Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Logan Circle​のビーガン料理が食べられるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(130)

PLANTA P Street - Logan Circleの写真
4.5
非常に良い(7)
価格:普通
• ビーガン • ローガン ・ サークル
本日7回予約が入りました。
Coming Soon!
Mi Vida, 14th Streetの写真
4.6
素晴らしい(399)
価格:普通
• メキシコ料理 • ローガン ・ サークル
本日12回予約が入りました。
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Logan Tavernの写真
4.1
とても良い(1817)
価格:普通
• アメリカ料理 • ローガン ・ サークル
本日9回予約が入りました。
ワシントンDCにはチェーン店や、ステーキハウス、テイクアウトのお店は沢山あるのに、おしゃれな店内でおいしい料理をお手頃な価格で楽しめるレストランがないという批判はよく聞かれます。Logan Tavern(ローガン・タヴァーン)は、この悲劇的な状態を一新します。人通りの多いローガン・サークル地域に位置するLogan Tavernは、平日の簡単な食事や、ご友人との金曜の夜に最適な地元のレストラン&バーです。当店のディナーや、ランチ、ハッピーアワーのほか、アレンジを加えた心休まる料理を楽しめる素晴らしい週末のブランチをぜひお楽しみください。
Elizabeth'sの写真
4.9
素晴らしい(1277)
価格:非常に高い
• ビーガン • ダウンタウン
本日5回予約が入りました。
Elizabeth's Gone Rawは、毎週金曜の夜に特別なダイニング体験を提供する、週一晩かぎりの空間です。豪華な会場で、生のビーガン・テイスティング・メニューのコース料理を楽しめます。各コースは、季節のオーガニック製品を厳選し、想像力と深い造詣で調理した生きている食べ物の本質を呼び起こすように調理されています。各料理は、健康的かつ革新的な方法で生の食材を組み合わせ、多彩な風味、色調、食感に溢れています。会場のあらゆる「チーズ」は、発芽したナッツや種子と新鮮なハーブをブレンドして作られています。
Equinox - DCの写真
4.5
非常に良い(3433)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日4回予約が入りました。
Equinoxでは、トッド&エレン・グレーとスタッフたちが提供する中部大西洋地域の旬の味を楽しめます。
Oyamelの写真
4.7
素晴らしい(9552)
価格:普通
• メキシコ料理 • ペンクォーター
本日73回予約が入りました。
Oyamel Cocina Mexicanaは、モダンにアレンジされたボリュームのあるメキシコの伝統料理を提供しています。本格的なタコス、セビーチェ、厳選されたカクテルやテキーラと一緒に、様々なアントヒートス(メキシコの伝統的な軽食)を楽しめます。これまでのイメージを覆すようなメキシコ料理を堪能できます。有名シェフJosé Andrésの監修の下、料理長Colin Kingが伝統的な食材や調理法を用い、クリエイティブで洗練された料理やドリンクをお届けします。
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(245)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日14回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Causaの写真
4.9
素晴らしい(52)
価格:非常に高い
• ペルー料理 • ショウ
本日6回予約が入りました。
Causa is our Michelin-Starred tasting room where the world of Peruvian culinary tradition comes to life, thanks to the artistry of Chef Carlos Delgado. Here, you'll embark on a journey through the gastronomic heritage of the Peruvian geographical regions.Reservations are released on the 1st of the month at noon for the following month for our Causa dining experience. This prix-fixe menu is priced at $179. Taxes and service charges are added separately. Enhance your experience further with a Remarkable Wine Pairing to compliment your 6-courses or venture into North America's rarest pisco selection and fully immerse yourself in the bounty of Peru's national spirit.If you have any questions or need clarifications on allergens or restrictions, reach out to antonio@causadc.com prior to booking.Causa only accepts inKind House Account credit and is unable to accept general inKind credits. Please reach out to inKind support for further clarification.
Moon Rabbit by Kevin Tienの写真
4.8
素晴らしい(370)
価格:非常に高い
• ベトナム料理 • ワシントン
本日47回予約が入りました。
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
Mitaの写真
4.9
素晴らしい(53)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • ワシントン
本日3回予約が入りました。
Vegetable Experience. The root of everything. The beginning of life, where we come from, the reason for being. The origin of many paths that lead to a single destination. The upward growth from darkness to light. From mystery to truth. What it was, what it is and what will be.Mita is life and flavor.Mita is Latin America.We can be reached at info@mitadc.com.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ