Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

University City/Golden Triangle​のビーガン料理が食べられるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(47)

True Food Kitchen - San Diego UTCの写真
4.6
素晴らしい(1062)
価格:高い
• アメリカ料理 • ラ ・ ホーヤ
本日23回予約が入りました。
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. At our table, delicious dining and conscious nutrition go hand in hand, without sacrificing flavor, creativity or indulgence. Our expertly trained chefs craft flavor-forward dishes, handcrafted cocktails and freshly pressed refreshers so you can enjoy epic food experiences that aren’t just good for you, but good to you. Join us in San Diego for lunch, dinner, or weekend brunch. Located in San Diego at Westfield UTC center in The Pointe, next to Soul Cycle in the Nordstrom wing. Entrance closest to La Jolla Village Drive and Genesee Avenue. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
RED O Taste of Mexico - La Jollaの写真
4.3
非常に良い(2673)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日25回予約が入りました。
Dining at RED O is an experience like no other that offers a unique combination of Prime Steak and Seafood with Rick Bayless’ signature Mexican inspired influences. With sustainably sourced and local ingredients, RED O creates flavorful dishes true to the authentic flavors of Mexico. RED O’s team of friendly employees creates a welcoming atmosphere that parallels the luxury resort interior of the restaurant. RED O also features an impressive bar and lounge where you’ll find specialty cocktails, an extensive tequila list and an award winning wine list. The bar also offers Happy Hour from 3-6 p.m. daily and Late Night Happy Hour from 9-11pm Friday-Saturday.
The Yasaiの写真
4.1
とても良い(18)
価格:普通
• ビーガン • カーニー メサ
本日6回予約が入りました。
Junya Watanabe, owner and executive chef of line-out-the-door Rakiraki Ramen & Tsukemen in Kearny Mesa and Little Italy, brings a new plant-based experience to Convoy Street: The Yasai. We are located in the heart of the Convoy District in San Diego.
Cataniaの写真
4.7
素晴らしい(2058)
価格:高い
• イタリア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日20回予約が入りました。
イタリアのロードトリップで感銘を受けたシェフのライアンと私、アルトゥーロは、2008年に戻り、CataniaをWhisknladle Hospitalityの新しいメンバーとして導入することになりました。ここでは、シンプルな季節の素材を使用した、本格的なイタリア沿岸の料理(他で見られるようなテキサス・メキシコ風の料理は一切ありません)を提供しています。本格的な料理を提供しようとする私たちの熱意は、薪オーブンやグリルの使用、すべてのイタリア産のワインリスト、イタリアのクラフトビールのプログラムから明らかに分かることでしょう(イタリアは素晴らしいクラフトビールの流行を迎えているのです!)。
Puesto La Jollaの写真
4.6
素晴らしい(2108)
価格:普通
• メキシコ料理 • ラ ・ ホーヤ
本日45回予約が入りました。
カジュアルな雰囲気のPuestoは、メキシコのストリートフードやドリンクにオリジナルのツイストを加えたサンディエゴの人気レストランです。手作りのトルティーヤ、スクラッチサルサ、100%自然育ちの食肉、自然環境を考慮したシーフード、地元の有機野菜など、真の意味での新鮮さを大切にしています。新鮮で最高級の食材を使った極上の自家製タコスは、今までに経験したことがない最高の味になるでしょう!また、シェフのLuisteenは市場の食材を使ったサラダ、アントヒート(メキシコのタパス)、セビチェ、モーレ、トスターダなど本格的なメキシ​​コ料理を提供しています。Puestoでは新鮮さと品質を第一に考えたクラフト・バー・プログラムも開催しており、スクラッチ・マルガリータ、パロマ、ミケラーダ、季節のアンガス・フレスカを取り揃えています。¡SALUD!(乾杯!)
Piazza 1909の写真
4.6
素晴らしい(811)
価格:普通
• イタリア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日15回予約が入りました。
Welcome to Piazza 1909 in the heart of La Jolla! Enjoy chef Stefano's exquisite Italian cuisine and daily specials in a beautiful Mediterranean setting. Great outdoor patios and private event spaces. Gluten free pasta, pizza and Vegan menu available. Best homemade Pasta in La Jolla. Organic, free range meat and fresh Seafood. Dog friendly. DINNER Tuesday-Sunday. HAPPY HOURS Tuesday-Friday 4:30-6:00pm. Team Building cooking Classes. Private Chef Dinners & Catering. WEEKEND BRUNCH will resumes next Summer, but we welcome private luncheons any day of the week. What else to say? If you are looking for a memorable Italian dining experience, you got to the perfect spot! Grazie e ci vediamo in Piazza!
Barbarellaの写真
4.4
非常に良い(790)
価格:普通
• ヨーロッパ料理 • ラ ・ ホーヤ
本日84回予約が入りました。
Barbarella is a restaurant and full bar located on Avenida De La Playa in La Jolla Shores. Adorned with an eclectic mix of art and boasting plenty of outdoor seating, Barbarella a one-of-a-kind culinary gem with executive Chef Lynn Crawford!
Olive & Basilの写真
4.2
非常に良い(366)
価格:普通
• 地中海料理 • ラ ・ ホーヤ
Serving daily Lunch and Dinner in la Jolla Cove with an outstanding Ocean View. In the Heart of Girard Avenue, Olive and Basil is the newest Mediterranean Fusion restaurant in San Diego, serving fresh and healthy cuisine. Our chefs have traveled all over the world, bringing their expertise of Mediterranean cuisine combined with a Southern Californian touch. Our Food is prepared fresh daily with our high-quality ingredients from local farms.
Ambrogio by Acquerelloの写真
4.2
非常に良い(84)
価格:非常に高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
Experience Michelin Star Chef Silvio Salmoiraghi’s Iconic 8 Course Tasting Menus in our charming La Jolla restaurant, recently included in the Michelin Guide.Signature Tasting Menu - $159/person. Vegetarian Tasting Menu - $139/person. A La Carte Menu: From Tuesday through Thursday, you get to enjoy the Great Classics of Italian Cuisine through the lenses of Chefs Silvio Salmoiraghi and Enea Sintoni on this special A La Carte Menu. It includes two (2) courses of choice + dessert for $99/person. Not sharable and not combinable with Tasting Menus.We seek to operate within the frame of a New Italian Cuisine. Italy, France, Korea, Japan and California: the five places that define our cuisine and allow us to create a unique set of masterpieces.Reservations require a $20/person deposit, fully refundable up to 24h in advance.We gently require a 48h notice for allergies and dietary restrictions. A full Vegan Menu is available only upon request.
Beeside Balcony La Jollaの写真
4.2
非常に良い(156)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日7回予約が入りました。
Beeside Balcony is a hidden gem in La Jolla Village, CA with a relaxed seaside chic décor where guests enjoy global mediterranean cuisine and ocean views from interior and the balcony. A third generation chef of Spanish and Italian descent, and hailing form Paris, France, Christophe's restaurant career began at 17 in the kitchen of his father's restaurant in Pasadena when they first emigrated to the USA. Upon returning to southern California in 2011, Christophe spent 8 years as the managing partner of Eddie V's Prime Seafood in La Jolla. Here he deepened his knowledge of sourcing and cooking the freshest seafood available, while delivering world class service. The laid back coastal vibe of La Jolla, combined with the attention to detail from Christophe's fine dining background, infuses Beeside Balcony with an easy elegance that elevates any gathering, and makes the perfect backdrop to showcase his global mediterranean menu. Ask About our Speakeasy!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ