Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サン アントニオ

South Side East​のビーガン料理が食べられるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(11)

Tenfold Rooftopの写真
4.5
非常に良い(93)
価格:高い
• 各国料理 • ダウンタウン
本日30回予約が入りました。
One of San Antonio’s most distinguished open-air venues, Tenfold Rooftop has garnered quite the buzz as an upcoming luxury, year-round locale—where every statement it makes packs 10x the punch. The bar’s playful cocktail list highlights tequila and mezcal, offering drinks that range from boozy to frozen to refreshing. Embark on a culinary adventure with Tenfold's exclusive '10x Tour'—a prix fixe menu featuring 10 chef-selected dishes from 10 different regions around the world. This curated experience promises to elevate your dining journey, making it 10x better than the rest.
Pharm Tableの写真
4.7
素晴らしい(102)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ダウンタウン
本日1回予約が入りました。
Southtown restaurant featuring globally inspired food, locally sourced ingredients, a spice library, botanical cocktails, and natural wines. At Pharm Table there is a seat for everyone; we can accommodate food preferences and allergies as our kitchen is gluten and dairy free. We feature regeneratively-farmed meats, as well as a large selection of vegetarian dishes.*We love large parties! We offer ala carte menu options for groups eight and under. Groups larger than eight can enjoy our "Rasas" experience, a family-style, chef-curated menu that reflects the ethos of our kitchen. Email support@pharmtable.com to book a table.*We validate parking for up to 90 minutes * We kindly ask for no more than two credit cards payments per reservation.*Table reservations for 5 or less are held for 1.5 hours unless you submit a request prior to arriving.
Domingo Restauranteの写真
4.5
非常に良い(785)
価格:高い
• メキシコ・アメリカ南西部料理 • ダウンタウン
本日101回予約が入りました。
Join us in our open-air restaurant on the Historic San Antonio River Walk with a natural ambiance where curated contemporary art intersects with a historical setting. Domingo's menus offer the flavors of South Texas and an agave-forward beverage program celebrating the culture of San Antonio with modern culinary flair.
Fogo de Chao - San Antonioの写真
4.4
非常に良い(2584)
価格:普通
• ブラジル料理 • ダウンタウン
本日192回予約が入りました。
Fogo de Chão®(フォーゴ・デ・ショウン)は、本格的な南部ブラジル料理のステーキハウスです。Fogo®は1979年にブラジルのポルト・アレグレでガウーショ流の肉料理をスタートしました。現在も、ガウチョシェフが20種類の肉を絶妙にグリルし、テーブルサイドでサービスを提供し続けています。 グルメなマーケットテーブル、本格的なブラジル料理の副菜、受賞歴のあるワインリストとともに、ガウチョのシェフがおいしく下ごしらえした肉料理をお楽しみください。
Ácenarの写真
4.5
非常に良い(2605)
価格:普通
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日11回予約が入りました。
魅力的な料理、おしゃれなデザイン、品のあるサービスが自慢のÁcenar Restaurantへようこそ! 店主のリサ・ウォンと彼女のビジネスパートナーのピート・セリグによって2005年にオープンしたÁcenarは、リバーウォークで最大の規模を誇る、最も斬新なメキシカンレストランです。テキサスとメキシコの歴史や伝統に影響を受けたテキサス地方のメキシコ料理を現代風にアレンジしたメニューを提供しています。 エグゼクティブ・シェフのリチャード・サンチェス率いるプロのシェフチームによる、大胆なラテン風味の様々な料理を楽しめます。メキシコ湾の魚、カニ、エビを使用した特選メニューをはじめ、激辛のサンアントニオ風エンチラーダ、おいしいチレ・レジェーノ、熱々のパリリャダ、アサダ、カブリトなど、 ゲストが満足する料理を揃えています。 多層階の広々としたレストランには、屋内、屋外、バルコニーに席を用意しており、内装と外装には、リサのメキシコとアジアのバックグラウンドを反映する色使いやデザインを用いています。
Biga on the Banksの写真
4.8
素晴らしい(5777)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日32回予約が入りました。
ブルース・オーデンのBIGA ON THE BANKSは、サンアントニオのダウンタウンの一等地、モダンなインターナショナル・センターに位置する受賞歴のあるレストランです。木陰になった川のロマンチックな分岐点を一望できます。Bigaが超モダンな料理を楽しめるレストランとして営業を再開したことにより、サンアントニオのリバーウォークは今までにないレベルの食事ができるスポットとして近年発展しています。グルメ雑誌からテキサス州で5本の指に入るレストランに選ばれたBigaは、サンアントニオらしいカジュアルで落ち着いた雰囲気に包まれています。シェフのオーデンにとって、洗練された料理とは決して凝り過ぎた料理を意味するものではありません。オーデンの輝かしい料理バックグラウンドがレストランの斬新でエネルギッシュなデザインと相まって、Biga on the Banksはテキサス州で真に優れたレストランの1つとして注目を浴びています。
Crockett Tavernの写真
4.0
とても良い(118)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日5回予約が入りました。
“YOU MAY ALL GO TO HELL, AND I WILL GO TO THE CROCKETT TAVERN!”Born out of the ruins of The Alamo’s last stand, situated on the El Camino Real Trail, the Crockett Tavern is the real Texas deal.Located in the historic Crockett Hotel, feet away from the perimeter walls of the legendary Alamo, the Tavern exists as a living reflection of the site of the infamous battle of nearly two centuries ago and of Davy Crockett, the storied frontiersman whose life and death provided the most remarkable narrative of it all.The surroundings tell their own tale. Old Bexar rock, repurposed oak and cedar beams create a canvas that harkens back to the days when Texas was a battleground for independence. After your visit to the world-famous Alamo, the Tavern offers a chilled whiskey cocktail or an ice-cold Texan craft-brewed beer, served at a worn and weathered bar that is guarded by Texas’ largest girth longhorn mount.
Best Quality Daughterの写真
4.8
素晴らしい(503)
価格:普通
• 未指定 • ダウンタウン
本日77回予約が入りました。
Best Quality Daughter houses a vibrant, chic décor and new, unique Asian-American menu. In 2018, chef Jennifer Hwa Dobbertin, wanting to address the sparsity of Asian-American female chefs in South Texas, developed a new concept through a series of pop-up dinners called Best Quality Daughter with fellow chef Anne Ng and artist Jennifer Ling Datchuk. Today Best Quality Daughter is located in the historic Mueller House at the Pearl Brewery. Curated by chef Jennifer Hwa Dobbertin, Best Quality Daughter's menu takes inspiration from her travels and the comfort food of her youth as a second-generation Chinese-American.
Nicosiの写真
4.8
素晴らしい(56)
価格:非常に高い
• デザート • ダウンタウン
本日5回予約が入りました。
Submerse yourself in a dessert bar that will challenge your expectations by embracing acid, sweet, bitter, and savory all while extracting the nuances that truly makes them unique. Located at The Pearl, Nicosi only has only 20 seats that hug the kitchen, fostering one on one dialogue with the chefs. To best accomodate your experience, reservations are required. We are offer 2 seating times per night: 5:30 and 8:00. Chef Tavel Bristol-Joseph and Chef de Cuisine Karla Espinosa will guide an intimate journey through every dish, its ingredients, what makes it special and why it has been chosen for the evening. We offer wine and cocktail pairings or non-alcoholic beverage pairings for each course. Because Nicosi is about delighting in the present, we have a no phone/photography policy and the menu will be revealed as you dine. We are able to accommodate most dietary aversions and special requests with 24 hour notice. Please allow 90 minutes for your visit. Guests 16 and up, please.
Curedの写真
4.7
素晴らしい(1860)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ダウンタウン
本日16回予約が入りました。
2013年12月オープンしたCuredはシェフSteve McHughの初の待望のガストロパブで、かつて有名なパール・ブリューイング・カンパニーの社長本社であった築100年の建物を利用しています。このベテランシェフはシェフJohn Beshのメインシェフとしてニューオーリンズで10年、その後、サン・アントニオのLükeで2年働きました。しかし彼の最も輝かしい成果はがんを克服したことです。この人生を変えるような勝利の後、McHughは彼の克服と職人による塩漬肉の両方の意をこめてCuredという名のレストランの開店に着手しました。それには彼自身の治癒を助けた素材の純化、そして実践的な方法論が込められています。メニューにはスイートポテト・アニョロッティのバーボンブラウンシュガー&セージ添え、じっくり調理されたヘリテージ・フォグのスモーク・アンドゥイユ&オクラ添えなどの手作りの季節料理が含まれます。McHughは、各豚肉ボードの注文につき1ドルを様々な慈善団体に四半期毎に寄付する「美食の寄付」を行っています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ