Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Dupont Circle​のビーガン料理が食べられるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(139)

Tabard Innの写真
4.7
素晴らしい(3781)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • デュポン サークル
本日47回予約が入りました。
Tabard Innは郷土料理のテイストと国際色豊かなアレンジを取り入れた季節の料理を提供しています。最高品質の食材を使い、折衷的・歴史的な雰囲気の中で、旬の郷土料理をベースにした作りたての料理を毎日楽しめます。1975年からの歴史を誇るワシントンDCのレストランへぜひお越しください。
Fred & Stillaの写真
3.7
とても良い(116)
価格:普通
• 各国料理 • デュポン サークル
本日3回予約が入りました。
Discover the kind of place that connects people with the world through the power of food. It requires a flair for sharing one's own culture, and the empathetic understanding of the culture of another. Our fare, like our space, is simple and modern—letting the natural beauty of globally inspired comfort foods shine through—but plated to impress.At Fred and Stilla, peace meets style. Linger over bold pour over coffee until the last message in your inbox is finally cleared away. Settle into an inviting corner for an after-work drink that turns into dinner that turns back into drinksCheck out one of our many incredible events and experiences - https://www.fredandstilla.com/experiences/#!/
Rewindの写真
4.0
とても良い(270)
価格:普通
• アメリカ料理 • デュポン サークル
本日3回予約が入りました。
Rewind by Decades is a premium dining destination highlighting the finest in timeless, comfortable, and forever beloved cuisine, beverages, and entertainment.
Elizabeth'sの写真
4.9
素晴らしい(1281)
価格:非常に高い
• ビーガン • ダウンタウン
本日5回予約が入りました。
Elizabeth's Gone Rawは、毎週金曜の夜に特別なダイニング体験を提供する、週一晩かぎりの空間です。豪華な会場で、生のビーガン・テイスティング・メニューのコース料理を楽しめます。各コースは、季節のオーガニック製品を厳選し、想像力と深い造詣で調理した生きている食べ物の本質を呼び起こすように調理されています。各料理は、健康的かつ革新的な方法で生の食材を組み合わせ、多彩な風味、色調、食感に溢れています。会場のあらゆる「チーズ」は、発芽したナッツや種子と新鮮なハーブをブレンドして作られています。
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19374)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日238回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
Equinox - DCの写真
4.7
素晴らしい(3438)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日5回予約が入りました。
Equinoxでは、トッド&エレン・グレーとスタッフたちが提供する中部大西洋地域の旬の味を楽しめます。
Oyamelの写真
4.7
素晴らしい(9585)
価格:普通
• メキシコ料理 • ペンクォーター
本日120回予約が入りました。
Oyamel Cocina Mexicanaは、モダンにアレンジされたボリュームのあるメキシコの伝統料理を提供しています。本格的なタコス、セビーチェ、厳選されたカクテルやテキーラと一緒に、様々なアントヒートス(メキシコの伝統的な軽食)を楽しめます。これまでのイメージを覆すようなメキシコ料理を堪能できます。有名シェフJosé Andrésの監修の下、料理長Colin Kingが伝統的な食材や調理法を用い、クリエイティブで洗練された料理やドリンクをお届けします。
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(264)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日14回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Planta - Washington, DCの写真
4.4
非常に良い(65)
価格:普通
• ビーガン • デュポン サークル
本日1回予約が入りました。
PLANTA Queen is a celebration of innovative and plant-based Asian-inspired cuisine by Chef David Lee, served in a high energy and beautifully designed space with an overflow of fun, late-night vibes. PLANTA Queen DC stays true to signatures like Truffle Udon Noodles and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons in the way of sushi, dumplings, cocktails, and more. PLANTA Queen reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
Moon Rabbit by Kevin Tienの写真
4.8
素晴らしい(419)
価格:非常に高い
• ベトナム料理 • ワシントン
本日43回予約が入りました。
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ