Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

West Loop​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(212)

Girl & the Goatの写真
4.8
素晴らしい(14981)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・ループ
本日164回予約が入りました。
2010年にオープンしたGirl & the Goatは、楽しく活気のある雰囲気の中、おいしく大胆な味付けのファミリースタイルのメニューを提供しています。また、小規模生産の各国ワイン、不定期に入れ替わるクラフトビール、バーテンダーの創作カクテルで、ダイニング体験がさらに楽しめます。 809 W Randolph Stに位置するGirl & the Goatは、ランドルフ・レストラン・コリドールとも呼ばれる通りにオープンした最初のレストランの1つです。快適なラウンジ、バーシート、標準的なテーブル席、質問がある際に便利なキッチンに近い4シートなど、様々な座席を用意しています。Girl & the Goatは予約を受け付けていますが、予約なしでの飛び入りも歓迎しています。
il Carciofoの写真
4.6
素晴らしい(156)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日127回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, il Carciofo is a Roman Italian restaurant drawing inspiration from the restaurants and markets in one of Chef Joe's favorite cities, Rome. The restaurant offers a seasonal menu of elevated yet familiar Italian fare with traditional antipasti, Roman-style pizzas, hand-rolled pastas produced daily in a dedicated pasta lab and market-driven mains that highlight the season's bounty.
Rose Maryの写真
4.8
素晴らしい(3340)
価格:高い
• クロアチア料理 • ウェスト・ループ
本日144回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
El Che Steakhouse & Barの写真
4.7
素晴らしい(2129)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ウェスト・ループ
本日47回予約が入りました。
El Che Barは各国を旅したJohn Manionシェフによるアルゼンチン&アメリカンレストランで、旧チェッカー・タクシー社の建物を利用しています。外側から見た現代のブエノスアイレスをイメージした、様々な要素が混ざり合う温かい雰囲気のレストランです。店内には情熱的でどこかうっとりとしたような南米の魅力的な雰囲気が漂っています。エレガントな黒い大理石のバー、Manion氏が炭火のグリル料理を調理するオープンスペースのクッキングエリアを併設し、カスタムメイドのグリルまたは囲炉裏を使った料理(地元産の野菜、グリル肉、魚介類など)、ドリンク各種(アメリカン・スピリッツ、冒険的なカクテルなど)を提供しています。
BLVD Steakhouseの写真
4.3
非常に良い(2935)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ウェスト・ループ
本日101回予約が入りました。
BLVD Steakhouse is a classic American steakhouse inspired by Hollywood's Sunset Blvd—the golden era's famed strip of dining and entertainment establishments. Our space embodies the glamour and luxury that defined Old Hollywood, offering sophisticated yet approachable service with a chef-driven menu of prime cuts, fresh seafood, and other seasonal favorites from Celebrity Chef/Partner Joe Flamm. Outside, our massive full season patio with a sprawling bar evokes an enchanted ‘secret garden’ look and feel with lush greenery, linen curtains, luxe upholstery, and romantic string lighting.
Cabra - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(3068)
価格:高い
• ペルー料理 • ウェスト・ループ
本日69回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Nobu Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(2121)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ウェスト・ループ
本日85回予約が入りました。
OPEN FOR LUNCH 7 Days a weekCentrally located in Chicago's West Loop, Nobu Chicago playfully blends elements of old world Japanese and new world utilitarian.
The Publicanの写真
4.6
素晴らしい(5914)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウェスト・ループ
本日41回予約が入りました。
Blackbird やavecと同系列なので、ビール、豚肉、魚介類がメインです。総料理長のPaul Kahanと、料理長のCosmo Gossは、食品調達業者のネットワークを発達させ、ひとつひとつ厳選した、サステイナブルに漁獲された魚介類、サステイナブルに育成されたエアルーム・ポークなどをレストランに供給できるようにしました。これらの食材が、シンプルで飾りのないメニューと折衷的な料理を結びつけています。パートナーのEduard SeitanとTerry Alexanderによって選択された、国際的で豊富なビールリストは、およそ100種類のエール、ラガー、スタウト、シードルをボトルで提供していますし、その内の12種類は生で楽しめます。The PublicanもBlackbirdやavecと同じように、ジェームズ・ビアード財団賞の受賞暦があり、設計協力者でもあるThomas SchlesserとDonnie Madiaのチームがデザインしています。
La Serreの写真
4.6
素晴らしい(470)
価格:高い
• フランス料理 • ウェスト・ループ
本日65回予約が入りました。
Inspired by the coastal regions of Provence and Saint-Tropez, La Serre, located in Fulton Market, invites guests into a lush and colorful greenhouse setting. The culinary approach highlights the light and vibrant cuisine of Provence, with a focus on native techniques and ingredients, offering lighter takes on the dishes of the French-Mediterranean landscape. Fresh vegetables, seafood, and all-natural Black Angus beef are expertly prepared on the kitchen’s hardwood charcoal hearth, infusing each dish with incredible wood and charcoal flavors, elevating the ingredients without heavy sauces or seasonings.Whether you're enjoying steak, seafood, or Mediterranean-inspired dishes, La Serre is the perfect destination for romantic dinners, dates, birthdays, or fine dining. The bar offers expertly crafted cocktails and drinks, providing the ideal atmosphere for any occasion, from a casual night out to an elegant celebration.
The Allis- Soho House Chicagoの写真
4.4
非常に良い(376)
価格:普通
• アメリカ料理 • ウェスト・ループ
本日33回予約が入りました。
The Allis is a public outlet located on the ground floor of Soho House Chicago set in a relaxed and welcoming social space for group dining, meetings, and date nights.Serving modern European dishes drawing inspiration from British Brasseries along with classic and seasonal cocktails. On Fridays through Sunday from 2pm to 4.30pm, we offer an elevated afternoon tea experience. Enjoy tea and Champagne paired with pastries and savory bites. Afternoon Tea is only available to book through the OpenTable experience.Additionally, The Allis offers a traditional Sunday roast, served from 1 PM – 5 PM, at a price of $75 for 2 people. Reservations for the roast can be made through OpenTable or by calling the restaurant at 312-521-8000, walk-ins are also welcome.The Allis Bar is named after the family that commissioned the restaurant's historic building in 1907 and features bar and patio seating.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • SaraVIP
    クリーブランド・アクロン、カントン •4​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Everything was so delicious at Rose Mary! The stand out dishes were the cauliflower appetizer, branzino, and the ribs! We had a baby at our table and the staff were so amazing! They allowed us to put in her pasta when we sat down, gave her ice cream, and many of the cooks were engaging with her it was so cute! Highly recommend
    詳細を見る
    Rose Mary価格:高い• クロアチア料理• ウェスト・ループ
    4.8
  • Stephanie
    ロサンゼルス •7​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    My friend and I had a fantastic meal at Girl & the Goat!! The Sea Bass and brussels sprouts were so good I will be thinking about them for a long time. The cocktails were memorable too and the atmosphere was fun and thriving with many people out to eat. Kona was a kind and attentive server who even helped us pick out which dishes to try. Her recs were our favorite! The meal was on the pricier side so I would categorize this as more of a fancy night out/special occasion place as opposed to a regular stomping ground. I will for sure be back when I have visitors in town or a milestone to celebrate!
    詳細を見る
    Girl & the Goat価格:普通• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ウェスト・ループ
    4.8
  • AnnaVIP
    オースティン •1​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    What a gem! We went early to enjoy HH in the all weather atrium and had the absolute best time. It was warm and bright like a summer evening, and the food and service were equally impressive. The $25 burger, fries, bourbon and beer deal is an amazing value and so delicious! They even have a reasonably priced kids menu. Can’t wait to come back!
    詳細を見る
    BLVD Steakhouse価格:非常に高い• ステーキハウス• ウェスト・ループ
    4.3
  • Jillian
    シカゴ・イリノイ州 •5​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Did I just have a.... religious experience? I will think about that fried artichoke for the rest of forever. We also had the Suppli Ragu which was crunchy on the outside and soft pillowy cheesy goodness on the inside. The crispy mushrooms on the Bosciaola pizza were a revelation, the mortadella panino was also very good. Our server recommended the Tagliatelle with its "warm winter spices" and it was spot on. The crispy guanciale in the Amatriciana was so tasty. We finished with the pistachio gelato and the cherry sorbet. The gelato was buttery, nutty perfection and the sorbet was like the perfect distillation of a sour cherry pie. Outstanding food! The decor is a little boring/generic but that doesn't usually matter to us so much. I also thought the prices were a smidge high for certain pasta dishes. Also where is the pasta alla gricia?! Seems like an important addition to a very Roman menu. Overall, loved it! Highly recommend.
    詳細を見る
    il Carciofo価格:高い• イタリア料理• ウェスト・ループ
    4.6
  • Leonard
    シカゴ・イリノイ州 •1​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Our server and bartender were very knowledgeable and helped us choose pairings that lead to a phenomenal meal. The manager came to our table and asked for our thoughts and was very kind. The meal and experience was incredible! Will be back.
    詳細を見る
    El Che Steakhouse & Bar価格:非常に高い• ステーキハウス• ウェスト・ループ
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ