Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Downtown / Union Square​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(206)

Boucheの写真
4.6
素晴らしい(1916)
価格:高い
• フランス料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日15回予約が入りました。
Boucheは、しばしば変更される季節のメニューと、シェフのMelissa Erleによる小皿を中心とするカリフォルニア・フレンチレストランです。ビールやワインリストは、カリフォルニア州とフランスの小規模生産品を軸にコレクションしています。 カウンター席の利用は先着順です。
Corzettiの写真
4.4
非常に良い(364)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日30回予約が入りました。
Step off the bustling streets of Union Square and into a glamorous, coastal Italian getaway. Corzetti is a Ligurian restaurant and bar that evokes summers spent on the Italian Riviera where life moves at a slower pace, and seaside restaurants serve up menus influenced by the day’s catch and peak-season produce from the region.Chef Tali Missirlian's focus on fresh, locally-sourced ingredients and handmade pasta reflects our commitment to sustainability and quality. You'll find fresh seafood-forward dishes on our menu including pizza, pasta and more, which pair perfectly with creative cocktails from our bar and an extensive list of Italian wines. Come in for lunch, happy hour, or a quick dinner before a show. Host birthday parties and get togethers in our private dining room. From our cozy and intimate atmosphere to our knowledgeable and attentive service, Corzetti invites you to savor the essence of Liguria's relaxed seaside culture in the heart of the city.
Sushi Hashiriの写真
5.0
素晴らしい(218)
価格:非常に高い
• 寿司 • 相馬
A progressive approach executed from a deep history of Kappo and Omakase Edomae Sushi. Two of Japan’s historical culinary concepts brought together combining hyper-seasonal ingredients and premium fish selections direct from our private purveyor inside the world renown Toyosu fish market in Tokyo, Japan. Hashiri’s focus is to exemplify its re-evolving cuisine to showcase Japan’s richest seasonal ingredients.HASHIRI "KODAWARI EDOMAE SUSHI" - $300Hyper seasonal multi course Kappo & Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.HASHIRI " OMAKASE EDOMAE SUSHI" - $200Hyper seasonal Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter. Due to our limited seating and the effort involved in curating our menu with internationally sourced ingredients, we kindly ask for your understanding regarding our cancellation policy. Cancellations or no-shows within 72 hours of your reservation will incur the full cost of the dining experience.
Morton's The Steakhouse - San Franciscoの写真
4.6
素晴らしい(3805)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日62回予約が入りました。
国内有数のステーキハウスグループのMorton's The Steakhouseは、クラシックでボリュームのある料理が特徴で、USDAプライムビーフの熟成肉、新鮮な魚、ロブスター、チキン料理を提供しています。メニューには、24オンス(680g)の特製ポーターハウス、16オンス(450g)のニューヨークストリップ、12オンス(340g)のダブルカットフィレなどの様々な定番ステーキを用意しています。
Tratto - San Franciscoの写真
4.2
非常に良い(833)
価格:普通
• イタリア料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日11回予約が入りました。
Re-Opening June 2, 2021A spirited, bar-driven restaurant serving rustic Italian fare with modern sensibilities. Tratto means the stroke of a pen or a mark in Italian, nodding to both the neighborhood’s artistic history and the name of The Marker, the boutique hotel next door. Tratto’s flavorful menu of simple, delicious and shareable dishes coupled with casual, communal-style dining creates a neighborhood bar experience inspired by the Italian tradition of “aperitivo,” or happy hour.Guests can enjoy playful twists on classic Italian cocktails, boozy Italian sodas, and beer and wine from California and Italy, including a jug of house wine from the taps.Choose from a wide selection of traditional small-plate antipasti, house-made pastas and pizzas, entrees served family-style, seasonal side dishes, and classic Italian desserts including ice creams, gelatos and sorbets.
Cesario'sの写真
4.5
非常に良い(1514)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日24回予約が入りました。
1991年オープンのCesario's(セサリオズ)は、北イタリア料理とおつまみ、種類豊富な世界各地のワインメニューを提供しています。劇場地区、ユニオンスクエアからすぐです。
ONE65 Bistroの写真
4.5
非常に良い(174)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日3回予約が入りました。
The Bistro at ONE65 features 2, 3, or 4-course Prix Fixe dinner menus with multiple choices for each course, showcasing local, seasonal fare minimally prepared to allow the ingredients to shine. Guests can choose to sit by the open kitchen and interact with the culinary team for a unique experience, or, opt for the main dining room, with a trendy yet comfortable atmosphere. ONE65 Bistro is located on the third floor of ONE65, located at 165 O'Farrell Street and just steps away from the heart of Union Square. The Bistro shares a building with ONE65 Patisserie and Boutique, Elements Bar & Lounge, and the Michelin awarded fine dining restaurant, O' by Claude Le Tohic. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) is added for parties of 6 or more guests. 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.
MKT Restaurant and Barの写真
4.7
素晴らしい(1262)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日23回予約が入りました。
素晴らしい「アーバンシック」なスポットで、最高級のカリフォルニア産ステーキ、小さなプレート料理をシェアして楽しむコミューナルダイニング、手作りカクテルを満喫できます。MKTは、朝食、ランチ、ディナー、週末のブランチのほか、ホテル向けルームサービスとケータリングを提供しています。スタイリッシュに改装された広大な新しいL字型のバーでは、革新的な小皿料理や軽食と一緒に創造的な手作りカクテルを楽しめます。素晴らしい食事の経験をさらに高める独特の風味の魅力的なデザートで、地元の人や観光客を引きつける最もホットなドリンク&食事のスポットです。 MKT Restaurant-Barにはプライベートダイニング&レセプションルーム(Private Den (PD3)、Windows、View)が3室あります。 Windows:36㎡、20席あり(40名までのレセプション) View: 13㎡、8席あり PD3:65㎡、20席あり(50名までのレセプション)
Dirty Habitの写真
4.3
非常に良い(836)
価格:普通
• 未指定 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日6回予約が入りました。
かつてのFifth Floorの料理&バーチームの先鋭的なバー中心のコンセプトにより、屋外ダイニングテーブル、最高のスピリッツリスト、革新的なカクテル&ワインリストを提供しています。 新しいバー中心のコンセプトからは、鮮やかなソーシャルシーンと最高のブラウンスピリッツを強調した創造的なカクテルメニューが生まれました。SOMAで発展してきたハイテク新興企業の中心の通りを見下ろす5階という最高のロケーションにあるDirty Habitは、レストラン内と広々として暖かい屋外ダイニングルームの両方において、創造的な商品と社交的な食事の雰囲気を求める地元の人々の隠れ家のような存在になっています。
Level IIIの写真
3.7
とても良い(398)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
Experience social food and modern cocktails at a new level - Level Three. An exciting and sophisticated dining experience inside the JW Marriott San Francisco. This chic restaurant and lounge features a menu of delicious sharable plates crafted from the freshest, local, seasonal ingredients complemented with an extraordinary cocktail menu custom-created by an acclaimed local mixologist. Situated on the third floor lobby level of the hotel highlighted by a 16 story atrium, you can dine on extravagant plates like Dungeness Crab Cake Benedict, Croque Madame, Avocado Toast, "The Burger", Artisinal Grilled Cheese, Filet Mignon, and our Daily Catch!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ