Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ヒューストン

Central Southwest​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(65)

Le Jardinier - Houstonの写真
4.7
素晴らしい(177)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ハイツ/ワシントン
本日7回予約が入りました。
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.
BCN Taste & Traditionの写真
4.9
素晴らしい(1833)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • Southeast Houston
本日16回予約が入りました。
6名以上の予約にはクレジットカード情報が必要となります。予約時間の48時間前以降にキャンセルした場合、または予約の24時間前以降にグループの人数が減った場合は、1名につき50ドル(USD)の手数料が課金されます。予約を別の名前に変更する場合には、手数料はかかりません。BCN Taste & Traditionは、バルセロナのレストランのように、スペインの伝統料理とモダンな料理を融合させた料理を提供しています。シェフLuis Rogerは、 - elBulliでミシュラン・シェフのフェラン・アドリアの下で訓練を受け - 有名な料理学校Aula Gastronomica de l’Emporadaで教鞭を執ったスペインのジローナから移り住んできたばかりです。 1920年代のビクトリア朝様式の家屋を利用し、トレンディなモントローズ/美術館地区に位置しています(4210 Roseland St.)。BCN Taste & Traditionでは、比類のないサービスで本格的なスペインスタイルのダイニングを楽しめます。メニューには、スペインを国際舞台に登場させる、すべての最先端を行く素晴らしい高級料理を用意しています。
Uchi Houstonの写真
4.9
素晴らしい(4461)
価格:非常に高い
• 寿司 • モントローズ
本日103回予約が入りました。
2011年度ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフTyson Coleは、自身のレストランUchiをヒューストンでオープンし、個性的なスタイルの料理を提供しています。Coleは予想外の食感と風味を組み合わせ、和食の域を超えた料理を創作しています。世界中の多くのテイストをアレンジし、伝統的な包丁さばきと最先端の技法を取り入れています。Uchiはモントローズの近く、ウェストハイマーの有名な旧フェリックス・スペース内に位置しており、都市部のロケーションにて、高い品質とサービス、斬新な料理と親しみやすい雰囲気を楽しめます。 シェフColeのメニューには日替わりスペシャル、温菜&冷菜、巻物、焼物、天ぷら、寿司、刺身が含まれます。
State of Graceの写真
4.6
素晴らしい(3373)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • リバー・オークス
本日34回予約が入りました。
State of Grace is a coastal, South Texas neighborhood restaurant in the refurbished Lamar-River Oaks Shopping Center. Elegant but casual, its elevated comfort food by executive chef Bobby Matos is executed at the highest level in a welcoming, beautiful space. The jubilant medley of old favorites played with new spice, accent, and freshness lends itself to southern, American, Latin, Gulf Coast, German and Asian influences. Chef-owner Ford Fry’s first venture outside of Atlanta, State of Grace is located in the neighborhood where Ford grew up and nods to his childhood memories fused with Houston’s evolution into a melting pot of cultures and cuisines.
Le Colonial - Houstonの写真
4.8
素晴らしい(3761)
価格:高い
• ベトナム料理 • ガレリア/アップタウン
本日89回予約が入りました。
魅惑的で洗練された精神と1920年の東南アジアの風味がリバーオークス地区のLe Colonialに生きています。絶賛されているリック・ワルステッドとジョー・キングはLe Bilboquet、Japonaisなどの有名なレストラン経営者で、Le Colonialはヒューストンでの最初のレストランです。洗練された本格的なフランス・ベトナム料理、優れたサービス、細部への絶妙な気配り、緑豊かなスペースを提供しています。その地区への入口はHarry WinstonやBrunello Cucinelliの隣のケタリングレーンのプライムコーナーにあります。1階のレストラン、歩道沿いのカフェ、2階のラウンジ、全天候に対応可能なテラス、プライベートダイニングスペースが備わる魅力的な「タウンハウス」のユニークな建物となっています。
Októの写真
4.6
素晴らしい(83)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • モントローズ
本日9回予約が入りました。
Welcome to Októ, where Mediterranean flavors and vibrant ambiance converge. Named after the Greek word for "eight," Októ offers an upbeat atmosphere with a jazzy bar featuring exclusive spirits. Our menu, crafted by Sof chefs Yotam Dolev and Hai Avnaim, showcases innovative, nutritious dishes inspired by Greece, Spain, and the Levant.Guests can enjoy a seasonal selection of approximately a dozen shareable plates, reflecting the rich culinary traditions of the Mediterranean. Complementing the food, our bar serves a curated wine list and a range of classic and creative craft cocktails. Októ is designed for communal dining, making each visit a memorable celebration of Mediterranean cuisine and culture.
a'Bouzyの写真
4.8
素晴らしい(2691)
価格:普通
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • リバー・オークス
本日43回予約が入りました。
Restauranteur Shawn Virene put the POP into Houston with his wildly successful a’Bouzy. This champagne-fueled spot located in the tony River Oaks neighborhood of town attracts a stylish crowd all day. The bar is always bustling and the patio echoes with the cry – “a Bouzy!” every time a bottle is sabered tableside. In fact, most tables will have multiple wine buckets close by, keeping the bubbly cool. The fresh, ripe American menu features seasonal seafood, salads, small-shareable plates, large raw bar and prime meats. The wine list curated by Virene, is both the best-priced on bubbly and wines in the city. The interiors have a sophisticated rustic vibe with exposed brick, reclaimed woods and a color palate of creams and blues. The effervescent appeal of bubbles is reflected in a light installation that mimics bubbles floating overhead. The spacious patio is a magnet for the stylish clientele that enjoy the year-round garden. The best thing is Champagne and wine is at or below retail
Euniceの写真
4.7
素晴らしい(2612)
価格:普通
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • アッパー・キルビー、シェファード・コリドー
本日38回予約が入りました。
Named affectionately after executive chef Drake Leonards’ South Louisiana hometown, Eunice offers a modern Cajun-Creole brasserie-style menu inspired by the flavors of his childhood.The seasonally-inspired menus marry European influences with the ingredients and foodways of the Gulf Coast. Enjoy the dining experience inside at the bar, at a table along the floor to ceiling windows, or outside on our patio. We offer happy hour every day from 3 pm to 6 pm including $1.50 oysters, Discounted Draft Beers, House Wine, and classic cocktails
Truluck's - Ocean's Finest Seafood & Crab - Houstonの写真
4.8
素晴らしい(4406)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ガレリア/アップタウン
本日33回予約が入りました。
五感を満たすTruluck's(トゥルーラックス)へようこそ。自社の養魚場から直送される新鮮なカニ、獲れたてのシーフード、ジューシーで柔らかいステーキをおいしいワイン(グラス/ボトル)とともにお楽しみください。
Uchiko Houstonの写真
4.9
素晴らしい(639)
価格:非常に高い
• 寿司 • ガレリア/アップタウン
本日44回予約が入りました。
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE :: Originated from the famed Uchi restaurant in Austin, founded by James Beard Award-winning Chef Tyson Cole, Uchiko specializes in robust flavors infused with smoke and hints of char balanced with the fresh and clean profile that is the hallmark of its sister concept Uchi. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. Happy Hour is offered everyday from 4:00 - 6:00 and on Sunday - Wednesday from 4pm - 10pm at the bar only. We look forward to serving you, Kanpai!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ