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Ballard​の特別な日の食事に使えるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
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ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(118)

San Fermoの写真
4.7
素晴らしい(1646)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • バラード/フリーモント
本日34回予約が入りました。
We have 15 indoor tables, and 12 covered/heated patio tables. Online reservations can be made for parties up to 5 guests. Larger groups can be booked at 5pm on weeknights, please email the restaurant for reservations. Please understand when making your reservation that we cannot guarantee a specific table or area of the restaurant. We recommend 5pm reservations for parties with specific table requests, if you book later in the evening you may need to wait for your table preference.If you are having difficulty finding a reservation you are welcome to stop by for walk-in seating. We seat our bar and covered/heated patio for dinner nightly.
The Ballard Cutの写真
4.7
素晴らしい(644)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • バラード/フリーモント
本日15回予約が入りました。
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
The Pink Doorの写真
4.8
素晴らしい(9026)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日126回予約が入りました。
予約ができなかった場合、ラウンジのウォークインテーブル席にてフルメニューを提供しています。 The Pink Doorは独立資本(クローン/遺伝子組み換えなし)のレストランで、新鮮な地元産のイタリア料理を1981年より静かに提供してきました。シアトルのパイクプレイスマーケットにある人気の当店では、シーフードや農作物を中心としたメニューを用意しています。
Spinasseの写真
4.8
素晴らしい(3818)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日32回予約が入りました。
地元産の有機食材を使用したイタリアのピエモンテ料理、ピエモンテワインのリスト、新鮮な手作りパスタを提供しています。 Spinasseに隣接するアペリティーヴォバーArtusiでは、ディナーの前に手作りカクテルや前菜を楽しめます。
Toulouse Petit Kitchen & Loungeの写真
4.7
素晴らしい(4618)
価格:普通
• アメリカ料理 • クイーン・アン
本日78回予約が入りました。
フレンチクォーターとニューオリンズの料理、装飾、イメージを中心に置き、ビッグイージーの雰囲気を提供するToulouseは、野心的に作られた当代きってのレストランのひとつです。 多種多彩な料理を提供する幅広い種類のメニューには、伝統的なクレオール料理やフレンチクォーター料理、伝統的なパリ料理やフランスの郷土料理から、革新的な料理までが含まれ、Toulouseを他にはないレストランとしています。 Toulouseでは、手の込んだ豊かなインテリア、規律と技で調理された料理、素晴らしいカクテル、北西部とフランスを中心とした豊富なワインリスト、優れたスタッフなど、様々な形で価値を静かなコミュニティーの環境に提供することに献身しています。
Sushi Kashibaの写真
4.9
素晴らしい(872)
価格:非常に高い
• 寿司 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日26回予約が入りました。
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba holding court.Most guests order one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners. The mix of fresh local fish as well as delicacies from Japan and around the world will satisfy the palette of seasoned sushi fans as well as new entrants into the sushi world. We also feature à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke. Welcome to Sushi Kashiba.
Messinaの写真
4.1
とても良い(307)
価格:高い
• イタリア料理 • クイーン・アン
本日27回予約が入りました。
Messina Modern Italian Kitchen, located just a few steps away from the iconic Climate Pledge Arena, combines modern Italian cuisine with the distinct flavors of the Pacific Northwest. We are all about creating unforgettable experiences for family dinners, a romantic date night, or celebrating and watching a game. We include a 22% service charge on all guest checks to offer competitve, above-industry standard wages for all our staff.
The Georgeの写真
4.4
非常に良い(1225)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日30回予約が入りました。
Discover The George: A modern dining destination led by Director of Culinary Eraj Jayawickreme. Indulge in a brasserie-inspired menu within a high-design space, marking a new era for this historic hotel's iconic dining room. The menu celebrates local, seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts. Savor Pacific Northwest flavors with the freshest seafood, artisan cheeses, and vibrant produce. The George pays homage to the historic Georgian Room, a Seattle icon since 1924. Designed by renowned Spanish studio Lázaro Rosa-Violán, the space blends history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, Art Deco chandeliers, and marble floors enhance the ambiance, while floor-to-ceiling iron and glass doors and original Palladian windows complete the vision. With a private dining room and semi-private enclaves, The George is perfect for groups and special occasions.Restaurant & Bar Design Awards: Best Design, Americas, 2023.
Serafinaの写真
4.6
素晴らしい(2957)
価格:高い
• イタリア料理 • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日28回予約が入りました。
Serafina は、イーストレイクの大学とダウンタウンの中間に位置する居心地の良い地元レストランとして、1991年にオープンしました。オークルの壁、トスカーナの風景を思わせる景色、居心地の良い落ち着いた雰囲気、屋外のガーデン席と、本格的なイタリア料理が、ピュージェット湾周辺の人々を魅了しています。Serafina の哲学はシンプルです。最高級の品質の新鮮な食材を、誠実かつ丁寧な方法で、イタリアの家庭が客人を歓迎するようなカジュアルで温かく落ち着いた空間で提供することです。 家族や友人と共にワインと料理を分け合う慣習は、私たちの生活における主な活動です。イタリア料理には即時性、誠実さ、そして温かさがあり、そこには先人の知恵と愛情が込められています。イタリア料理は先駆的な秘法でも、食の最先端の流行でもありません。イタリア料理は、一人ひとりが互いに、また過去と、そして地球とつながることなのです。
Walrus and the Carpenterの写真
4.7
素晴らしい(394)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • バラード/フリーモント
本日4回予約が入りました。
***We do not take reservations during regular service but do offer them for Valentine's Day weekend, February 12th-16th. On all other days, please just stop in and we will seat you as soon as possible***Fishing pub meets restaurant. This bustling neighborhood restaurant specializes in oysters and other seafood dishes. Using nothing but the freshest ingredients, Chef Taylor Thomas creates seasonal food. The Walrus and the Carpenter also serves wine, smart cocktails, beer and cider. It makes an ideal after-hours hangout spot. Enjoy some fried oysters with a cold beer, surrounded by cozy rustic furnishings. If you prefer an alternative to seafood, look no further than the steak tartare, which comes with thinly sliced rye toast and egg yolk. Launched in 2010 to rave reviews, The Walrus and the Carpenter is open daily from 4 p.m. to 10 p.m. We hope to see you soon! Until we meet at the table....

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  • Robin
    シアトル・イースタンワシントン •14​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    As always, San Fermo exceeded expectations. From the ambience to the service to the food, our dinner last night was perfect. Our server also suggested two of their new dishes, the charred onion appetizer and the barley risotto and both were fabulous! Thank you San Fermo for yet another delicious evening! We’ll be back soon!
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    San Fermo価格:非常に高い• イタリア料理• バラード/フリーモント
    4.7
  • Melissa
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Luis and the food were amazing! Spinasse continues to be our favorite!
    詳細を見る
    Spinasse価格:非常に高い• イタリア料理• キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
    4.8
  • Kristin
    シアトル・イースタンワシントン •6​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    First time to Pink Door and it did not disappoint! Everything we had was fabulous, the service was great as was the atmosphere! I felt at times I was in the 50’s with the decor and music which was fun! They even had real candles! We will definitely be returning!
    詳細を見る
    The Pink Door価格:非常に高い• イタリア料理• ベルタウン、パイクプレイスマーケット
    4.8
  • Donna
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    I had family here from California, and we arranged to meet at this restaurant, which I had been to once previously. I remembered that it was good, and also that it was near Seattle Center, and I had a hunch these two would want to poke around over there once our meal was done, so it was a perfect location. The service was warm and friendly, but never intrusive, and the food was divine. I ordered the "sweet stuff" French toast with caramel and strawberries; nobody else makes it like this, and it was mouthwatering! I also ordered (to go) some "soft scramble" eggs with asparagus and Dungeness crab. It's so hard to get real, fresh crab anymore, what with the overfishing, but my eggs had actual leg segments of crab in them, a perfect ratio of filling to egg. The eggs came with their amazing potatoes, and my husband and I had that dish, along with a small amount of leftovers from my French Toast, for dinner that night. This may be my favorite Seattle restaurant right now! The cherry on the sundae, so to speak, was that when we were finished, we sat and chatted and nobody seemed anxious to kick us out of our booth. Oh hell yes.
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    Toulouse Petit Kitchen & Lounge価格:普通• アメリカ料理• クイーン・アン
    4.7
  • Mark
    ユタ州 •80​件の口コミ
    5.0
    2025年2月6日にご来店
    This was our first time at Ballard Cut and we really loved it. The food was really quite good, the service was excellent and the ambience was nice on a Wednesday evening. Our only complaint is that we wish they would indicate which menue items are gluten free. Otherwise not complaints, hight recommended.
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    The Ballard Cut価格:高い• ファーム・トゥ・テーブル• バラード/フリーモント
    4.7
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