Atlantaのスパイシーな料理が食べられるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(118)
本日105回予約が入りました。
No. 246はフォード・フライとドリュー・ベリーヌが手がけた、地元の食材を使用するイタリア風レストランです。農場からの新鮮な食材のクオリティーを示す、薪焼きのシンプルな料理が揃うメニューを提供しています。
キッチンを見渡せるシェフズカウンターを毎晩利用でき、レストランをユニークかつパーソナルに見ることができます。1名につき50ドル(USD)で、旬の最高の食材を用いた4コースのスペシャルディナーを用意しています(最大4名まで)。このディナーおよびグループパーティーの詳細については、当店のウェブサイトをご参照ください。
本日37回予約が入りました。
MF Sushiの考案者AlexとChris Kinjoは、2000年の創業以来、和食の先駆者であり続けています。兄弟の初めてのコンセプトMF Sushiは、ミッドタウン・アトランタのレオン・アベニューにオープンしました。そのレストランの成功を経て、ヒューストンに展開したMF Sushi-Buckhead、MF Roomも称賛を集めています。美しい手作りの前菜や有名なMF特製握り、風味豊かな巻き物、卓上で備長炭で焼く炉端焼き料理まで、MF Sushiの創造性から生まれた素晴らしい料理を楽しめます。伝統的な寿司に独自のアレンジを加えた料理、レストランのモダンで魅力的な素晴らしいデザインで、kinjo兄弟は長年にわたる人気と熱心なファンを獲得してきました。MF Sushiの詳細については、http://mfsushiusa.comをご参照ください。
本日101回予約が入りました。
TWO Urban Licks' incredible wood-fired cuisine, live rotating rotisseries, unique 26 foot wine on tap barrel wall (the first in the country!), funky live blues, Beltline views and the "wow" design centered around the floor to ceiling Todd Murphy painting lit by a gas lamp wall make TWO truly one of a kind.The innovative, domestic and international, wine program consists solely of stainless steel barrels of wine displayed in a 26 foot, glass and steel, temperature controlled tower situated prominently in the restaurant. The Bar also boasts 4 in house draft cocktails, infusions and a state of the art beer program. TWO has garnered an abundance accolades including Conde Nast Traveler's "Hot List", Bon Appetit's "Hot 50 Tables" and one of Rachael Ray's "favorite restaurants" in the country by Instyle Magazine. Nominated locally year after year as "Best Restaurant Scene" and "best place to take an out of towner", guests keep coming back for dinner and weekend brunch!
本日88回予約が入りました。
Saints + Council represents the highest and best in all of us - the desire to fulfill all that we were meant to be. It’s not just good friends coming together, though it is good friends coming together. It’s friends coming together to lift each other up, spurring one another on to greatness. Settle in to one of our cozy booths or relax in one of our fireside living room pods as you experience a modernly rustic approach to chef driven and always made from scratch food. Ready for a cocktail? Our in house beverage director is the best in the city, creating unique and different cocktails that are always balanced and truly refreshing. Please note-we do not allow balloons, thank you for your understanding!
本日138回予約が入りました。
Chef Ali Mesghali’s love of cooking began while growing up in Esfahan, Iran and Los Angeles, California. This interest grew to become a passion and a career after Ali moved to Atlanta, Georgia. In the kitchen, as well as in the dining room, Ali is known for his pursuit of perfection, his intensity and a love for what he does. This unending aspiration for perfection has been instrumental in establishing the standard for Persian cuisine in Atlanta. His unique and flavorful touch has been wowing patrons at Rumi’s Kitchen and has created a place where people want to visit again and again. The Rumi's Kitchen at Colony Square aims to earn the hearts of those in Midtown, Atlanta.
本日24回予約が入りました。
Atrium brings together our love of American cuisine and everything we’ve learned over the last few years. Oliva’s food sourcing philosophy and relationships with local purveyors and farmers are highlighted throughout the menu. Everything we consume, integrate, & create in our restaurants is to share flavorful moments that celebrate worldly cuisine, honor local ingredients, and deepen our connections through memorable experiences. The restaurant welcomes guests to escape to a different time and place when they enter the cozy lounge ensconced by colorful curtains with comfortable seating. To the left, a 1,200-square-foot parlor area complete with hand-painted tile by local artisan Charlotte Smith and a mural by Savannah-based artist Kipper Millsap. Inside the 4,000-square-foot bistro, diners are transported to an airy, serene wonderland with large factory windows, floral installations by Atlanta-based floral artist Pinker Times, and large pink banquettes.
本日23回予約が入りました。
Hopstix is a brewpub located in downtown Chamblee. Our goal is to be the first brewpub in Georgia to focus on Asian-Fusion cuisine. Hopstix boasts Robata Grill, Raw Bar and Beer Bar, a dining area that sits up to 85 people, and a 1100sf private room with a 12'x12' full view glass garage door that brings outdoor inside. Robata originates from a centuries-old country style cooking by northern Japanese fishermen around a communal hearth (Irori) that serves both as a cooking area and a source of heat, found on the northernmost island of Japan, Hokkaido.
本日35回予約が入りました。
Welcome to Ruby Chow’s! We invite you to come in to experience Chef Guy Wong’s newest Asian restaurant, bar, and lounge.
本日9回予約が入りました。
Rreal Authentic Mexican Tacos and craft Margaritas. Over 200 Tequilas and Mezcals to chose from.
本日23回予約が入りました。
私たちの先祖や他の多くの人々は、長旅を経て南イタリアからエリス島にたどり着きました。このような移民たちは、成熟した態度と深く食に根ざした文化をともなって、ニューヨークの街に姿を現しました。彼らの起業家精神が多くのビ ジネスを生み出し、イタリア系アメリカ人たちは、マルベリーストリートの周辺エリアやマンハッタンのローワー・イースト・サイドの多くのエリアに浸透していきました。新しい店ではナポリとの絆が十分に感じられます。ですが、イタリア系アメリカ人の第一世代という地位を受け入れることで、アメリカ人としての独特のアイデンティティが生まれました。
大西洋を渡った最初の旅から離れた新たな世代として、イタリア系アメリカ人のレストランという概念を新しいものにすることを目指しています。食材や技術、空間デザインはモダンですが、彼らの粘り強さ、独創性、奮闘、そしてもちろんとてもおいしい料理も取り入れています。かつてこの地に来た人々が、このような努力を誇りに感じることを願っています。