Midtown Miamiのビーガン料理が食べられるレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(88)
本日33回予約が入りました。
Negroni Bistro & Sushi Bar is a well renowned brand from Latin America serving actual locations such as Buenos Aires, Montevideo, Punta del Este, Asuncion Paraguay & more.This first Miami location in Midtown features a diverse international confort food menu, offering antipasti, salads, paninis, burgers, & more. All this is combined with our Nikkei Sushi Bar that offers a special variety of Rolls, Nigiris, Tiraditos & Ceviches. Our Cocktail Bar, urban NYC style in the indoor, stand out for serving great craft cocktails, and a homemade varieties of Negronis, Spritzs & Tonics.
本日5回予約が入りました。
Under Chef David Lee, PLANTA is dining as it should be – an unguilty pleasure. Created in 2016, PLANTA is a celebration of delicious and innovative plant-based cuisine served in a beautifully-designed space, without pretension and with an overflow of good vibes. PLANTA South Beach features signatures like Ahi Watermelon Nigiri and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons with ceviche, pizzas, sustainably-crafted cocktails, and more. PLANTA reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
本日53回予約が入りました。
Nami Nori is a casual, award. winning, temaki bar specializing in open-style sushi hand rolls. Our menu features signature temaki, including crunchy varieties, as well as takes on the classics and a special vegan section. The open-style temaki allows guests to enjoy a wide variety of flavors, in each fun-to-eat, visually tempting bite.We also serve Japanese-inspired snacks and appetizers, along with a selection of beer, sake and wine, available on tap and by the bottle. Nami Nori is a casual yet elegant temaki bar offering guests a unique sushi dining experience in Williamsburg. Coming from the rarified Japanese restaurants in which they trained, partners Taka Sakaeda, Jihan Lee and Lisa Limb envisioned Nami Nori to be a more inclusive place that balances accessibility with a dedication to quality and creativity with a respect for traditional techniques.Nami Nori is a place to share with friends, old and new.
本日269回予約が入りました。
Jaya(「勝利」を意味するサンスクリット語)は、The Setaiのインテリア・デザイナーとして知られるJaya Ibrahim氏と、創業以来10年に渡り成功し続ける同ホテルのアジア風のもてなしにちなんで、スタッフにより名付けられました。Mathias Gervais氏(エグゼクティブ・シェフ)とVijayudu Veena氏(エグゼクティブ・スーシェフ)が作り出すタイ風、ベトナム風、韓国風、インド風、中華風、和風の素晴らしい料理を提供しています。
¥¥¥¥価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Design District
本日131回予約が入りました。
Michael’s Genuine Food & Drinkは、2007年春にマイアミのデザイン地区にオープンしました。オープン以来、シェフ/オーナーのMichael Schwartzが得意とする地元の素晴らしい食材を重視した自家製の気取らないおいしい食べものを基本とし、くつろいだ雰囲気と本当においしい料理を楽しめる近所のビストロを目指しています。レストランは毎日オープンし、ランチ、午後のメニュー、ディナー、ブランチを提供しています。メインのダイニングルームと中庭には100席、The Bar Roomには16席、月曜から土曜の15:00~17:30までraw bar(ロウバー)などの午後のメニューを提供するウェルカムバーに24席があります。セイボリー&スイート(甘味・塩味)の食品の週替わりメニューを揃えたサンデーブランチも楽しめます。レストランはマイアミの豪華なファッションの新しいプレイグラウンド、賑やかなデザイン地区に位置しています。
本日37回予約が入りました。
シェフのMichael Lewisと総支配人のSteven HaighはKYUを開店し、マイアミに新鮮なコンセプトを呼び込みました。薪を利用したアジアングリルのレストランでは、種類豊富なメニューとプロフェッショルでありながら気取らないサービスを提供し、環境保護を実践しています。
シェフLewisのメニューは、長年にわたる世界旅行の影響と、日本や韓国の焼肉からインスピレーションを受けています。シンプルでシェアできるよう工夫された料理で温かい交流を楽しめます。バーベキューファンは、「低温でゆっくり」と焼く伝統的な方法など、メニュー全体にアメリカ南部の要素がちりばめられているのに気がつくことでしょう。厳選されたカクテルリストには、素晴らしいアジア風のアレンジを加えたクラシックなカクテル各種を用意しています。
生コンクリート、地元のアート作品、木材、金属でアクセントを効かせ、地元の要素を取り入れた内装です。
本日34回予約が入りました。
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE ::Award-winning Chef Tyson Cole’s, Uchi, is open in Miami. Chef Cole's signature non-traditional take on Japanese food has delighted guests from around the world since its original location in Austin, Texas since 2003.Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
本日32回予約が入りました。
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet. A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.
本日33回予約が入りました。
Rishtedar is an exotic and innovative place, where flavors intermingle with a first class atmosphere, to bring the best of the Indian cuisine. A cuisine with more than 5,000 years of tradition, characterized by masala but it has also evolved through history due to Portuguese, Persian and English influences, and to which years later ingredients from the new continent such as tomato, chili, corn and potato were added, transforming the cuisine into an experience that brings together elements from all over the world that converge in unique dishes, created by chefs brought directly from India.