Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Serra Mesa​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(106)

insideOUTの写真
4.8
素晴らしい(2344)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ヒルクレスト
本日76回予約が入りました。
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.Our current Holiday Oasis Experience will be ending this Sunday, January 5th! Visit our website for additional information under "Happenings."Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Madisonの写真
4.5
非常に良い(3027)
価格:高い
• 地中海料理 • ユニバーシティ・ハイツ
本日90回予約が入りました。
近代的な広々としたユニバーシティ・ハイツの住民の集いの場で、洗練された雰囲気の中、地中海風料理とエレガントなカクテルを提供しています(ザガットより)。
North Italia - Fashion Valleyの写真
4.7
素晴らしい(2660)
価格:高い
• イタリア料理 • ミッション バレー
本日104回予約が入りました。
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Great Maple San Diegoの写真
4.8
素晴らしい(4402)
価格:普通
• アメリカ料理 • ヒルクレスト
本日103回予約が入りました。
ディナー、ランチ、ブランチ、平日の朝食を提供しています。「ヨーロッパ風ダイネット(食事コーナー)」で、季節の料理、新鮮な自家製パイ、と地元産のカクテルを特色としています。本格的なバーとソーシャル・ワインリスト、屋外ダイニング、カウンターバー、フードバー、フルルームダイニングを提供しています。約2.1mのボードで届けられる、特製カクテルやトスタ(スペイン風トースト)用のカクテルカートを用意しています。ご来店をお待ちしています。
Cellar Handの写真
4.6
素晴らしい(113)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ヒルクレスト
本日16回予約が入りました。
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!
King's Fish House - Mission Valleyの写真
4.6
素晴らしい(2249)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ミッション バレー
本日24回予約が入りました。
シーフードに情熱を注ぐレストランで、3世代にわたって営業を続けています。シーフードには鮮度、風味、種類、番狂わせなど、人を熱烈にさせる点が数多くあります。究極のシーフード料理を創作できるよう、各地を巡って研究を重ねました。席に着いて前掛けを付けたら、様々なシーフード料理を存分にお楽しみください。いつまでも記憶に残る味の無名の料理、高く積まれたとれたての牡蠣とハマグリ、古い黒板に手書きで書かれた特製料理、多様なスパイスで味付けした煮込み料理などを提供しています。シーフードを調理し、共有する喜びはシンプルかつ本物で、作り手の誰もが能力を最大限に発揮しています。King’s Fish House(キングス・フィッシュ・ハウス)では、誰かの家で歓迎されたような感覚になれる、友人同士での集いやお祝いにふさわしく、お気に入りのものと情熱が1つに詰まった素晴らしい場所を作り出すことにこだわってきました。シーフードから生まれたKing's Fish Houseへようこそ!
Et Voilà! French Bistro - San Diegoの写真
4.8
素晴らしい(2553)
価格:普通
• フランス料理 • ノース・パーク
本日10回予約が入りました。
Et Voilà!は、ノース・パーク周辺部にある賑やかなビストロです。Et Voilà! French Bistroでは、シェフのビンセント・ビアレが、フランス料理と現代的な手法を結合させる才能を発揮しています。ステーキフリット、コキーユ・サンジャックやスーフルなど、地元の産物や季節の産物を使用したフランス各地のレシピをお試しください。フランスの様々な地方から厳選したワインのリスト、バラエティー溢れる地元産の優れた材料と丹念に創り上げられたカクテルをお楽しみいただけます。Et Voila! French Bistroは、賑やかなダイニングや、バーで楽しめるグラスワインやおつまみを探している人たちに人気のあるスポットです。 ご希望の予約時間が見つからない場合は、当店にて対応可能な可能性がありますので、ぜひ当店まで電話ください。
RustiCucinaの写真
4.6
素晴らしい(1161)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • ヒルクレスト
本日45回予約が入りました。
Welcome to Rusticucina, where locally sourced ingredients, seasonal dishes and a warm ambiance reign supreme. We are named to reflect the merging of two cultures; American and Sicilian, since our owners are straight out of a small town in Sicily. We invite neighborhood dwellers and visitors to experience our farm-to-neighborhood restaurant unlike any other. Aperitivo, a traditional Italian-style happy hour, leads the way—think sensational small bites, Aperol Spritzes, Negronis and Limoncello. We also offer a full bar and carefully curated craft cocktails, along with an impressive beer and wine list. Our food menu, boasts hearty, rustic cuisine, with pasta made in-house, from scratch, as well palate-pleasing entrees and a slate of pizzas and flat breads. Our tableside service offers a one-of-a-kind, dedicated experience, and their outdoor space is the perfect landing spot for dog lovers and sun worshipers. We even offer a pet menu for furry guests.
Louisiana Purchase SDの写真
4.6
素晴らしい(692)
価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • ノース・パーク
本日59回予約が入りました。
Conveniently set on Louisiana Street in North Park, our design of this intimate cocktail restaurant was inspired by the charm &; character of New Orleans, with creative touches of personal effects giving guests the feeling of warmth, community & fun Architect Jeff Svitak helped create a modern interpretation of a classic French Quarter restaurant, introducing elements of wood, marble &; rich velvet. Our lush patio seating flows seamlessly into our indoor dining space, a nod to the courtyards found across the beautiful southern city.Our rotating food menu will be dedicated to only the best seasonal ingredients, featuring big &; bold flavors from the region. Executive Chef Quinnton Austin recently relocated to San Diego from New Orleans, bringing with him an exciting wealth of knowledge &; experience in the culinary melting pot that defines southern cuisineAlligator Cheesecake, Andouille Fried Red Beans & Rice w/Chipotle Mousse, &
Cori Pastificio Trattoriaの写真
4.7
素晴らしい(624)
価格:普通
• イタリア料理 • ノース・パーク
本日28回予約が入りました。
Acclaimed Sicilian Chef Accursio Lota serves up authentic cuisine in a cozy 60's-style Italian trattoria. Voted San Diego's Best Chef five years in a row, and Barilla’s World Pasta Champion, at Cori Trattoria Chef Lota serves up beautifully bold dishes like Agnolotti with Spring Peas and Beef Bone Marrow, and an unbelievably rich Vegan Parmigiana di Melanzane. The menu melds the flavors of Sicily and Italy with the best of fresh, locally-sourced Southern California ingredients, and is matched by a curated wine list and cocktail program that include indigenous, bio-dynamic varietals from all Italy. The current Spring menu features dishes like Agnolotti with Spring Peas, fava bean, and beef bone marrow, and Cacio e Pepe with sustainably-sourced Petrovich caviar.Enjoy full-service table seating, grab a place at the marble-topped bar, from which you can watch all the action of your meal being prepared in the open kitchen or just order your meal to enjoy at home with your family.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ