the restaurant. We recommend 5pm reservations for parties with specific table requests, if you book later in the evening you may need to wait for your table preference.If you are having difficulty finding a reservation you are welcome to stop by for walk-in seating. We seat our bar and covered/heated patio for dinner nightly.
Stoneburnerの写真
4.8
素晴らしい(1689)
価格:普通
• イタリア料理 • バラード/フリーモント
本日13回予約が入りました。
このレストランはシェフJason Stoneburnerによる、地中海のさまざまな調理スタイルと太平洋岸北西部の自然の恵みへのオマージュです。全120席あり、石炉を使った料理に重点を置いています。快適なレストランには世界中からの建築オブジェクトやアンティークが飾られ、温かい時代を超越した雰囲気が漂います。プライベートダイニングも可能で、ホテル最上階にある素晴らしいイベントスペース、Olympic Rooftop Pavilionも利用できます。
The Ballard Cutの写真
4.6
素晴らしい(634)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • バラード/フリーモント
本日17回予約が入りました。
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
The Pink Doorの写真
4.8
素晴らしい(8928)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日74回予約が入りました。
予約ができなかった場合、ラウンジのウォークインテーブル席にてフルメニューを提供しています。 The Pink Doorは独立資本(クローン/遺伝子組み換えなし)のレストランで、新鮮な地元産のイタリア料理を1981年より静かに提供してきました。シアトルのパイクプレイスマーケットにある人気の当店では、シーフードや農作物を中心としたメニューを用意しています。
Jouleの写真
4.7
素晴らしい(1400)
価格:高い
• ステーキハウス • ウォリングフォード
本日16回予約が入りました。
有名なシェフのRachel YangとSeif Chirchi夫妻が最初にオープンしたレストランのJouleは、2012年10月にシアトルのウォリングフォード/フリーモント地区にある新規に開発されたFremont Collectiveへ移転しました。Jouleは2007年のオープン以来、夫婦のユニークでモダンな韓国料理が顧客の評判を呼び、地元や全国のメディアからも注目を集めてきました。YangとChirchiは、Jouleのほかにも、韓国人が愛する型破りの牛肉料理と取り分けて楽しめるユニークな付け合せを提供するレストランRevelも手がけています。 Jouleでは、大勢のお客様に食事を提供できるよう2時間制の予約を受け付けています。次のお客様のために、恐れ入りますが時間厳守でお願いしています。2時間以上のパーティーをご希望の場合は、備考欄にその旨を明記してください。折り返しご連絡いたします。
Sushi Kashibaの写真
4.8
素晴らしい(838)
価格:非常に高い
• 寿司 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日24回予約が入りました。
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba holding court.Most guests order one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners. The mix of fresh local fish as well as delicacies from Japan and around the world will satisfy the palette of seasoned sushi fans as well as new entrants into the sushi world. We also feature à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke. Welcome to Sushi Kashiba.
Serafinaの写真
4.7
素晴らしい(2927)
価格:高い
• イタリア料理 • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日29回予約が入りました。
Serafina は、イーストレイクの大学とダウンタウンの中間に位置する居心地の良い地元レストランとして、1991年にオープンしました。オークルの壁、トスカーナの風景を思わせる景色、居心地の良い落ち着いた雰囲気、屋外のガーデン席と、本格的なイタリア料理が、ピュージェット湾周辺の人々を魅了しています。Serafina の哲学はシンプルです。最高級の品質の新鮮な食材を、誠実かつ丁寧な方法で、イタリアの家庭が客人を歓迎するようなカジュアルで温かく落ち着いた空間で提供することです。 家族や友人と共にワインと料理を分け合う慣習は、私たちの生活における主な活動です。イタリア料理には即時性、誠実さ、そして温かさがあり、そこには先人の知恵と愛情が込められています。イタリア料理は先駆的な秘法でも、食の最先端の流行でもありません。イタリア料理は、一人ひとりが互いに、また過去と、そして地球とつながることなのです。
Spinasseの写真
4.8
素晴らしい(3796)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日23回予約が入りました。
地元産の有機食材を使用したイタリアのピエモンテ料理、ピエモンテワインのリスト、新鮮な手作りパスタを提供しています。 Spinasseに隣接するアペリティーヴォバーArtusiでは、ディナーの前に手作りカクテルや前菜を楽しめます。
Eldrの写真
4.9
素晴らしい(10)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • バラード/フリーモント
本日10回予約が入りました。
Located in the heart of Sunset Hill/Ballard, General Harvest’s newest concept celebrates the art of wood-fire cooking. This live-fire kitchen showcases the highest quality proteins, sustainably harvested seafood, and seasonal produce, all prepared with a focus on simplicity and bold, natural flavors inspired by the Pacific Northwest.
Cantinetta - Wallingfordの写真
4.7
素晴らしい(1473)
価格:普通
• イタリア料理 • ウォリングフォード
本日7回予約が入りました。
イタリアンレストラン&バーで、太平洋岸北西部からの季節の食材を使用したトスカーナの伝統料理を中心に提供しています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Jessica
    シアトル・イースタンワシントン •4​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Cozy yet bustling restaurant in the heart of Ballard Ave. The inside is a bit fancier and the outdoor seating is pretty casual. Excellent food and drinks, and there was a wine expert of staff to make recommendations. I would say we had very good service. We ate early so there was no wait for a table even on a Saturday. I’ll definitely be going back.
    詳細を見る
    Stoneburner価格:普通• イタリア料理• バラード/フリーモント
    4.8
  • Jorge
    シアトル・イースタンワシントン •3​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Super quaint vibe. We sat in the front dining area - be sure you’re ok with the occasional cool breeze from the door opening. They have super cozy seats in the back too. The food was fantastic, our server was wonderful, and the ambiance was exactly what we were looking for - quaint, warm, but a little forward leaning and hip.
    詳細を見る
    San Fermo価格:非常に高い• イタリア料理• バラード/フリーモント
    4.8
  • Ginny
    ポートランド・オレゴン •3​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Booked our table a month ago, was really excited to visit, The pink door doesn’t let us down. The Food was soooo good and we definitely ordered too much for two, we went straight with 4 Fresh Northwest oysters, Bagna Cauda(Hot Bath), Squid Ink Tonnarelli and Mama’s Meatballs; end up packing it for dinner the night as well, but it was so satisfying. Bagna Cauda (Hot bath) is the most amazing, knowing it’s just a “dip” for veggie, however, it’s different —- you have to try it to know how good it is.
    詳細を見る
    The Pink Door価格:非常に高い• イタリア料理• ベルタウン、パイクプレイスマーケット
    4.8
  • Christine
    シアトル・イースタンワシントン •15​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    This dining experience was novel and a joy. The chef combined flavors creating tastes we had never had before. Sometimes it was a bit overwhelming (like the garlic on the Chinese broccoli), but we were glad we had ordered it and after pushing the garlic aside, ate every bite. Try the octopus -- absolutely delicious and not at all like the typical calamari you get in local restaurants. Our server was very cordial, had a great sense of humor, and increased our enjoyment.
    詳細を見る
    Joule価格:高い• ステーキハウス• ウォリングフォード
    4.7
  • BrookeVIP
    シアトル・イースタンワシントン •7​件の口コミ
    5.0
    2024年12月14日にご来店
    Best cocktails I’ve had at a steakhouse and the food and service were amazing.
    詳細を見る
    The Ballard Cut価格:高い• ファーム・トゥ・テーブル• バラード/フリーモント
    4.6
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ