Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シンシナティ・デイトン

Fort Mitchell​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(39)

Bouquet Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(3000)
価格:高い
• アメリカ料理 • コヴィントン
本日25回予約が入りました。
コヴィントンのメインストラッセ・ビレッジ中心部に位置するBouquet Restaurant and Wine Bar(ブーケ・レストラン・アンド・ワインバー)は、オーナーシェフのStephen Williams氏が2007年秋にオープンしました。Bouquetはくつろげる快適な店内で、地元産の新鮮な食材を使用した旬の現代アメリカ料理を提供しており、他では体験できない高級ダイニングを楽しめます。世界中から200銘柄以上の様々なワインを取り揃え、近年ワイン・スペクテーター誌の優秀賞も受賞しました。Bouquet Restaurant and Wine Barのワインや食事をぜひお試しください。
Primavistaの写真
4.8
素晴らしい(6356)
価格:高い
• イタリア料理 • シンシナティ
本日46回予約が入りました。
Primavistaは「プレミアビュー(第1級の景色)」にちなんで名付けられたレストランで、店内からは息をのむような眺めを望めます。シンシナティの街並み、オハイオ川、そしてケンタッキー州北部の丘の中腹を一望しながら、シェフのクリス・プリンスによる受賞歴のあるイタリア料理を楽しめます。1989年に設立されたPrimavistaは、オーナーのFrank&Joan Lenkerdにより生み出された居心地の良いエレガントな空間です。オーナーとシェフのクリス・プリンスは18年以上にわたりPrimavistaを「第1級」のお店に維持するために、ともに取り組んできました。優れた料理とサービスは長年にわたり評判を得ており、Primavistaには世界中からゲストが訪れます。プロムデート、50周年記念パーティ、プロポーズのディナー、リハーサルディナー、ビジネスディナー、バースデーディナーなど、Primavistaでは印象的な時間を演出しています。ダウンタウンから西へわずか5分で、すべてのエリアから非常に便利なロケーションにあります。アクセス方法、プロモーションの詳細、その他の情報については、ウェブサイトを参照してください。 www.pvista.com 513-251-6467
Shires' Rooftopの写真
4.4
非常に良い(1700)
価格:普通
• バーラウンジ • シンシナティ
本日27回予約が入りました。
Standing high above the city on the 10th floor of the City Club Apartments, at 309 Vine Street; resurrected from the history that has stood here before our time, Shires' Rooftop is inspired by the first amusement resort in this part of the country, Shires' Garden. Though the original Shires' Gardens burned to the ground, "in a most picturesque fire," the legacy that was left behind is everlasting and an integral part of the Queen City's history. The creation of the Matinee Performance, the regal guests Shires' hosted, an unsolved murder and other noteworthy events that took place at the original Shires' Gardens, are an inspiration to our program that we look forward to sharing with you.
Coppin's at Hotel Covingtonの写真
4.7
素晴らしい(2323)
価格:高い
• アメリカ料理 • コヴィントン
本日21回予約が入りました。
Honoring its roots as a world-class department store, Coppin’s Restaurant epitomizes the rich history of Covington. Nestled in the heart of Northern Kentucky within the beautiful boutique Hotel Covington, it provides its guests with an open and modern environment that feels cozy and comfortable without compromising style or sophistication. The menu features an array of local, sustainably-sourced options for breakfast, brunch, lunch, and dinner that change with the seasons. Coppin’s invites you to enjoy your meal in our intimate glass atrium, expansive bar and lounge area featuring a full-service coffee bar, or in our lovely lawn/patio. The bar features both original craft cocktails and clever twists on the classics with one of the largest bourbon selections in NKY. *A credit card is required to hold reservations of 6+ for our 24 hr cancellation policy, and a penalty of $20/ person on the reservation may be charged to the card on file for no-shows/late cancellations
Braxton Brewing Co - IGLOOBARの写真
4.4
非常に良い(162)
価格:普通
• アメリカ料理 • コヴィントン
PLEASE NOTE: WE ARE 21 & UP ONLY. Outside food/beverage & dogs are also not permitted.Braxton - IGLOOS can be reserved through OpenTable's Experiences. Seating Schedule:- Wednesday & Thursday: 4pm / 7pm- Friday: 3pm / 6pm / 9pm- Saturday: 12pm / 3pm / 6pm / 9pm- Sunday: 12pm / 3pm / 6pmWelcome to IglooBar- your private oasis in the cold winter months. Each igloo features seating for up to 8, a dedicated Bluetooth speaker upon request, & cozy decor. During your 2-hour time slot, you can enjoy food from Dewey's Pizza and an array of drink options, including beer, cocktails, & spiked hot beverages. To reserve, select your preferred date and time. We ask for a $35 reservation fee that is paid upon booking. Reservations may be modified up to 2 days before the scheduled date, but please know the fee will not be refunded after that time. Our igloos are heated, but we encourage guests to dress for the weather. Food is delivered to igloos and drinks are ordered through bar staff.
Taste of Belgium at The Banksの写真
4.7
素晴らしい(320)
価格:普通
• アメリカ料理 • シンシナティ
本日13回予約が入りました。
Taste of Belgium is a modern Belgian brasserie that fuses Belgian and American cuisines with locally sourced ingredients for both brunch and dinner. Taste of Belgium offers a carefully curated beer list featuring an unequaled selection of Belgian brews and craft cocktails to enhance every meal. In 2023, Jean-François Flechet, our founder, was honored with a knighthood by the prestigious Knighthood of the Brewer's Paddle, recognizing his dedication to Belgian brewing traditions. Our journey began in 2007 at Cincinnati's historic Findlay Market, where Jean-François introduced a traditional Liège-style waffle recipe and a 120-pound cast-iron waffle maker from Belgium. Since then, Taste of Belgium has expanded to seven full-service neighborhood brasseries across Cincinnati and Dayton, Ohio. Discover more about our Belgian-inspired dining experience at www.tasteofbelgium.com.
Red Roost Tavernの写真
3.9
とても良い(228)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • シンシナティ
本日1回予約が入りました。
Red Roost Tavern or RTR is a nod to providing locally sourced food and spirit in a relaxing and inviting atmosphere.Current hours are Monday - Thursday 4pm - 10pm, Friday 3pm - 10pm and Saturday - Sunday 7am - 10pm.
The Apertureの写真
4.7
素晴らしい(257)
価格:非常に高い
• 市場の料理 • シンシナティ
本日20回予約が入りました。
The Aperture, the first full-scale restaurant project from Chef Jordan Anthony-Brown. The menu reflects the concept of Mediterranean mezze style dining, consisting of many small plates, rustic in nature and reflective of seasonality and creates a natural progression and flow for the dining experience. The Aperture’s menu reflects three fundamental tenets: intention, balance, and focus. The menu - and its individual dishes - are approached with the objective of putting critical thought into every component, eliminating the extraneous, and ensuring a natural flow across the menu. The culinary program is heavily influenced by the cuisine of the broader Mediterranean region and the simple, seasonal cooking of Southern France, Italy, Greece, and the Levant.Our menu changes often and with the seasons. You can always find our current menu on our website www.theaperturecinci.com.
The Precinctの写真
4.9
素晴らしい(9383)
価格:非常に高い
• ステーキ • ハイド ・ パーク
本日107回予約が入りました。
Jeff Rubyにとって始点となるステーキハウスです。The Precinctは1981年に旧Cincinnati Police Patrol House Number 6として誕生しました。世紀末前後のロマネスク様式の建物を利用した、市内で最も長く継続的に営業を続ける白いテーブルクロスを使用するレストランです。 近年、USAトゥデイ紙とGayot.comによって「アメリカのトップ10ステーキハウス」の1つに選ばれたThe Precinctは、シンシナティの最高のステーキ、シーフード、サービスを誇るレストランとして広く知られています。30年以上にわたり高品質のゲストサービスを提供し続けるレストランは、多くの芸能人、ビジネスマン、家族連れ、常連客に慕われています。
The Baker's Tableの写真
4.9
素晴らしい(81)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • シンシナティ
本日12回予約が入りました。
The Baker’s Table offers a true farm-to-table experience, with a unique and dynamic menu that features local produce, artisan sourdough, and handmade pasta. Guests can choose between a Five Course Chef's Tasting Menu or a la carte dining, with an optional wine pairing or spirit-free cocktail pairing available to complement the meal.In 2019 the restaurant was named one of the Best New Restaurants in America by both EATER.com and USAToday.com. With extensive free parking available, and only a 6 minute drive from downtown, Baker's Table is an oasis of urban dining in historic Newport, Kentucky.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ