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Southwest Waterfront​のビーガン料理が食べられるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(128)

Mi Vida, District Wharfの写真
4.7
素晴らしい(2413)
価格:高い
• メキシコ料理 • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日61回予約が入りました。
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Philippe Chow - DCの写真
4.4
非常に良い(881)
価格:高い
• 中華料理 • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日41回予約が入りました。
Philippe puts his own spin on traditional Beijing-style cuisine with results that are modern, flavorful and theatrical. All specialty dishes are served family-style, giving all guests the opportunity to experience a taste in every dish ordered. Our philosophy focuses on bringing people together for an experience that they can share with one another – starting with our signature dishes.FOR PARTIES OF 9 OR MORE, PLEASE VISIT please select one of our large party dining experiences listed on our OpenTable page OR visit https://www.philippechow.com/location/washington-dc/ -- Be sure to select Group Dining
Elizabeth'sの写真
4.9
素晴らしい(1309)
価格:非常に高い
• ビーガン • ダウンタウン
本日9回予約が入りました。
Elizabeth's Gone Rawは、毎週金曜の夜に特別なダイニング体験を提供する、週一晩かぎりの空間です。豪華な会場で、生のビーガン・テイスティング・メニューのコース料理を楽しめます。各コースは、季節のオーガニック製品を厳選し、想像力と深い造詣で調理した生きている食べ物の本質を呼び起こすように調理されています。各料理は、健康的かつ革新的な方法で生の食材を組み合わせ、多彩な風味、色調、食感に溢れています。会場のあらゆる「チーズ」は、発芽したナッツや種子と新鮮なハーブをブレンドして作られています。
Oyamelの写真
4.6
素晴らしい(9638)
価格:普通
• メキシコ料理 • ペンクォーター
本日127回予約が入りました。
Oyamel Cocina Mexicanaは、モダンにアレンジされたボリュームのあるメキシコの伝統料理を提供しています。本格的なタコス、セビーチェ、厳選されたカクテルやテキーラと一緒に、様々なアントヒートス(メキシコの伝統的な軽食)を楽しめます。これまでのイメージを覆すようなメキシコ料理を堪能できます。有名シェフJosé Andrésの監修の下、料理長Colin Kingが伝統的な食材や調理法を用い、クリエイティブで洗練された料理やドリンクをお届けします。
Equinox - DCの写真
4.7
素晴らしい(3453)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日9回予約が入りました。
Equinoxでは、トッド&エレン・グレーとスタッフたちが提供する中部大西洋地域の旬の味を楽しめます。
dLeñaの写真
4.7
素晴らしい(2107)
価格:普通
• メキシコ料理 • マウント ヴァーノン広場
本日67回予約が入りました。
dLeña is a vibrant restaurant in Washington D.C. that invites you to explore the rich flavors of Mexican cuisine. Step into a warm space illuminated by wood-fired ovens and adorned with Latin American art. Savor a culinary journey with fresh, local ingredients, starting with their signature guacamole, a blend of avocado, tomato, onion, cilantro, and lime. Continue your adventure with ceviches, aguachiles, and wood-fired specialties like Tomahawk steak and Wagyu Steak a la Piedra. dLeña's menu caters to all tastes, featuring pescatarian, vegan, and vegetarian options. Pair your meal with an extensive selection of tequila and mezcal, or enjoy a handcrafted cocktail. Whether you're after a romantic dinner, a lively brunch, or a late-night gathering, dLeña's trendy ambiance and attentive service promise an unforgettable experience. Join them for a taste of Mexico's vibrant culture and culinary artistry.
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(305)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日14回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
The Hamiltonの写真
4.7
素晴らしい(11907)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日174回予約が入りました。
高級レストランです。ランチ、ディナー、夜遅い時間に営業するThe HamiltonはワシントンD.C.の出会いの場で、寿司、シャルキュトリ、季節&地域のアメリカ料理を提供しています。洗練されたカクテル、限られた収穫量の小規模なブドウ畑のワイン、クラフトビールを楽しめ、仕事帰りの集まり、プライベートのお祝い、会社の会議での利用に最適です。レストランは2階建てで、バー5つ、ダイニングルーム4室が備わります。コンサートを味わうという経験:建国の父、憲法思想家、哲学者、政治家であるアレクサンダー・ハミルトンの思想により、アメリカは機会と成功に溢れた国へと発展しました。ワシントンD.C.の音楽や娯楽の中心地であるレストランは、アメリカ最高のアーティストの才能と情熱をサポートしています。The Hamiltonは地元、国内、国際的なミュージシャンに、様々な意見を持つ人々で溢れるホワイトハウスのすぐ近くで歌うユニークな機械を与えています。
Mitaの写真
4.8
素晴らしい(93)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • ワシントン
本日11回予約が入りました。
MITA is a Michelin-Starred Vegetable-forward restaurant, offering a vibrant menu inspired by the rich flavors and ingredients of Latin America. Founded by Chefs Miguel Guerra and Tatiana Mora, MITA emphasizes the beauty and versatility of vegetables, crafting innovative dishes that delight the senses.We can be reached at info@mitadc.com.
Moon Rabbit by Kevin Tienの写真
4.8
素晴らしい(536)
価格:非常に高い
• ベトナム料理 • ワシントン
本日49回予約が入りました。
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.

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  • justinVIP
    ワシントン DC エリア •3​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    The vegan brunch here is awesome!! I've been before but this time had a chance to try their new menu. 10 out of 10 would certainly recommend! The staff was great, very attentive and provided a detailed description of the food when it came to the table.
    詳細を見る
    Equinox - DC価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン
    4.7
  • Octavia
    ワシントン DC エリア •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Everything was absolutely phenomenal from my husband and I walking into the restaurant, being able to get our table the timing was excellent was not a long wait. The server was amazing, the service was excellent, The Food was brought out no sooner than we had ordered, the drinks were great as well. They took our picture before we left their fine establishment. I recommend having a reservation before hand but overall everything was great.
    詳細を見る
    Philippe Chow - DC価格:高い• 中華料理• サウスウエスト・ウォーター・フロント
    4.4
  • Ashleigh
    ワシントン DC エリア •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    We’ve been coming to Elizabeth’s for Valentine’s Day for more than ten years in a row, for good reason. First, it’s romantic, with wonderful ambiance, thoughtful preset menu options, and lovely service. Second, of course it’s delicious, but in a ways that’s at once a surprising culinary treat while also leaving you full but somehow healthier than when you arrived. If you don’t question, “how did they do that” about their vegan dishes at least a couple times throughout the meal, you just weren’t eating mindfully. And lastly, it’s a consistent, local staple that we can count on, down to Elizabeth herself facilitating things and stopping by the table in the most humble and thoughtful of ways. This place should have a Michelin Star.
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    Elizabeth's価格:非常に高い• ビーガン• ダウンタウン
    4.9
  • MikeVIP
    ワシントン DC エリア •13​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    First time at Oyamel. The food was excellent as was the service by Melvin. He carefully explained the menu and our many serving options. The Oyamel margarita was delicious as were the tocos and rice w mushrooms and Brussel sprout sides. The tres leches dessert was incredible! Overall, and excellent dining experience enhanced by the care of Melvin. We will return soon!
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    Oyamel価格:普通• メキシコ料理• ペンクォーター
    4.6
  • Andra
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    My wife and I had our Valentine's Day Lunch at Mi Vida and had an amazing experience. We had reservations and were promptly seated upon our arrival. Our waiter was very attentive and made great recommendations based off foods we told him we typically liked... The food service was fast and OMG good!!! We ordered a few items to sample their food and everything was delicious: nachos, tuna tacos, oysters with chorizo, seafood empanadas(could have been alittle crispier) and carnitas... I would eat there again today just because it was so good... The drinks, the drinks, the drinks... We had a glass of Rose' because it was Valentine's Day but with our meal we had the La Medicina and the El Suave... Both were well balanced and taste great. But that El Suave is a drink from the gods... My wife and I have made it our mission to recreate this drink at our house this weekend! Mi Vida will definitely get another visit from us in the near future...
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    Mi Vida, District Wharf価格:高い• メキシコ料理• サウスウエスト・ウォーター・フロント
    4.7
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