Downtown St. Louisの特別な日の食事に使えるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(22)
本日54回予約が入りました。
セントルイスアーチを見渡す改装済みのHyatt Regency内に位置しています。 125席のラウンジからはアーチの景色を望め、野球、フットボール、ホッケーのスタジアムから数ブロックです。
ダイニングルームとバーに18の快適なブースを提供しています。バーにはプライベートブース(衛星テレビ付)があります。
快適なフレンドリーな雰囲気の中で、受賞歴のある料理&ワイン リストを楽しめます。
本日2回予約が入りました。
Nationally recognized for excellence, Blood and Sand focuses on innovative cuisine, culinary cocktails, and intimate service. Awarded the "Best of 'Award of Excellence'" from Wine Spectator Magazine, we are one of premier wine destinations in the world. Open to the public, memberships are available with exclusive benefits. Walk-ins Welcome, Reservations Required Fri &SatFor Parties of 7+ call us at 314-241-7263Incomplete Parties Will Be Seated When All Guests ArriveThe A La Carte Menu is Available 'til 9PM & F-Sat 'til 10PM5 and 10 Course Tasting Menu Available 'til 8 PM Bar Dinner Menu Available Hour Before Close5 Course Tasting Available for Parties Up to 6 10 Course Tasting for Parties Up to 4 and *Must* Be Requested in Your Reservation 48 Hrs in Advance. To Provide the Best Experience, All Diners Must Participate in the 10 CourseFor the Custom Chef's Tasting Experience Please Call/Email Us 72 Hrs in Advance *Credit Cards Incur Credit Card Fee, None for Cash
本日34回予約が入りました。
The Broadway Oyster Bar is a locally owned and operated establishment and has been for over 35 years. The Oyster Bar is widely regarded as the premier New Orleans' style restaurant, bar and music venue in the Midwest.
BOB, as it is affectionately known by its many fans and friends, is housed in a building that was built in the mid 1840's and is one of the oldest buildings still in daily use within the city of St. Louis. During its colorful history, our building has had many functions including a family home, a boarding house, a Chinese laundry, a record store and a bordello to name a few. These walls have heard and seen it all.
Some people feel that the building is haunted by spirits who, occasionally late at night, play good hearted jokes on the staff such as doors suddenly opening or closing or lights going on or off as if by magic. Then again, it just could be because the building is over 170 years old. However, our historic building has just gone through a renovation so we now have two outdoor patios that are covered and heated during cold or rainy weather and an expanded kitchen to better serve you.
Our food has won numerous awards and readers' polls for excellence and features some of the most sustainable seafood available such as fresh Gulf and Blue Point oysters, Louisiana crawfish and shrimp, Prince Edward Island mussels, scallops and crabs. Our Cajun and Creole dishes are our versions of many of the traditional Louisiana favorites. If you love New Orleans, you will feel right at home at BOB.
BOB offers live music twice a day every night of the week except on Friday when we feature one act for the evening. We present the best local and national touring acts representing a variety of musical genres such as rock, reggae, bluegrass, blues, funk, R&B, roots, and jam, and weshowcase a wide variety of bands visiting from New Orleans. The live music is free up to 8 times per a week. However, for some of the more popular and well known acts, we do charge a cover which typically goes to the bands in order to keep attracting them to the BOB.
Broadway Oyster Bar has been referred to by many as a staple of St. Louis and was recently honored by the St. Louis Chapter of the Missouri Restaurant Association as the 2015 Restaurant of the Year. BOB is a great choice for a relaxing dinner, a celebratory party or an opportunity to dance to a great band. As well known food writer, the late Joe Pollack, once wrote, "There is, quite simply, nothing in St. Louis quite like the Broadway Oyster Bar". That line was written over 30 years ago, but it is as true today as it was then. Welcome to the Broadway Oyster Bar Family.
本日7回予約が入りました。
Eleven Eleven Mississippiでは、新世界と旧世界の料理が調和した自慢のトスカーナ&北カリフォルニア料理をユニークな空間で楽しめます。Eleven Eleven Mississippiは、ラファイエット・スクエア地区中心部の歴史あるレンガ倉庫を改装したレストランです。Eleven Eleven Mississippiは、素晴らしい料理とワインを今までにない新しいスタイルで楽しめるということで、セントルイスで最もエキサイティングなレストランとして知られています。
Eleven Eleven Mississippiはセントルイスのダウンタウンからわずか数分の場所にあり、カジュアルで素朴ながら、高級&トレンディな雰囲気です。中央にオーク材を使うレンガ窯が置かれたオープンキッチン、プライベートダイニングエリアの2倍の広さがあるガラス張りのワインセラーを中心にしたクリエイティブな空間が広がります。メインダイニングルーム&ロフトラウンジにある2つの暖炉、ハードウッドやレンガ、銅製のインテリアが、どんなシチュエーションにも合う居心地の良い雰囲気を漂わせ ます。
本日72回予約が入りました。
Charlie Gitto's 'On the Hill'は、25年以上にもわたり、セントルイスの定番ダイニングスポットとなっています。パスタ、子牛や鶏肉料理、おいしいステーキ、シーフード料理などのイタリア料理を提供しています。
本日10回予約が入りました。
Frazer Cameron, executive chef and owner of Frazer’s restaurant, opened the doors to his now iconic restaurant in 1992 in historic Benton Park. Entrees at Frazer’s are inspired by tastes from around the globe, including French, Moroccan, Italian, Mexican, and Cajun. Frazer’s also features an award winning wine & cocktail program, featuring over 50 classic & specialty craft cocktails. Located down the street from the Anheuser Busch Brewery, Frazer’s is perfect for appetizers and drinks with friends or for an entertaining dinner. We feature many different dining options such as a bar & lounge area, our main dining room, our upper level dining area, takeout. Frazer’s also features street side & patio dining (Outside dining is first come first serve). Please call for any inquiries.info@frazersgoodeats.com
本日45回予約が入りました。
Brasserie by Nicheは、セントラルウエストエンドに位置しています。
本日6回予約が入りました。
The Tenderloin Roomは、伝統的な料理とエレガントな雰囲気で定評のあるセントルイスのレストランです。世界的に有名なChase Park Plazaの1階にあり、風味豊かなグルメ料理を提供しています。ロマンチックなディナー、ビジネスやプライベートでのご利用に最適です。他とは一線を画したグルメステーキハウスがお届 けする上質なステーキやシーフード料理をお楽しみください。特別なマリネード液で下味を付けたテンダーロイン肉をスライスして炭火で程よく焼き上げ、当店自慢のTenderloin Roomソースを添えた「ペッパーロイン・ア・ラ・テンダーロイン(he Pepperloin a la Tenderloin)」や、下味を付けた子羊肉をグリルし、風味豊かなギリシャ産オリーブオイルで仕上げたラムチョップなどの特製料理を用意しています。シーフード好きの方には、オランダ・ドーバーソールを丸ごと直火焼きし、テーブルサイドで骨抜きをする「ホール・オランダ・ドーバー・ソール(Whole Holland Dover Sole)」や、直火で焼き上げ、白ワインとケーパーソースで仕上げた新鮮な鮭などがおすすめです。The Tenderloin Roomで、いつまでも心に残る食事をお楽しみください。
本日1回予約が入りました。
Dominic and Jackie Galati purchased Dominic's on the Hill in 1971 and moved in above the restaurant. Within two years, Dominic began winning national awards and has continued to do so for the last 40 years. This is an exceptional restaurant with fine Italian cuisine, professional, friendly service, & an extensive wine list. Dominic oversees the kitchen,and the menu includes fresh seafood, veal, tenderloin, lamb, and many other choices. The restaurant has a Florentine atmosphere, with low lighting, white tablecloths, & classic oil paintings. Dominic's has been honored by DIRONA, 2001 Restaurant Hall of Fame, 1999 International Award of Excellence, The Epicurean Award & was voted one of the two best Italian Restaurants in the country by Conde Nast Traveller. The second floor of the restaurant is available for private parties of 15-65. Please call for details. Smaller parties up to 18 people can be accommodated downstairs as well as larger parties up to 150.
本日18回予約が入りました。
Lorenzoではモダンなアレンジを加えた北イタリア料理を提供しています。伝統的なメニューのほか、モダンで珍しいメニューも用意しています。自家製の本格的なニョッキやリゾット、特製料理の仔牛すね肉の煮込み、人気の鶏の串焼き、スタッフのお気に入りのアラスカ産オヒョウのポシェや素晴しい仔牛のピカタなどを楽しめます。
Lorenzoはお洒落でくつろいだ雰囲気で、ビジネスディナーや家族との食事を楽しめます。
The Boardroom(14名まで利用可)とThe Chefs Table(8名まで利用可)の美しい個室2室を用意しています。天気の良い日はパティオで、豊富な種類のワインメニューから素晴らしいイタリアのワインを楽しめます。フレンドリーで知識豊富なスタッフが常に対応しています。Lorenzo's Trattoriaへのお越しをお待ちしています。