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Martinez​のビーガン料理が食べられるレストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(9)

Bull Valley Roadhouseの写真
4.7
素晴らしい(2929)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ポート コスタ
本日7回予約が入りました。
サンデーブランチにお越しください。 The Bull Valley Roadhouseでは、厳選した小さな農場からの新鮮な食材を用いて、100年の技を駆使して一から調理したアメリカの宿屋料理を提供しています。歴史あるドックタウンのポートコスタの渓谷道路の端で案内役を務めるこの宿屋では、地元の人々、旅行者、冒険好きな日帰り旅行者を、1897年築のランドマークのダイニングルームとバーに歓迎しています。サロンのような部屋に足を踏み入れると、100年以上の歴史のあるおもてなしを感じることができます。経営者はこの暖かい伝統を維持し、誰もがくつろいだひと時を過ごし、また戻って来ようと思われるよう努めています。黄金の牛が目印になっています。 サンデーブランチは10:30~14:00まで提供しています。
True Food Kitchen - Walnut Creekの写真
4.3
非常に良い(3328)
価格:普通
• アメリカ料理 • ウォルナット クリーク
本日45回予約が入りました。
True Food Kitchen(トゥルー・フード・キッチン)は厳格なヨギ(ヨガの実践者)でなくても利用できます。体に良い栄養を取り、記憶に残る食事をしたいという気持ちだけで十分です。True Food Kitchenはアンドルー・ワイル博士の抗炎症ダイエットの原則から着想を得て、ビーガン、ベジタリアン、自然なオーガニック食材、グルテンフリー食材などの様々な選択肢のほか、パレオダイエットや地中海式ダイエット向けの料理も用意しています。健康を意識する人々に気持ちよく過ごし、長生きをし、食べることも楽しんでもらいたいという願いから、True Food Kitchenでは、とてもおいしく健康にも良い食事を提供しています。
Locanda Positanoの写真
4.7
素晴らしい(1392)
価格:普通
• イタリア料理 • ラファイエット
本日25回予約が入りました。
Enzo Rosano grew up in a town just outside of Naples, Italy. His fondest memories of his childhood are centered around his mother’s cooking and the spirited meals he shared with his eight siblings. Mama Carmela’s amazing cooking kept her children close to home throughout their childhood and young adulthood. Her culinary influence also played a role in Enzo’s decision to enroll in the Scuola Alberghieria Culinary and Hospitality program in Naples. Upon completion of his culinary training, Enzo landed a job as bartender at Jean-Georges Vongerichten’s Vong’s in London. Next was a stop as bar manager at The Berkeley Knightsbridge, a luxury property also in London. When he came to the Bay Area, his first stop was in Half Moon Bay where he helped open one of the town’s most popular restaurants, Mezza Luna, with family friend, Roberto Giovanni. At Caffe Riace,Enzo joined his brothers and worked alongside them as they made plans to open AquaPazza in San Mateo in 2008
Il Fornaio - Walnut Creekの写真
4.2
非常に良い(4231)
価格:普通
• イタリア料理 • ウォルナット クリーク
本日23回予約が入りました。
イタリア語で「パン職人」を意味するIl Fornaioは、受賞歴のあるレストランで、本格的でユニークなイタリアのダイニング体験を提供しています。薪でローストした肉、焼肉、鶏肉、狩猟鳥獣の肉、自家製パスタ、オーク材を使用するオーブンで作ったピザ、新鮮なサラダ、自家製スープ、デザート各種、焼きたての手作りパンなどを提供しています。2007年に、ワインスペクテイター・エクセレンス賞を受賞しています。
Puesto Concord Verandaの写真
4.4
非常に良い(1098)
価格:普通
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • コンコード
本日22回予約が入りました。
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. In addition to tacos, offerings include a selection of fresh catch ceviches, guacamoles, starters and ensaladas, courtesy of Chef/Partner Luisteen Gonzales. The bar program showcases the best of Mexico City through the use of fresh ingredients in hand crafted cocktails and housemade Micheladas, tequilas, mezcals, Baja craft beers, and Valle de Guadalupe wines you can’t find elsewhere We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include National Geographic, Huffington Post, Refinery 29, MSN, Insider, Zagat, Eater, Food and Wine, and LA Times.
Bar Caminoの写真
4.6
素晴らしい(253)
価格:高い
• メキシコ料理 • ウォルナット クリーク
本日9回予約が入りました。
Good food, good mood. Bar Camino puts a fresh twist on Mexican-Latin food favorites, highlighting the influence of traditional Mexican ingredients and flavors throughout Latin America. The restaurant’s worldly take on Mexican cuisine includes dishes ranging from a traditional skirt steak ranchero plate to a refined King salmon with fresh plantains and cilantro rice.Our décor combines contemporary and traditional aesthetics, with neon lights, a refinished cypress king’s table that seats twelve, and a patio featuring picnic-style tables with bright blue umbrellas. The bar program is similarly eclectic, with a play on a dirty martini with tequila shaken tableside and tropical drinks featuring fresh strawberry, mango, and hibiscus flavors. Bar Camino will feature happy hour Monday through Friday – from 3-5 PM and a “reverse happy hour” Thur-Sat from 8 PM until close.
SanDaiの写真
4.5
非常に良い(172)
価格:高い
• インドネシア・マレーシア料理 • ウォルナット クリーク
本日7回予約が入りました。
Traditionally inspired from dishes, ingredients & techniques spanning the Malay archipelago, namely Singapore & Indonesia. Regionally influenced by Northern California’s palette of producers, produce, and presentation. Essentially: expressing these tropical, cosmopolitan island flavor profiles through the abundance of what thrives in Northern California’s Mediterranean climate and terrain.  Nusantara cuisines could be characterized as intense, rich, spiced (more than spicy). Steeped in time and layers of complexity, both in the kitchen and in the long history of diverse peoples in this part of the world. Chef Nora Haron draws from this wealth of culinary knowledge, plus contrasting Californian influences, which some could say to be the polar opposite: that deconstructed-composed, whole-ingredients-laid-bare simplicity, the lightness that has evolved in California eating through the few decades of this relatively young place.
Burma Twoの写真
4.6
素晴らしい(271)
価格:普通
• ビルマ料理 • ウォルナット クリーク
本日15回予約が入りました。
Burma 2 is a Burmese Restaurant with a Full Bar and Outdoor Patio serving Authentic Burmese Cuisine as well as Burmese Inspired Cocktails and Beers.With over 20 years of experience in Burmese Cuisine, our Chef offers some of the finest dishes prepared fresh daily for our guests. From our Traditional Tea Leaf Salad to our Burmese Shrimp and Basil and Dried Chili Beef, we will satisfy your palette and amaze your taste buds.
Pacific Catch Walnut Creekの写真
4.5
非常に良い(1361)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ウォルナット クリーク
本日6回予約が入りました。
Pacific Catch is a WestCoast Fish House dedicated to delivering high quality sustainable seafood with a unique perspective. From the day we opened we've been mindful about where our ingredients come from and how to bring to life the vibrant flavors and feeling of the Pacific. It's our commitment to our guests to keep things interesting, innovative, wholesome and thoughtfully sourced. That's why we've formalized our relationship with the Monterey Bay Seafood Aquarium's Seafood Watch, James Beard Foundation's Smart Catch and the Surfrider Foundation by becoming a partner and bringing on a director of sustainability to help steward these efforts.We will be following the most stringent protocols on cleaning, sanitization, social distancing, and protections for employee health including temperature taking and the use of protective masks and gloves.

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