Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. アトランタメトロ

Pine Lake​のビーガン料理が食べられるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(20)

True Food Kitchen - Atlantaの写真
4.5
非常に良い(2296)
価格:普通
• アメリカ料理 • バックヘッド
本日29回予約が入りました。
True Food Kitchenで食事をするには厳格なヨガの修行者である必要はありません。体に良い栄養を摂りたい、記憶に残る食事をしたいという気持ちだけあれば十分です。アンドルー・ワイル博士の抗炎症ダイエットの原則に触発されたTrue Food Kitchenでは、パレオダイエットや地中海式ダイエット向けの料理に加え、ビーガン、ベジタリアン、自然なオーガニック素材、グルテンフリーといった幅広いオプションを用意しています。True Food Kitchenは、とてもおいしくて体にも良い料理を提供し、健康へのニーズに対応しています。お客様がより元気により長い人生を歩み、その過程で口にするものを楽しんでいただくことが私たちの願いです。
Plantaの写真
4.7
素晴らしい(77)
価格:高い
• ビーガン • インマン パーク
本日2回予約が入りました。
Under Chef David Lee, PLANTA is dining as it should be – an unguilty pleasure. Created in 2016, PLANTA is a celebration of delicious and innovative plant-based cuisine served in a beautifully designed space, without pretension and with an overflow of good vibes. PLANTA Inman Park features signatures like Ahi Watermelon Nigiri and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons with pizzas, sustainably crafted cocktails, and more. PLANTA reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
Marcus Bar & Grilleの写真
4.5
非常に良い(1239)
価格:普通
• アメリカ料理 • オールド・フォース・ワード
本日77回予約が入りました。
Marcus Bar & Grille is a vibrant, funky neighborhood restaurant dreamt up by Chef Marcus Samuelsson. Out of a gorgeous open kitchen featuring a wood-fired grill and oven, Marcus B&G serves elevated comfort classics and ambitious signature dishes. Taking cues from the history of Atlanta and the Old Fourth Ward, the space is built to celebrate community, music, and great food & drink.
La Tavola Trattoriaの写真
4.8
素晴らしい(4738)
価格:普通
• イタリア料理 • バージニア・ハイランド
本日22回予約が入りました。
ザ・サンデー紙のリーダーズ・チョイス・アワードで「ベスト・イタリアン」受賞。アトランタ・ジャーナル・コンスティチューションで「トップ50レストラン」に選ばれました。 La Tavola は、レンガの壁、ダークウッドのフロア、素朴な色合いが醸し出す本格的なトラットリアの雰囲気と、革新性に富んだ料理が特色です。シンプルかつクリエイティブ、エレガントで、もちろん素晴らしい味の料理を、毎日の食事にも、お祝いの際にも楽しめます。 La Tavola は、市内有数のユニークなブランチメニューも提供しています。必見のメニューです。
Igloos at 9 Mile Stationの写真
4.6
素晴らしい(24)
価格:普通
• アメリカ料理 • Underwood Hills
本日4回予約が入りました。
Available November 29th - Valentine's Day, reserve one of our private 9 Mile Station igloos, for a flat rental fee of $150 Sunday - Thursday evening and Saturday and Sunday brunch, and $200 Friday and Saturday dinner, and can seat up to six guests! Igloo reservations include general admission to The Roof, 2 hours reserved in one of our heated, decorated igloos and a dedicated server. A $25 Food and Beverage minimum per person applies. Games and Ice Skating at Skyline Park can be added for $10 each person (Subject to Availability). **Prepaid experiences are non-refundable and cannot be modified or exchanged. ID and Credit Card used to book must be present at checkin.
The Aldenの写真
4.8
素晴らしい(50)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • チャンブリー
本日8回予約が入りました。
The Alden is dedicated to bringing joy to our guests through a culinary celebration. Recently named a Michelin Recommended Restaurant, The Alden embodies its meaning, “friend to all,” by creating a warm, convivial atmosphere. Inspired by Chef Jared Hucks’ global culinary journey, our daily menu celebrates local, seasonal ingredients through shareable dishes designed to spark conversation and delight. For a more intimate experience, join us at the Chef’s Counter for a seven-course tasting menu, where you can witness the kitchen in action. Our thoughtfully curated wine list complements each dish. Chef Jared’s philosophy, “Love It Up,” is reflected in every meal. We look forward to welcoming you to The Alden for a memorable dining experience.
Longleaf Restaurantの写真
4.4
非常に良い(2201)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理 • ミッドタウン
本日27回予約が入りました。
The two-level contemporary glass structure nestled next to Garden house in the heart of the Garden, offers full-service dining, a grab-and-go café, and a flexible space for educational programs, private rentals and special events. Guests dining inside will enjoy commanding views of the Anne Cox Chambers Southern Seasons Garden and Levy Parterre. Longleaf, focusing on seasonal ingredients and technique driven preparations, is an American Brasserie influenced restaurant serving classic French dishes along with seasonally inspired dishes in a relaxed setting. Enjoy our curated bar menu alongside our extensive wine list. We look forward to serving you soon
Buena Vida Tapas Barの写真
4.6
素晴らしい(660)
価格:普通
• タパス・小皿料理 • オールド・フォース・ワード
本日14回予約が入りました。
"Buena Vida Tapas & Sol is a restaurant on Atlanta's Beltline in Old Fourth Ward inspired by Southern Spain run by General Manager Lorenzo Masini and owned by local restaurateurs Adam Berlin & Juan S. Calle. Fun and approachable Spanish tapas by Executive Chef Jaime Guzman are served in an airy, beautiful space with a large indoor bar and Beltline-facing patio. This Atlanta concept is located in the corner of the North & Line apartments, just down the Beltline ramp from New Realm Brewing (or driving accessed down N Angier Ave NE from North Avenue, behind Ponce City Market). @buenavidatapas on IG to stay up to date."We offer 2-hour parking validation at North & Line apartments. Please call 404.948.2312 for directions or if you'd like to book a party over 10 please email events@buenavidatapas.com
Bully Boyの写真
4.5
非常に良い(576)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • Poncey-Highland
本日11回予約が入りました。
Enjoy award-winning Executive Chef Colby Cooper’s Japanese kaiseki inspired menu. An expression of both time and place, the engaging and authentic dining experience has been crafted with care. Guests are invited to escape into a relaxing garden like atmosphere to enjoy a creative menu featuring an array of artistically presented sharable plates, entrees, and numerous vegan options.
Hopstixの写真
4.9
素晴らしい(623)
価格:普通
• アジア料理 • チャンブリー
本日16回予約が入りました。
Hopstix is a brewpub located in downtown Chamblee. Our goal is to be the first brewpub in Georgia to focus on Asian-Fusion cuisine. Hopstix boasts Robata Grill, Raw Bar and Beer Bar, a dining area that sits up to 85 people, and a 1100sf private room with a 12'x12' full view glass garage door that brings outdoor inside. Robata originates from a centuries-old country style cooking by northern Japanese fishermen around a communal hearth (Irori) that serves both as a cooking area and a source of heat, found on the northernmost island of Japan, Hokkaido.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ