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Ballard​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(134)

San Fermoの写真
4.7
素晴らしい(1646)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • バラード/フリーモント
本日34回予約が入りました。
We have 15 indoor tables, and 12 covered/heated patio tables. Online reservations can be made for parties up to 5 guests. Larger groups can be booked at 5pm on weeknights, please email the restaurant for reservations. Please understand when making your reservation that we cannot guarantee a specific table or area of the restaurant. We recommend 5pm reservations for parties with specific table requests, if you book later in the evening you may need to wait for your table preference.If you are having difficulty finding a reservation you are welcome to stop by for walk-in seating. We seat our bar and covered/heated patio for dinner nightly.
Stoneburnerの写真
4.8
素晴らしい(1706)
価格:普通
• イタリア料理 • バラード/フリーモント
本日25回予約が入りました。
このレストランはシェフJason Stoneburnerによる、地中海のさまざまな調理スタイルと太平洋岸北西部の自然の恵みへのオマージュです。全120席あり、石炉を使った料理に重点を置いています。快適なレストランには世界中からの建築オブジェクトやアンティークが飾られ、温かい時代を超越した雰囲気が漂います。プライベートダイニングも可能で、ホテル最上階にある素晴らしいイベントスペース、Olympic Rooftop Pavilionも利用できます。
The Ballard Cutの写真
4.7
素晴らしい(644)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • バラード/フリーモント
本日14回予約が入りました。
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
Jouleの写真
4.6
素晴らしい(1419)
価格:高い
• ステーキハウス • ウォリングフォード
本日9回予約が入りました。
有名なシェフのRachel YangとSeif Chirchi夫妻が最初にオープンしたレストランのJouleは、2012年10月にシアトルのウォリングフォード/フリーモント地区にある新規に開発されたFremont Collectiveへ移転しました。Jouleは2007年のオープン以来、夫婦のユニークでモダンな韓国料理が顧客の評判を呼び、地元や全国のメディアからも注目を集めてきました。YangとChirchiは、Jouleのほかにも、韓国人が愛する型破りの牛肉料理と取り分けて楽しめるユニークな付け合せを提供するレストランRevelも手がけています。 Jouleでは、大勢のお客様に食事を提供できるよう2時間制の予約を受け付けています。次のお客様のために、恐れ入りますが時間厳守でお願いしています。2時間以上のパーティーをご希望の場合は、備考欄にその旨を明記してください。折り返しご連絡いたします。
Sophonの写真
4.7
素晴らしい(169)
価格:高い
• カンボジア料理 • フィニー ・ リッジ
本日19回予約が入りました。
From the beautifully prepared and exquisitely presented dishes, to the hand crafted local foraged cocktails, it is our goal to bring a homage of gratitude for Khmer cuisine to the Phinney Ridge neighborhood. Every dish is designed thoughtfully, by the owner, Karuna Long for you and your family to share. Our menu and preparations take emphasis on fresh local ingredients that arrive daily with pronounced flavors from all parts of Cambodia. Sophon is a full-service restaurant and bar located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, WA. We’re open daily; Tuesday - Saturday Serving Dinner from 5p First seating - 9p Last SeatingNEW! Happy hour will be in the bar and patio for Walk in's only from 5-6 on Tuesday- Thursday!
Eldrの写真
4.7
素晴らしい(50)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • バラード/フリーモント
本日22回予約が入りました。
Located in the heart of Sunset Hill/Ballard, General Harvest’s newest concept celebrates the art of wood-fire cooking. This live-fire kitchen showcases the highest quality proteins, sustainably harvested seafood, and seasonal produce, all prepared with a focus on simplicity and bold, natural flavors inspired by the Pacific Northwest.
Walrus and the Carpenterの写真
4.7
素晴らしい(394)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • バラード/フリーモント
本日4回予約が入りました。
***We do not take reservations during regular service but do offer them for Valentine's Day weekend, February 12th-16th. On all other days, please just stop in and we will seat you as soon as possible***Fishing pub meets restaurant. This bustling neighborhood restaurant specializes in oysters and other seafood dishes. Using nothing but the freshest ingredients, Chef Taylor Thomas creates seasonal food. The Walrus and the Carpenter also serves wine, smart cocktails, beer and cider. It makes an ideal after-hours hangout spot. Enjoy some fried oysters with a cold beer, surrounded by cozy rustic furnishings. If you prefer an alternative to seafood, look no further than the steak tartare, which comes with thinly sliced rye toast and egg yolk. Launched in 2010 to rave reviews, The Walrus and the Carpenter is open daily from 4 p.m. to 10 p.m. We hope to see you soon! Until we meet at the table....
Sushi Kashibaの写真
4.9
素晴らしい(872)
価格:非常に高い
• 寿司 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日27回予約が入りました。
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba holding court.Most guests order one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners. The mix of fresh local fish as well as delicacies from Japan and around the world will satisfy the palette of seasoned sushi fans as well as new entrants into the sushi world. We also feature à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke. Welcome to Sushi Kashiba.
Spinasseの写真
4.8
素晴らしい(3818)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日32回予約が入りました。
地元産の有機食材を使用したイタリアのピエモンテ料理、ピエモンテワインのリスト、新鮮な手作りパスタを提供しています。 Spinasseに隣接するアペリティーヴォバーArtusiでは、ディナーの前に手作りカクテルや前菜を楽しめます。
Serafinaの写真
4.6
素晴らしい(2957)
価格:高い
• イタリア料理 • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日28回予約が入りました。
Serafina は、イーストレイクの大学とダウンタウンの中間に位置する居心地の良い地元レストランとして、1991年にオープンしました。オークルの壁、トスカーナの風景を思わせる景色、居心地の良い落ち着いた雰囲気、屋外のガーデン席と、本格的なイタリア料理が、ピュージェット湾周辺の人々を魅了しています。Serafina の哲学はシンプルです。最高級の品質の新鮮な食材を、誠実かつ丁寧な方法で、イタリアの家庭が客人を歓迎するようなカジュアルで温かく落ち着いた空間で提供することです。 家族や友人と共にワインと料理を分け合う慣習は、私たちの生活における主な活動です。イタリア料理には即時性、誠実さ、そして温かさがあり、そこには先人の知恵と愛情が込められています。イタリア料理は先駆的な秘法でも、食の最先端の流行でもありません。イタリア料理は、一人ひとりが互いに、また過去と、そして地球とつながることなのです。

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  • stacyVIP
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Wonderful experience! First time here and will definitely not be the last. Great service, food, atmosphere and hospitality! We loved it!
    詳細を見る
    Sophon価格:高い• カンボジア料理• フィニー ・ リッジ
    4.7
  • Robin
    シアトル・イースタンワシントン •14​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    As always, San Fermo exceeded expectations. From the ambience to the service to the food, our dinner last night was perfect. Our server also suggested two of their new dishes, the charred onion appetizer and the barley risotto and both were fabulous! Thank you San Fermo for yet another delicious evening! We’ll be back soon!
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    San Fermo価格:非常に高い• イタリア料理• バラード/フリーモント
    4.7
  • Noah
    シアトル・イースタンワシントン •4​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    The rice cakes are a staple and delicious as always, the Muscovy duck was new as was the winter root vegetables, which were both excellent. Don't sleep on the sauces they are each nestled in, it takes these 2 dishes to the next level.
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    Joule価格:高い• ステーキハウス• ウォリングフォード
    4.6
  • Kyle
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    My wife and I came in on February 13th for a early Valentines day meal! It was our first date night out since we had our first child on January 1st of this year. As always Stoneburner was amazing! service, food, ambiance, and beverages were all incredible. We shared 10 plates Beef Tartare (my wifes first and she loved it) ramps are amazing seared scallops (my wifes favorite of the night) Oyster mushrooms Beet salad all four pastas pork milanese ( Kohlrabi slaw was amazing great texture) and the baked alaska! it was all amazing! the drink Liberty fix #2 was incredible clarified drinks are so unassuming and this one was incredibly well balanced. Best gin drink I have had! Thank you again for the great evening we couldn't have been happier and we will be back soon!
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    Stoneburner価格:普通• イタリア料理• バラード/フリーモント
    4.8
  • Mark
    ユタ州 •80​件の口コミ
    5.0
    2025年2月6日にご来店
    This was our first time at Ballard Cut and we really loved it. The food was really quite good, the service was excellent and the ambience was nice on a Wednesday evening. Our only complaint is that we wish they would indicate which menue items are gluten free. Otherwise not complaints, hight recommended.
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    The Ballard Cut価格:高い• ファーム・トゥ・テーブル• バラード/フリーモント
    4.7
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