Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Brookland / Brentwood​の楽しい雰囲気のレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(357)

Jôntの写真
4.9
素晴らしい(112)
価格:非常に高い
• フレンチジャパニーズ料理 • Uストリート・コリドー
本日28回予約が入りました。
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(272)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日28回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Amazoniaの写真
4.7
素晴らしい(143)
価格:非常に高い
• ペルー料理 • マウント ヴァーノン広場
本日95回予約が入りました。
Venture into the relaxed ambiance of Amazonia, our inviting upstairs bar, dining room and rooftop hideaway. As one of the first Amazonian restaurants in the U.S., discover the exotic flavors and ingredients from Peru's rainforest, as well as favorite Peruvian staples. Here you can explore a thoughtfully curated selection of pisco and imaginative cocktails. The dishes you'll enjoy in Amazonia are meant for sharing, and are expertly prepared by the very same skilled kitchen team from Causa downstairs.
Causaの写真
4.9
素晴らしい(64)
価格:非常に高い
• ペルー料理 • ショウ
本日10回予約が入りました。
Causa is our Michelin-Starred tasting room where the world of Peruvian culinary tradition comes to life, thanks to the artistry of Chef Carlos Delgado. Here, you'll embark on a journey through the gastronomic heritage of the Peruvian geographical regions.Reservations can be booked two months in advance. This prix-fixe menu is $179 (tax & gratuity not included). Enhance your experience further with a Remarkable Wine Pairing to compliment your 6-courses or venture into North America's rarest pisco selection and fully immerse yourself in the bounty of Peru's national spirit.If you have any questions or clarifications on allergens or restrictions, reach out to info@causadc.com prior to booking. Gift Card? Please use a credit card to book hold your reservation and we will refund you upon completion of your meal. Causa accepts inKind House Account credit and is unable to accept general inKind credits. Please reach out to inKind support for further clarification.
The Breakfast Clubの写真
4.2
非常に良い(544)
価格:高い
• アメリカ料理 • シルバー スプリング
本日28回予約が入りました。
The Breakfast Club, an all-day breakfast and brunch restaurant. The Breakfast Club is centered around the theme of the 1920’s, timelessness, and Art Deco. We are an upscale restaurant with a polished dining experience, we pride ourselves on giving our customers great service. The Breakfast Club | Eat Local | Eat in Style
La Piquetteの写真
4.8
素晴らしい(2962)
価格:高い
• フランス料理 • クリーブランド・パーク
本日41回予約が入りました。
お客様各位: 予約の際に、メインダイニングルーム、シェフのハイトップテーブル、パティオテーブルの中からご希望のテーブルをコメント欄に明記してください。 カテドラル・コモンズの駐車場(ジャイアント店地下)を19:00以降に利用の場合は、駐車券にスタンプを押します。 クリーブランドパークに位置する普段着のビストロで、大西洋を渡ったアメリカの地でルーツであるフレンチの伝統を守り続け、最高のフランス料理を提供しています。 農場育ちの旬の食材を用いた料理長フランシス・ライルの日替わりメニューをはじめ、厳選されたワインとハウスカクテルを取り揃えたバーがあり、La Piquetteでは、シンプルでおいしい料理を楽しく食べる、そんなビストロ本来の良さを提供しています。
Huncho Houseの写真
4.4
非常に良い(1534)
価格:非常に高い
• フュージョン料理 • ハイアッツヴィル
本日27回予約が入りました。
Huncho House consists of a group of Culinary experts, who provide the most exquisite, upscale private dining experiences across the United States. With decades of experience across our dedicated team members, you can expect to truly elevate your palate as well as your standards. We cannot wait to have you come to our flagship location's official launch in Maryland!Reservations - Parties of six or less can make reservations on our website with a credit card. We do not accept reservations over the phone. Parties larger than six are considered "private events"; inquiries can be forwarded to info@hunchohouse.com for further details. Chef's Table (counter seating) is based on availability for an additional $100.00 per person.Cancelation/no-show policy: Cancellations can be made up to 24 hours prior to the reservation without penalty. Late arrivals past 15 minutes are considered a no-show. There will be $35 per person fee for all cancellations/no-shows based on this disclosed policy.
Tabard Innの写真
4.7
素晴らしい(3801)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • デュポン サークル
本日54回予約が入りました。
Tabard Innは郷土料理のテイストと国際色豊かなアレンジを取り入れた季節の料理を提供しています。最高品質の食材を使い、折衷的・歴史的な雰囲気の中で、旬の郷土料理をベースにした作りたての料理を毎日楽しめます。1975年からの歴史を誇るワシントンDCのレストランへぜひお越しください。
Brescaの写真
4.7
素晴らしい(884)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • Uストリート・コリドー
本日97回予約が入りました。
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Iron Gateの写真
4.6
素晴らしい(3010)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • デュポン サークル
本日38回予約が入りました。
メリーランド州イースタンショア出身のシェフChittumは、料理の腕だけでなく、地元の農家や、漁師、食品職人のネットワークから仕入れた食材へのこだわりでも知られています。Chittumと彼のチームは、ギリシャや、シチリア、サルディーニャ、南イタリアの料理にヒントを得て、中部大西洋地域でとれた最高級の食材を使用し、伝統や技術にアレンジを加えています。 ダイニングルームでは毎晩テイスティングメニューを提供しています。4コースのテイスティングメニュー(1名あたり60ドル(USD)、飲み物との組み合わせは追加料金40ドル)や、6コースのテイスティングメニュー(1名あたり80ドル、飲み物との組み合わせは追加料金50ドル)、シェフズ・テイスティング(1名あたり110ドル、ワインとの組み合わせは追加料金90ドル)を提供しています。また、メニューのカテゴリーから料理をお選びいただくことにより、カスタマイズも可能です。テイスティングメニューの内容は、旬の地元産の食材の入荷状況により頻繁に更新されます。また、食事制限やお好みに合わせたカスタマイズも可能です。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • FelixVIP
    ワシントン DC エリア •1​件の口コミ
    4.0
    1日前にご来店
    You must try the tiradito with leche de tigre and the pork belly anticucho, both amazing!
    詳細を見る
    Amazonia価格:非常に高い• ペルー料理• マウント ヴァーノン広場
    4.7
  • Cortney
    オーランド・セントラルフロリダ東 •1​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    The food was incredible. We did the 3 course dinner and it was exceptional. Sarah was our server, she was knowledgeable, attentive and pleasant.
    詳細を見る
    The Dabney価格:非常に高い• アメリカ料理• ショウ
    4.7
  • Min Seong
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •2​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    10 out of 5 rating. We had an exceptional experience at Causa for our wedding anniversary. From the moment we arrived, we were warmly greeted by the entire team, including the chef. The food was uniquely delicious, with every dish offering a new and exciting flavor that delighted our taste buds. Each bite was a pleasant surprise, leaving us both amazed. My wife was thrilled with the choice, and she's already looking forward to returning for future special occasions. Happy wife, happy life!
    詳細を見る
    Causa価格:非常に高い• ペルー料理• ショウ
    4.9
  • Barbara
    ワシントン DC エリア •2​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    We were a group of 5 with all ordering different dishes from the French toast to lamb chops. Everyone enjoyed their dish and ordered food to take out.
    詳細を見る
    The Breakfast Club価格:高い• アメリカ料理• シルバー スプリング
    4.2
  • Rob
    ワシントン DC エリア •4​件の口コミ
    5.0
    2024年12月26日にご来店
    We went to Jont two years ago and it was spectacular then and I wasn’t sure how they could improve. However, this visit was off the charts and I’m not sure why they don’t have three Michelin stars yet. We have been to 30 Michelin stars worth of restaurants globally so we have a pretty good perspective. Chef Ryan was in the kitchen (which you essentially sit at a bar adjacent to) the whole time and he came over and spent some time with us which was very cool. The staff is funny, friendly and well informed. I got the special Waygu Zabuton in lieu of chicken and it was probably the best steaks I’ve ever had. Sometimes these type restaurants get a little too eclectic with one or two dishes, and that wasn’t the case here. Every dish wowed our family. In fact, my wife ate Uni for the first time (having passed on it before) and loved it. We feel fortunate to have this spot in DC and can’t wait to go back.
    詳細を見る
    Jônt価格:非常に高い• フレンチジャパニーズ料理• Uストリート・コリドー
    4.9
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ