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Inner Harbor​の楽しい雰囲気のレストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(20)

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Azumiの写真
4.7
素晴らしい(2079)
価格:高い
• 日本料理 • ハーバー・イースト
本日60回予約が入りました。
2014年に開業し、ボルチモアサン紙から星4.5の評価を受けたAzumi Restaurantは、エレガントなフォーシーズンホテルのバルチモアズ・インナー・ハーバーに位置しています。絵のように美しいパノラマのウォーターフロントの景色を望むAzumiは、素晴らしい「ホットキッチン」マッチする寿司に焦点を当てた本格的な和食を提供しています。Azumiの日本酒と日本のウィスキープログラムは、この地域で最大級のものです。最近ボルチモアマガジンで市内の最高の和食レストランに選ばれたAzumiは、DJによるライブナイトを週に4回開催する市内で最も人気のナイトスポットの1つでもあります。新たにZagatのボルチモアのベストレストラン8軒の1つにも選ばれました。快適なインナーハーバーを見下ろせる快適な座席が70席あるパティオで、屋外ダイニングをお楽しみください。現在、月曜~土曜の11:00~14:00までランチを提供しています。 9名以上のパーティーや、予約に関する補助が必要な場合は、レストランまでお電話ください。
Splash Pool Bar & Grill at Four Seasons Hotel Baltimoreの写真
4.4
非常に良い(35)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ハーバー・イースト
本日16回予約が入りました。
Experience Baltimore’s premier waterfront dining at Four Seasons Hotel Baltimore, where each season brings a unique culinary celebration. From the al fresco Summer Cookout Series, featuring open-fire cooking and curated pairings, to the enchanting Winter Village, where private cottages and seasonal prix fixe menus overlook the Inner Harbor, and holiday brunches, every moment is designed to delight. Led by Culinary Director Tristan Baker and Executive Sous Chef Marc Felder, our rooftop and event spaces transform throughout the year, offering immersive dining experiences with breathtaking waterfront and city views. Whether basking in the summer sun or embracing winter’s magic, savor local and globally inspired flavors in an unforgettable setting. Join us for year-round dining where elevated cuisine meets stunning scenery in the heart of Harbor East.
Order of the Aceの写真
4.9
素晴らしい(17)
価格:普通
• カクテルバー • ハーバー・イースト
本日8回予約が入りました。
In the Order of the Ace, certain truths are revealed. Like the power of your person being equal to the place you find yourself present. And the quality of a cocktail being bettered by the craft of its creator. Slip into a space of music and mystique. A mood of intimacy and intrigue. A night where essential truths are served straight up. Or however else you would like.
apropoe'sの写真
3.5
とても良い(255)
価格:高い
• アメリカ料理 • ハーバー・イースト
本日1回予約が入りました。
Located on the water in Baltimore's Inner Harbor, our signature restaurant, Apropoe's, offers a fresh take on American comfort food. Enjoy seafood and local favorites in a stylish setting inspired by the 1920's Prohibition, as well as the famous writer Edgar Allan Poe.
Azumi - Flame Roomの写真
4.3
非常に良い(65)
価格:非常に高い
• 鉄板焼 • ハーバー・イースト
Classic Hibachi Style DiningSpecialty MenuChef Driven ExperienceWaterfront Dining
Rec Pier Chop Houseの写真
4.5
非常に良い(1124)
価格:高い
• イタリア料理 • フェルズ ・ ポイント
本日5回予約が入りました。
At Rec Pier Chop House, Chef Andrew Carmellini brings his soulful, urban Italian cooking to an American landmark by specializing in prime steaks and chops. The menu features locally-sourced ingredients, sustainable seafood, farm-raised organic poultry, and some of the country’s best beef from James River, Virginia and Donnely Ranch, Nebraska along with the irresistible pastas that Carmellini is best known for. This Italian chophouse combines the flavor and feeling of a countryside rosticceria with a modern-day steakhouse experience in Baltimore’s Fell’s Point.
Twist Fells Point BYOBの写真
4.8
素晴らしい(668)
価格:普通
• 地中海料理 • フェルズ ・ ポイント
本日11回予約が入りました。
メリーランド州ボルチモアに位置するTwist Fells Pointでは、大抵のレストランで提供される月並みの料理とは異なるダイニングを家族でお楽しみいただけます。テイクアウトとケータリングから選べる素晴らしい品揃えの伝統的なアメリカ料理を提供しています。他のレストランとは違い、昼夜を問わずいつでも食事を提供しているアメリカンレストランです。私たちの成功の秘訣は、新しいメニューの背後にある心です。エグゼクティブシェフのホセ・ジョエル・モリーナは、レストランのオーナーです。15年以上の外食産業での経験、ギリシャでの生活、ヒスパニックの影響が独特の風味を持つメニューを生み出しました。両親がモロッコに住んでいたため、ホセ・ジョエル・モリーナはスペイン語、フランス語、英語、アラビア語、イタリア語などの複数の言葉を話せます。ホセ・ジョエル・モリーナは海外のお客様のニーズに常にお応えしています。
Copper Sharkの写真
4.7
素晴らしい(588)
価格:高い
• アメリカ料理 • ロカスト・ポイント
本日18回予約が入りました。
Step into our historic building, and you will immediately be greeted by its red-brick walls, exposed beams, and intimate bar space leading to an open and airy dining room and our fantastic back patio set for outdoor dining and conversations around our fire pit (weather permitting!). Sit at the bar to enjoy an artisanal beer or oak-aged bourbon alongside a quick bite of charcuterie meats and cheeses, crispy brussels sprouts, or shark fries. Or venture into the heart of Copper Shark for a leisurely chef-inspired meal created by Chef Matthew Audette. In addition to seasonal masterpieces, you can always count on classic cuisine like our petite filet, soup du jour and pot du creme. Weather permitting, we encourage you to cozy up next to our courtyard fire pit. Sundays we only have Brucnh service
Verdeの写真
4.7
素晴らしい(1197)
価格:高い
• ピザバー • カントン
本日35回予約が入りました。
本物のナポリの薪のピザから新鮮なサラダ&自家製デザートまで様々な料理を提供するVerdeは、ボルチモア市のカントン界隈でイタリアの伝統的な味をお届けしています。レストランでは地元産とイタリアから輸入したクラフトビール、厳選した国内&イタリア産のワインリストを提供しています。
Jerk at Niteの写真
4.7
素晴らしい(14)
価格:普通
• カリブ料理 • West Baltimore
本日2回予約が入りました。
Jerk at Nite, founded by Denville Myrie, Jr. in 2012, began as a solution to the lack of late-night food options at Howard University. After seeing his peers struggle with unhealthy fast food, Denville, raised in a Jamaican household, started delivering flavorful jerk chicken and other Jamaican dishes from his dorm. What began as a small campus venture evolved into a food truck business in 2015, and later, a brick-and-mortar restaurant. The menu features healthy fusion dishes, such as jerk chicken, oxtail, and jamming’ salmon, free of MSG and preservatives. Now with multiple locations, including in D.C. and Baltimore, Jerk at Nite continues to grow and serves the community with a focus on quality and flavor.
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