Midtown Miamiのビーガン料理が食べられるレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(93)
本日12回予約が入りました。
Negroni Bistro & Sushi Bar is a well renowned brand from Latin America serving actual locations such as Buenos Aires, Montevideo, Punta del Este, Asuncion Paraguay & more.This first Miami location in Midtown features a diverse international confort food menu, offering antipasti, salads, paninis, burgers, & more. All this is combined with our Nikkei Sushi Bar that offers a special variety of Rolls, Nigiris, Tiraditos & Ceviches. Our Cocktail Bar, urban NYC style in the indoor, stand out for serving great craft cocktails, and a homemade varieties of Negronis, Spritzs & Tonics.
本日17回予約が入りました。
各国料理に触発された小皿料理は、炉端グリル、ローバー、ホットキッチンという3つのキッチンで調理されています。地元の精神と味を大切にするエグゼクティブ・シェフのティモン・バルーによる素晴らしい選りすぐりのメニューを提供しています。よく食べ、友人と一緒に楽しむといった人生のシンプルな喜びを祝福することから始まり、レストランは「体験のシェア」にこだわっています。
SUGARCANEは地域および政府に認識され、ジェームズビアード財団の「ベスト・ニュー・レストラン」セミファイナリスト、3年連続でのAAAの4ダイヤモンドの評価、ジョンソン&ウェールズの「ベスト・レストラン」、イーターの「レストラン・オブ・ザ・イヤー」、マイアミ・ニュー・タイムズの「ベスト・ニュー・レストラン」、マイアミ・ヘラルドの3つ星レビューなど、多数の賞を受賞しています。
本日5回予約が入りました。
Under Chef David Lee, PLANTA is dining as it should be – an unguilty pleasure. Created in 2016, PLANTA is a celebration of delicious and innovative plant-based cuisine served in a beautifully-designed space, without pretension and with an overflow of good vibes. PLANTA South Beach features signatures like Ahi Watermelon Nigiri and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons with ceviche, pizzas, sustainably-crafted cocktails, and more. PLANTA reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
本日17回予約が入りました。
Located in the heart of Miami’s artistic Wynwood neighborhood, Mayami is a Tulum-inspired restaurant and bar brought to life by hospitality and nightlife guru Philippe Kalifa. Since opening in November 2020, this top Wynwood restaurant has made a name for itself with its ultimate Wynwood dinner parties and Mediterranean influenced cuisine. The 10,000-square-foot dining destination has attracted some of the biggest names in Latin entertainment and unveiled a variety of new Wynwood dining options. Featuring performances from aerialists and fire dancers to top DJs and live music, Mayami transforms into a celebration seven days a week. As one of the best Wynwood restaurants, its extraordinary weekly programming includes Tuluminati Sundays, offering specialty cocktails and performances; Ladies Night, serving complimentary cocktails for ladies every Thursday from 7-10 p.m.; Happy Hour specials, available Monday through Friday from 5-7 p.m.Please see our website for dress code policy.
$$$$価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Design District
本日72回予約が入りました。
Michael’s Genuine Food & Drinkは、2007年春にマイアミのデザイン地区にオープンしました。オープン以来、シェフ/オーナーのMichael Schwartzが得意とする地元の素晴らしい食材を重視した自家製の気取らないおいしい食べものを基本とし、くつろいだ雰囲気と本当においしい料理を楽しめる近所のビストロを目指しています。レストランは毎日オープンし、ランチ、午後のメニュー、ディナー、ブランチを提供しています。メインのダイニングルームと中庭には100席、The Bar Roomには16席、月曜から土曜の15:00~17:30までraw bar(ロウバー)などの午後のメニューを提供するウェルカムバーに24席があります。セイボリー&スイート(甘味・塩味)の食品の週替わりメニューを揃えたサンデーブランチも楽しめます。レストランはマイアミの豪華なファッションの新しいプレイグラウンド、賑やかなデザイン地区に位置しています。
本日31回予約が入りました。
シェフのMichael Lewisと総支配人のSteven HaighはKYUを開店し、マイアミに新鮮なコンセプトを呼び込みました。薪を利用したアジアングリルのレストランでは、種類豊富なメニューとプロフェッショルでありながら気取らないサービスを提供し、環境保護を実践しています。
シェフLewisのメニューは、長年にわたる世界旅行の影響と、日本や韓国の焼肉からインスピレーションを受けています。シンプルでシェアできるよう工夫された料理で温かい交流を楽しめます。バーベキューファンは、「低温でゆっくり」と焼く伝統的な方法など、メニュー全体にアメリカ南部の要素がちりばめられているのに気がつくことでしょう。厳選されたカクテルリストには、素晴らしいアジア風のアレンジを加えたクラシックなカクテル各種を用意しています。
生コンクリート、地元のアート作品、木材、金属でアクセントを効かせ、地元の要素を取り入れた内装です。
本日18回予約が入りました。
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet. A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.
本日269回予約が入りました。
Gianni'sに来れば、サウス・ビーチで最も素晴らしい体験をすることができます。Gianni'sはかつてヴェルサーチ氏の豪邸だった建物で、現在はイベント会場、レストラン、ブティックホテルのヴィラ・カサ・カジュアリーナとして使用されています。この伝説に彩られた場所で体験する真心の行き届いたサービスは、マイアミビーチでの心に残る思い出となるでしょう。
本日29回予約が入りました。
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE ::Award-winning Chef Tyson Cole’s, Uchi, is open in Miami. Chef Cole's signature non-traditional take on Japanese food has delighted guests from around the world since its original location in Austin, Texas since 2003.Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
本日33回予約が入りました。
Embracing the hospitality and spirit of the Greek islands, Kiki on The River is heralded for it meticulously-scuffed elegance that only a windswept waterfront garden can provide. Weekdays, join us for romantic waterfront dining by celebrated Chef Steve Rhee. On weekends kicking off Friday nights, Mykonos comes to Miami with live DJ and a party atmosphere featuring a festive soundtrack, twirling napkins, and dancing that will make you say "opa!"