Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Point Loma​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(119)

Cesarinaの写真
4.9
素晴らしい(5451)
価格:普通
• イタリア料理 • オーシャン ・ ビーチ
本日175回予約が入りました。
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
insideOUTの写真
4.7
素晴らしい(2259)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ヒルクレスト
本日56回予約が入りました。
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.We are excited to announce our highly anticipated Holiday Oasis Experience beginning Thursday, November 7th! Visit our website for additional information under "Happenings."Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Senecaの写真
4.7
素晴らしい(4120)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日130回予約が入りました。
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Animaeの写真
4.8
素晴らしい(3183)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ガスランプ
本日74回予約が入りました。
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Ironside Fish & Oysterの写真
4.4
非常に良い(4533)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • リトル ・ イタリー
本日73回予約が入りました。
昔ながらの魚市場の雰囲気が漂うリトルイタリーのレストランです。
Herb & Woodの写真
4.7
素晴らしい(6428)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • リトル ・ イタリー
本日77回予約が入りました。
Brian Malarkeyがサンディエゴにお届けする最新のコンセプト
Coasterraの写真
4.5
非常に良い(7531)
価格:普通
• メキシコ料理 • Harbor Island
本日53回予約が入りました。
Coasterra(コーステラ)は、エグゼクティブシェフ/パートナーのDeborah Scottが手掛ける現代風のメキシコ郷土料理を提供しています。ダイニングエリア全体から、サンディエゴの見事な街並みを楽しめます。湾を見下ろす床から天井までの窓があるダイニングルームで、または屋外の席で、シェフのDeborahがお気に入りのローズマリー・マルガリータとともに食事を楽しめます。 屋内のテーブルのみ予約可能です。パティオテーブルの予約は受け付けておりません。
Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(178)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日66回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Seréaの写真
4.6
素晴らしい(2237)
価格:高い
• 地中海料理 • コロナド
本日46回予約が入りました。
Serẽa is proud to bring an exquisite sea-to-table dining experience to San Diego in a comfortable yet sophisticated setting.Located just steps from the beach in the legendary Hotel del Coronado, the restaurant's key focus is the bounty of the sea. The menu focuses on sustainable seafood, with a coastal cuisine menu that spotlights the best of the region's oceans, farms and fields, ranging from the California Coast down to the Baja Peninsula.Creative cuisine with a global flair is prepared by San Diego's own Chef Jojo Ruiz, who creates elegant, fresh dishes with just a hint of Mediterranean flair.*Serea & The Hotel Del Coronado are currently undergoing a once in a century transformation, after 100 years, we felt a facelift was in order!We wish you to be aware there will be evolving changes to the way we are able to serve you during this period as Serea and The Hotel Del Coronado are reimagined for generations to come.*
Tom Hams Lighthouseの写真
4.6
素晴らしい(6645)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日34回予約が入りました。
Tom Ham’s Lighthouseは製品に自分の名前を付けることを恐れなかった人物によって1971年に建てられました。暖かい雰囲気と素晴らしい料理に根差し、Tom Hamは彼の生涯の夢を実現しました。Tom Ham’s Lighthouseは、アメリカ沿岸警備隊(USCG)が運営&維持する灯台を併設する米国で唯一のレストランです。レストランの航海地図上のロケーションは「Beacon #9」となります。シーフードメニューや受賞歴のある日曜のシャンパンブランチを楽しめるサンディエゴの見逃せないレストランです。カリフォルニア州のような形をしているダイニングルームは最大92名まで収容可能で、カップルでの食事も楽しめます。休日のブランチは、サンディエゴの多くの地元の人々にとって家族の伝統行事となっています。次の休日から、あなたの家族の伝統をとしてみてはいかがですか?ダウンタウンのスカイライン、コロナド&サンディエゴ湾の素晴らしい景色を望むTom Ham'sは、1971年以来サンディエゴの伝統です。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • VincentVIP
    ワシントン DC エリア •69​件の口コミ
    5.0
    本日ご来店
    We chose Cesarina because they make their own pasta in-house as well as their sauces and everything else. Wow - what a great meal! We waited at the bar overlooking the pasta being made so when we were seated, we decided to start with a ravioli and separately, carpaccio. Both were outstanding with some type of truffle oil over the tender carpaccio making it fantastic! We had the Norma sauce (with eggplant) with pasta and the meaty Mafalde al Sugo Napoletano with ribs and sausage and it was made perfectly! We were too stuffed for dessert and boxed up the leftover but will definitely return.
    詳細を見る
    Cesarina価格:普通• イタリア料理• オーシャン ・ ビーチ
    4.9
  • Mike
    パームスプリングス・パームデザートの都市 •2​件の口コミ
    5.0
    本日ご来店
    The service was top notch and the food was great. The view was fabulous. We went for my 34 year anniversary and it was fantastic. I highly recommend it.
    詳細を見る
    Seneca価格:高い• イタリア料理• ダウンタウン/ガスランプ
    4.7
  • Emily
    ラスベガス •1​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Amazing food and staff. It was so cool to see elevated Filipino food, and it was my girlfriend’s first time trying A5 Wagyu, she said “it was the best thing I’ve ever put in my mouth”. Will be back in 6 months for my birthday!
    詳細を見る
    Animae価格:非常に高い• アジア料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン/ガスランプ
    4.8
  • Kimberly
    サンディエゴ •2​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Christmas Magic Our dining experience was golden. The atmosphere was over the top, literally with giant snowflakes, golden ornaments sparkling everywhere. We had a smile on our face the whole evening. Our food was delicious. I had the filet again because it's that good. My friends had the salmon. I tried the 1/2 Caesar salad, the best I’ve had in years. We got a side of crispy red potatoes and garlic bread with dipping au jus. Everything was cooked to perfection and tasted great. They give you umbrellas to use because every hour on the hour Christmas music starts to play and it snows!!!! So much fun. To top it all off we had the Baked Alaska flambé. Our waiter poured a flaming blue caramel sauce over our dessert. What a show! My only regret was we shared it and I didn’t get my own. LOL!! Excellent place for a date night, but a must see for everyone to get in the Christmas spirit. PS We loved our waiter Michael he gave us exceptional service .
    詳細を見る
    insideOUT価格:高い• カリフォルニア料理• ヒルクレスト
    4.7
  • NataliaVIP
    サンディエゴ •21​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    What can I say? This is easily one of the best happy hour spots in San Diego! The ambiance is stunning, the service is outstanding, and the food is absolutely incredible. We had yet another fantastic experience here, this time for an early dinner to celebrate my kid’s birthday. The oysters were incredibly fresh, the Japanese sweet potatoes are a must-try, the fish and chips were amazing—so fresh and moist—and the clam chowder was perfection. The smoked trout dip wasn’t my favorite this time, but it was still a solid appetizer. Our server, Mike, was exceptional—attentive, polite, and spot-on with his food recommendations. We’ll definitely be back, and if you’ve never been to this place, make a reservation now. You can thank me later!
    詳細を見る
    Ironside Fish & Oyster価格:普通• シーフード・海鮮料理• リトル ・ イタリー
    4.4
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ