West Baltimoreのウォーターフロントにあるレストラン
予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(17)
本日72回予約が入りました。
ボルチモアで、インナーハーバーの最高の景色を眺めながら新鮮なシーフードを楽しめます。Rusty Scupper(ラスティ・スカッパー)は、メリーランド産ジャンボ・ランプ・クラブケーキ、ロックフィッシュとロブスターの鍋焼きなど、魅力的な様々な地元のシーフード特選料理を提供しています。また、ビーフテンダーロイン、アトランティックサーモンのグリルなどの古典的な料理も用意しています。壮大なウォーターフロントにある店です。
本日55回予約が入りました。
Rye Street Tavern's menu is thoughtfully created featuring seasonal changes, locally sourced ingredients, & a diverse selection that caters to every palate, including vegetarian and gluten-free options. From fresh seafood & house-made pastas to southern-inspired dishes, each meal is crafted to perfection. Rye Street Tavern promises an exceptional lunch, dinner, or weekend brunch dining experience for locals & visitors alike. Guests can enjoy a variety of dining environments, including an open kitchen with U-shaped leather booths, a stylish bar and oyster bar with panoramic Patapsco River waterfront views, & a spectacular outdoor dining area with a 75-seat island bar. Happy Hour offered Monday through Friday with half off of oysters on the half shell plus discounted beers, wines, & select cocktails.
本日2回予約が入りました。
Located on the water in Baltimore's Inner Harbor, our signature restaurant, Apropoe's, offers a fresh take on American comfort food. Enjoy seafood and local favorites in a stylish setting inspired by the 1920's Prohibition, as well as the famous writer Edgar Allan Poe.
本日5回予約が入りました。
At the intersection of Harbor Point and Fells Point, Ampersea is redefining cuisine that's modern, Maryland, authentic. A destination innovating the way Baltimore dines on the Patapsco River. Perched on the western corner of Thames Street and located in the Frederick Douglass-Isaac Myers Maritime Museum building with the Living Classrooms Foundation, Ampersea dining room, patio, and event spaces offer a stunning combination of panoramic harbor views, impeccable service, and delectable dishes. During our busy season the restaurant has policies in place that may affect your reservation. please review the following:- Entire party arrived to be sat- All parties larger than 4 people must call into the restaurant to schedule their reservation.- All tables are subject to an 18% auto-gratuity.- Outdoor dining is not guaranteed for all reservations but is first come first serve.
本日8回予約が入りました。
Casually elegant, romantic American Waterfront Dining in Baltimore County with lovely outside dining on the lake. Repeat winner BEST of BALTIMORE, OpenTable Diners' Choice, Wine Spectator Awards. Owned and operated by Susan and Charles Levine. Enjoy a seasonal menu of highest-grade center-cut steaks, chops and seafood with expert preparation led by Executive Chef Mary Hersh and exquisite sushi by Chef Alan from Hong Kong; plus craft cocktails, and many of the world's best wines and spirits. Everything made in-house. Al fresco dining in peaceful nature or indoors in elegant ambiance. Parties of 7+ or private events please contact us 410-363-0900 reservations@citronbaltimore.com Exquisite venue for food lovers, with fireplace; subtle TVs in upscale bar. Our 8 private dining rooms and private event venue, The Cove, have Hi-tech AV, inside/outside Lakefront spaces for large social and corporate events 7 days a week. Heated outdoor terraces make a nature lover's paradise. Free parking.
本日68回予約が入りました。
2014年に開業し、ボルチモアサン紙から星4.5の評価を受けたAzumi Restaurantは、エレガントなフォーシーズンホテルのバルチモアズ・インナー・ハーバーに位置しています。絵のように美しいパノラマのウォーターフロントの景色を望むAzumiは、素晴らしい「ホットキッチン」マッチする寿司に焦点を当てた本格的な和食を提供しています。Azumiの日本酒と日本のウィスキープログラムは、この地域で最大級のものです。最近ボルチモアマガジンで市内の最高の和食レストランに選ばれたAzumiは、DJによるライブナイトを週に4回開催する市内で最も人気のナイトスポットの1つでもあります。新たにZagatのボルチモアのベストレストラン8軒の1つにも選ばれました。快適なインナーハーバーを見下ろせる快適な座席が70席あるパティオで、屋外ダイニングをお楽しみください。現在、月曜~土曜の11:00~14:00までランチを提供しています。
9名以上のパーティーや、予約に関する補助が必要な場合は、レストランまでお電話ください。
本日20回予約が入りました。
McCormick & Schmick'sでは新鮮な魚介類を使用した、現代風の伝統料理を提供しています。ひと昔前の時代に戻ったような伝統的なスタイルの店内には、手彫りの装飾が施されたクルミ材、面取りガラスやステンドグラスなどを使用した内装が施され、専用クラブのような温かく洗練された雰囲気が漂っています。
McCormick & Schmicksでは屋内での食事に限り予約を受け付けています。席の特別リクエストについては、利用状況によりご希望に添えない場合があります。屋外での食事は先着順です。
本日12回予約が入りました。
Black Oliveはボルチモアの歴史的なフェルズ・ポイントに位置する「プサロタベルナ」(魚介料理居酒屋という意味のギリシャ語)です。地中海風魚介料理(魚を丸ごとグリルしてテーブルで切り分ける料理など)、ギリシャの伝統料理、自家製のパンやデザート、名物料理(ビレッジ・パイ、タコのグリルサラダ、ラック・オブ・ラム、フィレミニョンのグリル、好みに合わせて調理した新鮮なドーバーソールなど)を用意しています。メインディッシュに良く合う各国ワイン(カリフォルニア、ニュージーランド、ギリシャの小さなワイナリー産など)をソムリエが厳選して提供しています。