Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

South San Francisco​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(156)

Andiamo In Bancaの写真
4.8
素晴らしい(508)
価格:普通
• イタリア料理 • サウス ・ サンフランシスコ
本日3回予約が入りました。
Located in the heart of downtown South San Francisco owner John Akkaya and Executive Chef, Angelo bring together a taste of Italy with a Mediterranean twist. Akkaya has been in the restaurant world for over 30 years with two additional Bay Area restaurants, Cafe Figaro in Burlingame and Don Giovanni in Mountain View. As he says himself, Andiamo In Banca is how he is celebrating years of experience in industry by combining the authentic Italian taste with hearty ingredients without losing the cozy experience.
AC Waterfront Loungeの写真
4.0
とても良い(26)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • サウス ・ サンフランシスコ
Enjoy Spanish-inspired tapas and entrees with wine, beer, and handcrafted signature cocktails.
Ichika Izakayaの写真
4.8
素晴らしい(23)
価格:高い
• 居酒屋 • サン ブルーノ
本日9回予約が入りました。
Coming Soon!
3SIXTY Bar / Bistro / Marketの写真
3.9
とても良い(319)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • バーリン ゲーム
本日1回予約が入りました。
新しいレストラン 3SIXTYでは、旅行者に便利な持ち帰りが可能な3SIXTY Market、おいしくて創造的な料理を用意する3SIXTY Bistro、社交性を求める人向きの3SIXTY Barなど、全てが詰まったダイニング体験を提供しています。3SIXTYは、サンフランシスコのベイエリアから取り寄せた地元産食材を用いて、風味を損なうことなく調理したヘルシーな料理を揃え、多くの人々を楽しませています。3SIXTYでは、気分やスケジュールに合わせて食事を選ぶことができます。
Che Fico San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(1910)
価格:高い
• イタリア料理 • ノース・パンハンドル、USF
本日71回予約が入りました。
Che Fico, is a California Italian restaurant from Chefs David Nayfeld and Matt Brewer in San Francisco's NOPA neighborhood. The food focuses on Italian cuisine through the lens of California. It’s our vision of Northern California as if it is a region in Italy, our connection to the region, and our love for Italian culinary practices. The rustic, market-driven menu features handmade pasta, pizzas, antipasti, housemade salumi, meat, and fish plus dishes from the Jewish-Roman heritage known as “Cucina Ebraica.” The beverage program focuses heavily on both Italian and Californian wines with a cocktail program that utilizes a variety of spirits, amaros, and seasonal ingredients. Che Fico is a place to gather with friends and enjoy warm hospitality, food, and drink, through an approachable menu and convivial ambiance.
Kokkari Estiatorioの写真
4.8
素晴らしい(9182)
価格:高い
• 地中海料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日160回予約が入りました。
Kokkariは、エーゲ海にあるサモス島の小さな漁村の名前で、近隣の畑でかつて生産されていた小さなタマネギに由来しています。肥沃な土壌と地中海気候が、新鮮な農産物や魚介類と野生動物の肉を豊富に生みだしました。伝説によると、すばらしい狩人で、巨人のような背丈と稀に見る美貌の若い男性オリオンが、キオス王の娘に恋をした場所です。彼女を愛したオリオンは、手の込んだ愛の祝宴を開くために野生動物の肉と魚介類を準備しました。今日でも、Kokkari Estiatorioの「神々にふさわしい」食事である、エーゲ海の味覚と革新的なカリフォルニアスタイルの料理を食べて、皆さん自身の祝いごとを楽しめます。
Nopa - San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(3555)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ノース・パンハンドル、USF
本日111回予約が入りました。
サンフランシスコにあるnopaは、都会のエッセンスを加えた素朴な料理とオーガニックの薪焼き料理を提供しています。地元から仕入れた旬の食材を使用したシンプルな料理を楽しめます。
Original Joe's Westlakeの写真
4.8
素晴らしい(4928)
価格:普通
• イタリア料理 • デーリーシティ
本日119回予約が入りました。
Original Joe's Westlakeは、カリフォルニア州デーリーシティにあるイタリアンレストランです。
State Bird Provisionsの写真
4.8
素晴らしい(3260)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ウェスタン ・ アディション
本日71回予約が入りました。
State Bird Provisionsは、冒険的で独創的、美味しく心のこもった現代アメリカ料理のレストランです。これはウズラ料理のレシピからスタートし、やがてプログラム要素を除いたレストランへと進化してきました。
Saisonの写真
4.9
素晴らしい(20)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • 相馬
本日11回予約が入りました。
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ