Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Little Italy / University Village​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(217)

Pompei - Taylorの写真
4.1
とても良い(7)
価格:普通
• イタリア料理 • リトルイタリー、ユニバーシティビレッジ
Pompei, on Taylor Street, is a fast casual “counter service” restaurant. It has a long-standing history throughout the Chicago area ever since it was first established in 1909. When first opened, Pompei served only baked bread and cheese pizzas. Over the years, the restaurant has expanded its menu to include many delectable dishes that have quickly become favorites for many of the locals while remaining true to its original roots.The dine-in menu features Italian sausage, hand rolled pizzas like the Signature Pizza Pompei or the Four Cheese and Tomato, plenty of house made pasta like the gnocchi and cheese ravioli and an array of pizza strudels like the Beef Angelo and the Pompei Italiano. Pompei also features incredible, freshly made desserts like the chocolate cannoli, "Italian chocolate sheet cake", bread pudding and the Taylor street cheesecake. Enjoy Pompei's seasonal outdoor seating for a true Al Fresco experience. Pompei offers (3) private banquet rooms and catering.
Rose Maryの写真
4.7
素晴らしい(3250)
価格:高い
• クロアチア料理 • ウェスト・ループ
本日148回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
Pizzeria Portofinoの写真
4.7
素晴らしい(1481)
価格:高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日96回予約が入りました。
Pizzeria Portofino is a sun-drenched casual restaurant located directly on the Chicago riverfront offering hand-stretched pizzas, coastal wines, an expansive patio and breezy decor that will instantly transport you to the Italian Riviera.
il Carciofoの写真
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日31回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, il Carciofo is a Roman Italian restaurant drawing inspiration from the restaurants and markets in one of Chef Joe's favorite cities, Rome. The restaurant offers a seasonal menu of elevated yet familiar Italian fare with traditional antipasti, Roman-style pizzas, hand-rolled pastas produced daily in a dedicated pasta lab and market-driven mains that highlight the season's bounty.
Tre Ditaの写真
4.7
素晴らしい(722)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日123回予約が入りました。
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
Alla Vitaの写真
4.8
素晴らしい(2265)
価格:高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • ウェスト・ループ
本日99回予約が入りました。
Serving a casual, family-style menu, Alla Vita is a place to gather and enjoy comfortable Italian cuisine. Alla Vita means “to life” in Italian which recognizes overcoming life's challenges and creating a space for shared meals and memorable experiences. Executive Chef Lee Wolen shares his passion for fresh, delicious Italian food made simply with the best ingredients. Follow @allavitachicago to stay up-to-date with the latest happenings.
Girl & the Goatの写真
4.8
素晴らしい(14835)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・ループ
本日122回予約が入りました。
2010年にオープンしたGirl & the Goatは、楽しく活気のある雰囲気の中、おいしく大胆な味付けのファミリースタイルのメニューを提供しています。また、小規模生産の各国ワイン、不定期に入れ替わるクラフトビール、バーテンダーの創作カクテルで、ダイニング体験がさらに楽しめます。 809 W Randolph Stに位置するGirl & the Goatは、ランドルフ・レストラン・コリドールとも呼ばれる通りにオープンした最初のレストランの1つです。快適なラウンジ、バーシート、標準的なテーブル席、質問がある際に便利なキッチンに近い4シートなど、様々な座席を用意しています。Girl & the Goatは予約を受け付けていますが、予約なしでの飛び入りも歓迎しています。
Sepiaの写真
4.8
素晴らしい(5338)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・ループ
本日23回予約が入りました。
洗練さ、素朴さ、ヴィンテージ、モダンが上手く調和したSepiaは、インスタントクラシックな雰囲気です。居心地が良く快適、かつ賑やかでスタイリッシュなスペースです。Sepiaでは、アールヌーボー調の特注タイルフロアから手作りの木工品、ヴィンテージの脚付きグラスまで内装と料理の細部に渡ってこだわっています。室内のゆったりとした優雅さが創作的なアメリカ料理と調和しています。シェフのAndrew Zimmermanの食材を重視した季節のメニューは、食材の純粋さと質、彼の情熱を表現しています。Sepiaではモダンなアレンジを加えた伝統的な料理を提供しています。
El Che Steakhouse & Barの写真
4.7
素晴らしい(2064)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ウェスト・ループ
本日47回予約が入りました。
El Che Barは各国を旅したJohn Manionシェフによるアルゼンチン&アメリカンレストランで、旧チェッカー・タクシー社の建物を利用しています。外側から見た現代のブエノスアイレスをイメージした、様々な要素が混ざり合う温かい雰囲気のレストランです。店内には情熱的でどこかうっとりとしたような南米の魅力的な雰囲気が漂っています。エレガントな黒い大理石のバー、Manion氏が炭火のグリル料理を調理するオープンスペースのクッキングエリアを併設し、カスタムメイドのグリルまたは囲炉裏を使った料理(地元産の野菜、グリル肉、魚介類など)、ドリンク各種(アメリカン・スピリッツ、冒険的なカクテルなど)を提供しています。
Bokaの写真
4.8
素晴らしい(7138)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • リンカーン パーク
本日46回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したはBoka(ボカ)レストランは、2003年以来、シカゴのダイニングシーンで重要な位置を占めてきました。大規模な改装工事を行った後、2014年1月にエグゼクティブシェフ/パートナーとしてLee Wolenが加わりました。彼がBokaで働き始めて以来、批評家の注目の的です。リーはシカゴ・トリビューンのPhil Vettelとイーターシカゴから、「2014年の最優秀シェフ」に選ばれました。最近では、リーは「2015年の最優秀シェフ」に選ばれ、Bokaレストランはシカゴの名誉あるJean Banchet賞で「2015年の最優秀レストラン賞」を受賞しました。Bokaでは、旬の、できるだけ多くの地元の食材を使用することにこだわりながら、現代的なアメリカ料理を提供しています。2015年にペースト専門シェフのMeg GalusがBokaのキッチンに加わり、塩味と甘味を見事に使い分け、高い品質の食材を使用して美しく盛り付けるWolenのこだわりに忠実に沿っています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Agnese
    シカゴ・イリノイ州 •10​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    There were a few things that didn’t go well for the price tag. 1) We were 3 people dining. 2 of us received their main course and we had to wait more than 5 min for the 3rd person to receive their main course . Unacceptable. 2) When I ordered coffee along with the desert order- we received our coffees while before our desert arrived while my lemonchello arrived while after our desert. No consistency 3) My experience with truffle season.. Usually the places that offer truffles - they offer a special dish.. truffle pasta or truffle rissotto.. here it was- add to one of the dishes..so, I picked the most delicate/simple- pasta limone which is also not perfect as the flavor loses to catch the taste of the truffle - especially if you charge $59 fur the truffle shaving (black.. not white truffle )..
    詳細を見る
    Tre Dita価格:非常に高い• イタリア料理• リバー・ノース(シカゴ)
    4.7
  • Charlie
    シカゴ・イリノイ州 •1​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Due to a glut of options, there are few places in Chicago that spark the “when are we coming back?” conversation before the main course is finished. This is one of those places. The dishes were comfortable yet complex, making you realize, there’s a talent-level in the kitchen that makes them impossible to replicate. Each bite from first course through dessert was exceptional, which is a feat considering we were last seating on a Tuesday night. What made the experience was the service. Lauren S. was welcoming and informative without being pushy. She deftly answered all of our questions that felt like she was guiding us through the menu based on her expertise not her opinion. This included steering us away from certain dishes when she understood our flavor profiles, and explaining things without ruining the surprise. Her attention to little things without feeling crowded made us realize what front of house talent does to heighten the experience. The only knock was the nitty-picky things on the space. The bathroom was a bit disheveled, there was a crud on the handle of a fork (nothing on the tongs, I checked before using it). Extremely minor unless you’re judging for Micheline stars. Simply put, where it matters everything is well thought out from concept to execution. If you can get in, it’s an absolute no-brainer.
    詳細を見る
    Rose Mary価格:高い• クロアチア料理• ウェスト・ループ
    4.7
  • Ritu
    シカゴ・イリノイ州 •1​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Pizza Portofino is one of my favorite spots in the city. The garlic bread and truffle pizza (request hot honey, trust me) are GAME CHANGER. I went with a few friends and we all agreed that they both redefined garlic bread and pizza (at least in Illinois) respectively. Great service and great vibes!
    詳細を見る
    Pizzeria Portofino価格:高い• イタリア料理• リバー・ノース(シカゴ)
    4.7
  • BridgetC
    シカゴ・イリノイ州 •2​件の口コミ
    5.0
    2022年5月5日にご来店
    Always love coming here since I was a kid. The food is excellent and authentic.
    詳細を見る
    Pompei - Taylor価格:普通• イタリア料理• リトルイタリー、ユニバーシティビレッジ
    4.1
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ