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North Beach​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(202)

Park Tavern on Washington Squareの写真
3.9
とても良い(80)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ノース ・ ビーチ
本日16回予約が入りました。
Park Tavern on Washington Square has long been a vibrant staple and foundation of the North Beach community. Now, under the helm of renowned American chef-partner Jonathan Waxman and fifth-generation San Franciscan James Nicholas, Park Tavern on Washington Square celebrates San Francisco’s vibrant dining scene with a fresh new era. The restaurant has several private dining options available for groups and parties. As a Bay Area native and one of the pioneers of “California cuisine” Chef Waxman leans into his roots, celebrating the region’s local ingredients showcased in simple, seasonal dishes. Guests can enjoy a menu including Yellowfin Tuna Crudo with avocado, blood oranges, and fresno chili salsa, Cavatelli with dungeness crab, lemon, and parmesan, and Kurobuta Pork Chop Milanese with new potatoes and pepperonata. A few of Waxman’s trademark dishes make an appearance including the JW Kale Salad with anchovy dressing and breadcrumbs, and the famed JW Chicken with salsa verde.
China Liveの写真
4.6
素晴らしい(3286)
価格:普通
• 中華料理 • チャイナタウン
本日96回予約が入りました。
China Live, Eater's "Restaurant of the Year," features fresh, seasonal Chinese cuisine cooked from specialized stations that merge traditional Chinese and Western culinary equipment. Our main dining area, with views of our exhibition kitchens, plays centerpiece, appointed with chairs and tables all handcrafted in China from reclaimed Chinese elm. We also offer outside dining.
Mona Lisa Mare e Montiの写真
4.4
非常に良い(172)
価格:普通
• イタリア料理 • ノース ・ ビーチ
本日12回予約が入りました。
Mona Lisa Mare e Monti , in San Francisco, serves classic Italian dishes crafted with top-quality local and seasonal produce in its charming and welcoming eatery. Mare e Monti is located in the Heart of North Beach's Little Italy. Our Restaurant specializes in Authentic Italian Seafood and Steaks. We also offer a variety of different cuts of Pasta's, which are created in house everyday! We are best known for our Bistecca Fiorentina, which is a 24oz porterhouse steak. Our Seafood is brought to use daily by our local Fishermen. Some of our most popular seafood dishes are our Zuppa Di Pesce or our Whole Dungeness Crab plate. We Look forward to seeing you soon, Ciao!
Idealeの写真
4.7
素晴らしい(1560)
価格:高い
• イタリア料理 • ノース ・ ビーチ
本日8回予約が入りました。
「飛行機に乗らずとも『ローマの休日』を楽しめる、ノースビーチの隠れ家的なレストラン。まだ広く知られていないが、一度訪れてみる価値がある。」 (ザガット誌)Idealeは、伝統的なローマのトラットリアをモダンにした、明るくカラフルなイタリアンレストランです。「活気あふれる陽気なイタリア本場の味」を提供しています。Idealeは、ノースビーチで20年以上にわたり、評判のMaurizio Bruschiシェフが腕をふるうローマの味をお届けしています。Maurizioはローマ代々のシェフの家柄の出身で、祖母のSerafinaから伝統の味を受け継いでおり、パスタやパンはすべて自家製で、毎日厳選した食材のみを使用しています。2015年版のザガットガイドは、Idealeの料理を25点と採点し、「ノースビーチで、観光客向けではない本場のイタリアの味を楽しめる数少ない飲食店だ...上質なパスタやピザに、友人を迎えるような心温まるサービス。とても素晴らしい体験だった。」と評しました。Idealeは、ザガット誌の「米国のベスト・イタリアンレストラン」や、クロニクル誌の「ノースビーチのベストパスタ」などの多数の賞を受賞しています。
Barbara Pinseriaの写真
4.5
非常に良い(180)
価格:普通
• ピッツェリア • ノース ・ ビーチ
本日10回予約が入りました。
Barbara is a lively Italian restaurant inspired by the rustic tradition of Roman pizzerie, opening in San Francisco’s historic Italian district of North Beach in September 2018 to serve as the neighborhood destination for casual dinning. We feature an energetic open kitchen, creating fresh takes on classics as well as original inventions showcasing seasonal and local ingredients, transporting taste of the eternal city to San Francisco. We offer craft cocktails, Italian and Californian wines, indoor and outdoor seating, and Barbara's fun, warm, style pairs well with the restaurant’s classic Italian comfort and friendly spirit.
Kokkari Estiatorioの写真
4.8
素晴らしい(9204)
価格:高い
• 地中海料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日165回予約が入りました。
Kokkariは、エーゲ海にあるサモス島の小さな漁村の名前で、近隣の畑でかつて生産されていた小さなタマネギに由来しています。肥沃な土壌と地中海気候が、新鮮な農産物や魚介類と野生動物の肉を豊富に生みだしました。伝説によると、すばらしい狩人で、巨人のような背丈と稀に見る美貌の若い男性オリオンが、キオス王の娘に恋をした場所です。彼女を愛したオリオンは、手の込んだ愛の祝宴を開くために野生動物の肉と魚介類を準備しました。今日でも、Kokkari Estiatorioの「神々にふさわしい」食事である、エーゲ海の味覚と革新的なカリフォルニアスタイルの料理を食べて、皆さん自身の祝いごとを楽しめます。
Saisonの写真
4.9
素晴らしい(31)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • 相馬
本日8回予約が入りました。
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.
Che Fico San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(1946)
価格:高い
• イタリア料理 • ノース・パンハンドル、USF
本日76回予約が入りました。
Che Fico, is a California Italian restaurant from Chefs David Nayfeld and Matt Brewer in San Francisco's NOPA neighborhood. The food focuses on Italian cuisine through the lens of California. It’s our vision of Northern California as if it is a region in Italy, our connection to the region, and our love for Italian culinary practices. The rustic, market-driven menu features handmade pasta, pizzas, antipasti, housemade salumi, meat, and fish plus dishes from the Jewish-Roman heritage known as “Cucina Ebraica.” The beverage program focuses heavily on both Italian and Californian wines with a cocktail program that utilizes a variety of spirits, amaros, and seasonal ingredients. Che Fico is a place to gather with friends and enjoy warm hospitality, food, and drink, through an approachable menu and convivial ambiance.
State Bird Provisionsの写真
4.7
素晴らしい(3287)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ウェスタン ・ アディション
本日75回予約が入りました。
State Bird Provisionsは、冒険的で独創的、美味しく心のこもった現代アメリカ料理のレストランです。これはウズラ料理のレシピからスタートし、やがてプログラム要素を除いたレストランへと進化してきました。
Octaviaの写真
4.7
素晴らしい(2650)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • パシフィック ・ ハイツ
本日28回予約が入りました。
OctaviaはレストランFrancesに続き、受賞歴のあるエグゼクティブシェフMelissa Perelloが指揮する最新のレストランです。Octaviaは洗練された優雅な雰囲気ながらもリラックスできる親しみやすいレストランで、毎晩ディナーを提供しています。見事なまでに明確にされた風味と季節に根付いた料理がOctaviaのメニューの基礎となっています。長年の付き合いを持つ地域一の食品業者や農場との関係を活用したPerelloシェフの日々進化するメニューは、サステナビリティとベイエリアの農業資源の豊かさに対する彼女の献身ぶりが如実に現れています。
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