Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ハワイ

Salt Lake​のビーガン料理が食べられるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(34)

Fêteの写真
4.8
素晴らしい(3746)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホノルル
本日87回予約が入りました。
季節性と料理の伝統を合わせて尊重する、地産地消のファーム・トゥ・テーブル(農場から食卓へ)運動に根差しています。 一部はハワイ、別の部分はブルックリンです。ブラッスリーが共有する雰囲気はのんびりとした島の感性、すなわち祝祭と私たちが楽しんで食べたり飲んだするあらゆるお気に入りのものへの敬意です。 再生木材で作られた都会派のハワイの農家は歴史的なチャイナタウンの建物内にあり、オープンキッチンや緑豊かな植物が伝う壁、レンガの壁を特色としており、たっぷりの自然光が入ります。バーには精選したワインリストがあり、クラシックでモダンなカクテルを職人技で混ぜ合わせています。
The Pig and the Ladyの写真
4.8
素晴らしい(1564)
価格:高い
• ベトナム料理 • Downtown
本日65回予約が入りました。
期間限定のレストランからファーマーズマーケットの売店、そして今や従来型の飲食店として成功を収めたThe Pig and the Ladyは、ジェームズ・ビアード賞のセミファイナリストに二度選出されたシェフのAndrew Leが率いるレストランです。シェフの母親Mama Leなどの家族の力も借り、本当の意味での家庭料理を調理しています。ホノルルでベトナム料理をベースにした多彩で大胆な各種料理を提供しています。シェフLeが率いるチームは伝統的な東南アジア料理をモダンで斬新にアレンジした料理を提供し、地元食材を使ったバインミーやフォー、その他の新しい人気料理を楽しめます。Leは東南アジア料理をベースにした現代的な料理で絶賛を得ている数少ないシェフの一人で、その基礎はシェフの母親が作ったおいしい料理の記憶に基づいています。レストランは月曜〜土曜のランチとディナー時に営業しています。現在でもBlaisdell、Kailua、KCCのファーマーズマーケットに出店しています。
O'Kimsの写真
4.6
素晴らしい(91)
価格:普通
• 韓国料理 • Downtown
本日19回予約が入りました。
O'Kims, selected as Yelp "#58 of Top 100 US Restaurants 2024," is a casual restaurant with both indoor and outdoor seating. Known for its delicious, fresh, and expertly prepared food, with a unique Korean-Fusion/farm-to-table variety of dishes, drinks, desserts, and appetizers at affordable prices.
The Dotted Lineの写真
4.5
非常に良い(23)
価格:高い
• グローバル料理 • Downtown
本日6回予約が入りました。
Located in downtown Honolulu, The Dotted Line is the ideal restaurant and bar for breakfast, pau hana, and dinner for the local business power players, casual diners, and travelers alike. Serving a quintessential European breakfast; a dinner menu of Modern Global Cuisine; the social-scene pau hana with late night cocktails - The Dotted Line is a culinary destination for diversified occasions. Set among floor-to-ceiling wrap-around windows that invite the island-sunlight by day and surrounded by a cityscape of big deals and even bigger power players, all of whom transformed Honolulu’s central business district into an executive playground, The Dotted Line believes dining should include what you want, when you want it, with satisfaction that empower its guests morning, noon and night. Customize your meal with a selection of decadent ala carte ingredients with a ‘more is more’ philosophy including black truffles, uni, A5 wagyu, caviar, and more.
Pai Honoluluの写真
4.7
素晴らしい(550)
価格:非常に高い
• ハワイ地方料理 • ホノルル
本日1回予約が入りました。
Aloha and welcome to PAI Honolulu—where every dish has a story, and every guest becomes part of ours.PAI is our chef-owned restaurant, born from Kevin’s love for cooking and our dream of sharing this passion with others. Since 2017, PAI has been more than a restaurant to us—it’s an experience we’re grateful to share with each guest. Kevin crafts each dish with locally inspired flavors, blending artistry and warmth into every plate. By sourcing local ingredients and preparing each element in-house, he creates dishes that are as genuine as it is beautiful.PAI offers a refined yet relaxed atmosphere where we hope you’ll enjoy the moment, connect with loved ones over good food, and feel welcomed as part of our ‘ohana.Pescatarian, Vegetarian, and GF options available. We are happy to accommodate dietary preferences with 48 hours’ notice.
natuRe waikikiの写真
4.7
素晴らしい(675)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ワイキキ
本日16回予約が入りました。
【VALIDATED PARKING AVAILABLE at HYATT CENTRIC WAIKIKI 4 HOURS FREE!!】We offer a seasonal tasting menu that utilizes ingredients that tells the story of our islands and the history behind it. Bar Area is accepting walk-ins.**Our Hale tasting menu is 6 courses for $120 and our Aina (Vegan) tasting menu is 6 courses for $100. We accommodate Pescatarian, No-Red Meat, Vegetarian, and Vegan diets.We CANNOT accommodate Gluten-Free. Please note if you are bringing kids for the tasting menu and if they will be having the course menu.Nae OgawaHer career started at the prestigious Michelin-starred NARISAWA in Tokyo. She then moved to New York at 21 years old to work at famed Michelin-starred Bouley.Shortly after, she was flown to Paris to work at the popular bistro, La Bourse et La Vie. In 2021, her ideas came to fruition with natuRe waikiki, an upscale restaurant featuring Sustainable Island French cuisine.
Monkeypod Kitchen - Waikikiの写真
4.6
素晴らしい(2082)
価格:普通
• ハワイ地方料理 • ワイキキ
本日212回予約が入りました。
Aloha, we are open daily from 7:00am to 11:00pm and are located on the waterfront of Waikiki Beach inside the Outrigger Reef Waikiki Beach Resort. We accept reservations & reserve a large amount of space for walk-ins. If your desired reservation is not available, please join our waitlist in person daily. Happy Hour is available daily from 3:30pm-5:00pm (excluding select holidays). Our chef driven concept is led by the classically trained, award winning chef, Peter Merriman. Peter is a culinary pioneer and one of the founders of Hawaii Regional Cuisine. He has always been inspired by the people and products around him and this spirit has lead the movement to look at food in Hawaii in a new light. Monkeypod Kitchen by Merriman embraces this passion! Each item on the menu demonstrates our commitment to craft and showcases high quality, socially conscious ingredients, creative preparations, and perfect execution.
Maile's Thai Bistro at Wardの写真
4.4
非常に良い(420)
価格:普通
• タイ料理 • ホノルル
本日5回予約が入りました。
Thai food and full bar in a casual environment. We offer lanai (patio) and inside seating. Due to our limited seating capacity we can not guarantee a seat with outside seating.
Istanbul Hawaiiの写真
4.7
素晴らしい(2921)
価格:高い
• 地中海料理 • ホノルル
本日30回予約が入りました。
In our Mediterranean & Hawaiian sanctuary, you become part of our ohana. Led by Chef Mom Nili, Baba Aydin, and Chef Ahu, you're invited on a culinary journey infused with Turkish and Mediterranean essences. Our recipes, a blend of diverse cultures, are nurtured with locally-sourced ingredients, reflecting the heart of our family-run and woman-led venture.Every interaction, whether in our restaurant's warm embrace, the vibrant energy of local events, or amidst the rich array of farmers' lands, is cherished. Each meeting is a chance to intertwine stories, laughter, and a piece of our heritage.Come, celebrate the art of dining with us, where every dish is a passage to the Mediterranean, caressed by the Hawaiian sun. We look forward to serving you, merging our narratives in meals that go beyond mere flavors. Here, every dining experience is an adventure, a discovery, and a celebration of togetherness, nurturing through food next to the Hawaiian ocean.
Island Vintage Wine Barの写真
4.8
素晴らしい(428)
価格:高い
• ワインバー • ワイキキ
本日28回予約が入りました。
Aloha! Welcome to the Island Vintage Wine Bar. We are proud to serve an array of fresh, local foods and a range of wines for you to enjoy. We look forward to serving you soon!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ