Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Marina del Rey​の楽しい雰囲気のレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(396)

SALT Restaurant & Barの写真
4.4
非常に良い(2250)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日12回予約が入りました。
SALT Restaurant and BarはウォーターフロントのMarina del Rey Hotelにあるレストランです。マリーナの景色を見渡しながら、最高クラスの地元食材を使った季節のカリフォルニア料理やクラフトカクテルを、ブランチ、ハッピーアワー、ディナータイムに楽しめます。
The Warehouseの写真
4.5
非常に良い(1391)
価格:高い
• ステーキ • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日15回予約が入りました。
世界的に有名なWarehouse Restaurantはトロピカルなポリネシア風のレストランで、40年以上にわたり、有名人だけでなくすべての人の空腹を満たしてきました。小さなグループから最大350名の大きな団体まで利用可能です。マリナ・デル・レイの水辺に位置し、マリーナの美しい景色と素晴らしいカリフォルニアの夕焼けを楽しめます。
Gjelinaの写真
4.7
素晴らしい(2306)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日247回予約が入りました。
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.
Élephante Santa Monicaの写真
4.5
非常に良い(1404)
価格:高い
• イタリア料理 • サンタ モニカー
本日311回予約が入りました。
Chic destination for elevated Italian cuisine in breezy, loungelike dining areas with ocean views.
Loulou Rooftop Restaurant and Loungeの写真
4.3
非常に良い(855)
価格:高い
• フランス料理 • サンタ モニカー
本日33回予約が入りました。
Experience the "Joie de Vivre"At LouLou, food, entertainment, fashion, and art converge into a unique, one-of-a-kind destination.LouLou’s carefully crafted menus showcase French Mediterranean flavors with a classic California twist, while honoring the generosity of artisanal and homemade ingredients, as well as local organic produce.A carefully selected wine list offers a tasteful array of wines from both France and CaliforniaNever bowing to the ordinary, whether it’s a legendary brunch, after work cocktails, elegant dinner, or corporate event, LouLou will always deliver an experience to remember.Ample parking is available in the building. We are located on the rooftop level. Suite 300
Fiaの写真
4.5
非常に良い(2519)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サンタ モニカー
本日29回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
SELINEの写真
5.0
素晴らしい(20)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日14回予約が入りました。
Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At SELINE, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
Lunettaの写真
4.7
素晴らしい(2180)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日35回予約が入りました。
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
Zinqué - Veniceの写真
4.7
素晴らしい(860)
価格:普通
• フランス料理 • ヴェネツィア
本日37回予約が入りました。
ヒップな近所のレストランで、フランス風の料理や小皿料理を提供しています。ベニスで最も素敵な屋外パティオで、ユニークに厳選したワインやビールを楽しめます。豪華なデザインかつ控えめな雰囲気の中で、朝食、ランチ、ドリンク、ディナーを用意しています。
Dear Jane'sの写真
4.5
非常に良い(290)
価格:高い
• アメリカ料理 • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日31回予約が入りました。
What Dear John’s is to steak, Dear Jane’s will be to seafood. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up again for Dear Jane's. Taking full advantage of the stunning marina view, the focus is on classic American seafood dishes prepared simply with the highest-quality ingredients by seasoned chefs. From Oysters Rockefeller to Shrimp Louie, Surf ‘n Turf and Crepes Zuzette, the menu hews to those of some of the most legendary seafood restaurants of the 60s, 70s, and 80s. It will feel familiar and upscale, yet updated and approachable.This sensibility will be on full display with hand-mixed tartare, classic caviar service, and professionally fileted whole fish. The layout of the split-level room and spacing between booths and tables are ideal for this personalized service that is begging to come back in style in this dining room.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ