Sorrento Mesaの特別な日の食事に使えるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(70)
本日157回予約が入りました。
JAVIER'S presents a rich heritage of elevated Mexican cuisine in a friendly, captivating ambiance. Enjoy hand-shaken margaritas, rare tequilas, craft cocktails and a vast selection of beer and fine wines. Dine with us in the main dining room, al fresco patios, one of our semi private dining rooms, or at the exquisite bar surrounded by one of the West Coast's largest selection of the world's finest tequilas. We at JAVIER'S consider all our wonderful customers a part of our family and thank them for their support and sharing in the success and joy that is JAVIER'S. Come experience the freshness of our original Mexican cuisine in a warm, friendly environment at one of our five locations.Please be advised we don't allow strollers. If you bring your stroller we have a designated area to store your stroller while you dine.
本日60回予約が入りました。
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
本日69回予約が入りました。
The Marine Roomのシンボル「タツノオトシゴ」は、代々サンディエゴの人々にとって、素晴らしい波打ち際のロケーションBernard Guillasとシェフ・ドゥ・キュイジーヌRon Oliverによる受賞歴のある料理のシンボルともなっています。The Marine Roomは卓越した料理、妥協のないサービス、ビーチフロントのロケーションが揃った希少なレストランで、サンディエゴのランドマークになっているのも不思議ではありません。高級ダイニングThe Marine Roomは1941年にオープンしてすぐに、窓に波が打ち寄せる壮観な光景で有名になりました。半世紀以上もの間、有名人、世界の著名人、地元の人、旅行者に太平洋のパノラマの絶景と卓越した料理で愛されてきました。波が打ち寄せる度に新たな体験をお届けするサンディエゴ随一のダイニングスポットThe Marine Roomにぜひご来店ください。70年代の雰囲気も楽しめます。
本日142回予約が入りました。
At Steak 48, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. Our diverse menu will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood, and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers. Also enjoy classic cocktails and an extensive award-winning wine list. At Steak 48, We encourage all of our guests to get dressed up for a great experience, here is a link to our dress code that you can share with your guests. https://www.steak48.com/steakhouses/del-mar-california/dress-code/ You are going to have a great time!If you need any special accommodations or flowers reach out to us at the host desk! We look forward to seeing you soon!
本日36回予約が入りました。
Dining at RED O is an experience like no other that offers a unique combination of Prime Steak and Seafood with Rick Bayless’ signature Mexican inspired influences. With sustainably sourced and local ingredients, RED O creates flavorful dishes true to the authentic flavors of Mexico. RED O’s team of friendly employees creates a welcoming atmosphere that parallels the luxury resort interior of the restaurant. RED O also features an impressive bar and lounge where you’ll find specialty cocktails, an extensive tequila list and an award winning wine list. The bar also offers Happy Hour from 3-6 p.m. daily and Late Night Happy Hour from 9-11pm Friday-Saturday.
本日40回予約が入りました。
南カリフォルニアの最も有名なリゾートのひとつ、The Lodge at Torrey PinesにあるThe Grillは人気のダイニングで、トーリー・パインズ・ゴルフコースの格別の景色を望めます。The Grillは友人や家族と集まるのにお気に入りの場所です。5つの居心地の良いファイヤーピットのそばにはラウンジがあり、地元の人々や訪問者は美しくデザインされたトレリスの下で地ビールやレストランの特製の薪のスイートからの食事を楽しめます。後者は全国的に高く評価されているエグゼクティブシェフのジェフ・ジャクソンによりじっくりと調理され、農場からの新鮮なメニュー(トレードマークのドラッグストアバーガー、真のサンディエゴ・クラッシックを含む)の基本となっています。The Grillでは居心地の良い雰囲気の中で朝食、ランチ、ディナーを楽しめます。地元の食材を継続的に使用しながら、確かな技術と創造的なカリフォルニアスピリットのもと、思慮に富んだチームが思い出に残る経験をお約束します。
本日18回予約が入りました。
The Winery Restaurant & Wine Bar has been focused on successfully pairing contemporary California regional cuisine, with a hip, vibrant, sophisticated setting, to create a cutting-edge dining experience. When Partners JC Clow, William Lewis and Chef Yvon Goetz set out to deliver a culinary experience straight from wine county, little did they know that they would also earn the title of Restaurateurs of the Year for their achievements and have their restaurants in Newport Beach and Tustin earn the title of Restaurant of the Year multiple times!The three partners strive to deliver the best dining experience In Orange County on a nightly basis. Chef Goetz, whose accolades include the AAA Five Diamond Award and multiple Chef of the Year honors, describes his menu at The Winery Restaurant as wine country-driven a perfect match for a wine program that features a list with 650 selections that change weekly and climate-controlled cellars, which can house up to 7,500 bottles!
本日73回予約が入りました。
An essential stop in San Diego for Southern California Mexican Cuisine.South of Nick's Mexican Kitchen & Bar features Classic Mexican favorites, prime steaks and seafood with a So Cal twist. Fine Tequilas & Margaritas Our food and drink meets the highest standards of quality, freshness and seasonality and combines both modern-creative and traditional styles of cooking. Nick’s is dedicated to perfecting the dining experience through continuous innovation, offering the highest quality food and beverage, and executing impeccable standards of hospitality. The deeply instilled Nick’s culture is personified by its Ladies and Gentlemen – professionals who share a single focus and are inspired and committed to offering great service and creating positive memorable experiences.
本日40回予約が入りました。
多くのラホヤ住民の伝統であるイタリアンビストロで、作りたての本格的なイタリアの地方料理を提供しています。大変人気のあるパティオの一角にはランドマークのイチジクの木が茂り、明るい雰囲気のダイニングルームは日中や肌寒い夜の食事に最適です。メニューには創作的にアレンジしたパスタ、ピザ、グリル料理などを幅広く提供しています。各種のベジタリアン料理や健康志向の料理も楽しめます。土曜、日曜には、オムレツやブレックファーストピザに加えウオヴォ・ベネデット(バジルのオランデーズソースを添えた焼きポレンタにのせたエッグベネディクト)などの特製料理を揃えたブランチも用意しています。
シグネチャーレストランA.R. Valentienでは、シェフJeff Jacksonが市場に並ぶ新鮮な魚介類、肉、農産物、乳製品にこだわった料理を提供しています。
メニューは季節に応じて変更しています。一部の農家では、ロ ッジ専用の食材を生産しています。南カリフォルニアとバハで捕れた魚介類を扱う地元の小規模な海産物会社や、その他の西海岸の生産者から調達しています。
食材の質を重視し、素材本来の風味と食感を活かすように調理しています。
手を加えすぎないアプローチと、様々なオリーブオイルや味のバランスを取るための濃厚な出汁などのシンプルな調味料を使い、栄養素を最大限に残しています。