Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. オーストラリア
  3. シドニー

Hunters Hill​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(92)

Pellegrino 2000の写真
4.7
素晴らしい(983)
価格:高い
• イタリア料理 • サリーヒルズ
本日49回予約が入りました。
A busy neighbourhood trattoria & wine bar in Surry Hills.
KOI Experientialの写真
4.6
素晴らしい(81)
価格:非常に高い
• オーストラリア料理(コンテンポラリー) • チッペンデール
本日8回予約が入りました。
An imaginative tasting menu designed by Reynold is here, presenting an unmissable feast for the senses.
Glass Brasserieの写真
4.5
非常に良い(1825)
価格:高い
• オーストラリア料理(コンテンポラリー) • シドニー CBD
本日39回予約が入りました。
Glass Brasserieは、240席を併設する市内中心部のレストランです。あらゆる面でシンプル、上質で、一貫性のある料理や、ワイン、サービスなど、ゲストやシドニーの住民に今までにないダイニング体験を提供しています。 オープンプランのパティセリーや、シェフズテーブルのあるキッチンシアターでは、地元シドニー産の種類豊富な食材を提供しています。 Glass Brasserieは自然の光を浴びたアースカラーや温かみのある色調を主に使用しており、昼間の店内はシドニーの活気を反映し、夜は温かみのあるインテリアや高めの天井が、見事な街並みを望むロケーションを提供しています。
Kingsleys Australian Steakhouseの写真
4.5
非常に良い(443)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • シドニー CBD
本日19回予約が入りました。
A traditional steakhouse experience with a modern twist, Kingsleys Australian Steakhouse has all the sophistication of an established steakhouse yet its rustic charm gives it a funky edge on the rest. A veteran but a pioneer none the less, the oldest, wisest but coolest steakhouse on the Sydney block where the best steakhouse experiences happen.
Pony Dining The Rocksの写真
4.6
素晴らしい(73)
価格:高い
• ステーキハウス • ザ・ロックス
本日18回予約が入りました。
Pony’s executive chef and team are the masters of the wood fire grill, producing contemporary and modern Australian dishes of the season’s freshest produce since its opening in 2006. In an open kitchen where Exec Chef Neil Nolan enjoys a chat with our guests, the Argentinian grill fuelled by iron bark takes dominance with the menu created around this masterpiece. Pony is located in Sydney’s oldest cobblestone laneway within the historic and bustling dining precinct of The Rocks offering inside and outside seating. Our carefully crafted boutique selection of wines and delicious cocktail list complements our a la carte and group menus.
Yakitori Yurippiの写真
4.7
素晴らしい(30)
価格:高い
• 日本料理 • クロウズネスト
本日37回予約が入りました。
Yurippi is a Japanese Yaktiori restaurant designed to provide a homely and comfortable atmosphere where locals and visitors to Crows Nest can relax and unwind, while having a good time. The menu is seasonal and will be updated regularly in order to deliver the freshest ingredients throughout the year.
Masuya Restaurantの写真
4.5
非常に良い(186)
価格:高い
• 日本料理 • シドニー CBD
本日45回予約が入りました。
Masuya Restaurant is located in a building, which has been designated as a cultural asset, on O’Connell Street in Sydney. This is the same place as the office of Kanematsu Gosho, the pioneer of Australia – Japan trades, was situated in 1980. Masuya Restaurant opened in 1993, then full renovation was implemented in 2006.The approx. five meters long sushi counter, designed by architect Robert Toland in ‘kabuki red’ with an idea of the stage of kabuki, has since fascinated not only local Australian customers but also various people with different backgrounds.A showcase displays more than 20 different sushi ingredients everyday including locally produced fish, which is purchased on the day. Other carefully selected ingredients are wagyu beef, free-range pork, and seasonal vegetables. Specially designed tableware of Malcolm Greenwood and tables made of Tasmanian Oak is also creating a great atmosphere. Enjoy your time in this amazing space of hospitality.
Balcon by Tapavinoの写真
4.6
素晴らしい(84)
価格:高い
• スペイン料理 • シドニー CBD
本日25回予約が入りました。
Balcon by Tapavino is a contemporary Spanish restaurant in the heart of Sydney’s CBD.With 500 Spanish Wines and one of the city’s most bespoke outdoor dining areas, Balcon takes its cue from the rustic & refined dishes of Northern Spain.
Green Shiso Japanese Restaurantの写真
5.0
素晴らしい(34)
価格:非常に高い
• 日本料理 • シドニー CBD
Green Shiso Omakase Restaurant has moved to the heart of the city, now located at 6 Loftus St, Quay Quarter Lane.Our Chef Simon brings over 15 years of experience in Japanese cuisine. He trained in Tokyo at Sakae Sushi with chefs Kazato-san and Ogawa-san, mastering sushi-making techniques. Additionally, he refined his skills in Kyoto, training at the renowned Michelin 3-star Kaiseki restaurant, Kikunoi, under Chef Murata-san, specializing in traditional Kaiseki Ryori. Simon attend the world sushi cup competition 2024 in Tokyo representing Australia and win the sushi kuroobi yikyo award.Our seasonal menu changes every three months, showcasing the freshest ingredients and flavors of the season.
Tsuzumiの写真
4.8
素晴らしい(26)
価格:非常に高い
• 日本料理 • Barangaroo
本日2回予約が入りました。
Our Omakase sushi restaurant, guests leave themselves in the hands of chef and receive a meal which is seasonal, elegant, artistic and uses the finest ingredients available while we always respecting Japanese tradition or Japanese Cuisine, continually embraces new approaches and creativity. With the chef's nearly 30 years of experience, we infuse our cuisine with depth and refinement. Furthermore, by carefully selecting seasonal ingredients for our unique, ever-changing menu and emphasizing the use of sustainable ingredients, we aim to provide our customers with the finest flavors. We wholeheartedly welcome our guests and are dedicated to delivering an exceptional sushi dining experience.Our food contains raw and cooked seafood, meats, various shellfish, sesame, dairy and gluten. As the menu is set we cannot accommodate any dietary requirements.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ