Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Ramona​の楽しい雰囲気のレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(938)

Senecaの写真
4.7
素晴らしい(4125)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日38回予約が入りました。
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
insideOUTの写真
4.7
素晴らしい(2265)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ヒルクレスト
本日61回予約が入りました。
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.We are excited to announce our highly anticipated Holiday Oasis Experience beginning Thursday, November 7th! Visit our website for additional information under "Happenings."Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Cesarinaの写真
4.9
素晴らしい(5456)
価格:普通
• イタリア料理 • オーシャン ・ ビーチ
本日97回予約が入りました。
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Juniper & Ivyの写真
4.6
素晴らしい(8009)
価格:高い
• 未指定 • リトル ・ イタリー
本日23回予約が入りました。
Juniper and Ivyでは、「太平洋岸の洗練されたアメリカ料理」を楽しめます。高い評価を受けているシェフのリチャード・ブライス(Bravoの「トップシェフ・オールスターズ」の優勝者として有名)が、オールスター料理チームとともに斬新な料理をサンディエゴへお届けします。西海岸にあるJuniper and Ivyは、屋外での食事と合う素晴らしいカクテルやワイン、ハイエネルギーなデザインで今話題のレストランです。
Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(185)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日39回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Addison By William Bradleyの写真
4.8
素晴らしい(1884)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • デルマール
本日7回予約が入りました。
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
The Marine Roomの写真
4.7
素晴らしい(8172)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ラ ・ ホーヤ
本日34回予約が入りました。
The Marine Roomのシンボル「タツノオトシゴ」は、代々サンディエゴの人々にとって、素晴らしい波打ち際のロケーションBernard Guillasとシェフ・ドゥ・キュイジーヌRon Oliverによる受賞歴のある料理のシンボルともなっています。The Marine Roomは卓越した料理、妥協のないサービス、ビーチフロントのロケーションが揃った希少なレストランで、サンディエゴのランドマークになっているのも不思議ではありません。高級ダイニングThe Marine Roomは1941年にオープンしてすぐに、窓に波が打ち寄せる壮観な光景で有名になりました。半世紀以上もの間、有名人、世界の著名人、地元の人、旅行者に太平洋のパノラマの絶景と卓越した料理で愛されてきました。波が打ち寄せる度に新たな体験をお届けするサンディエゴ随一のダイニングスポットThe Marine Roomにぜひご来店ください。70年代の雰囲気も楽しめます。
Campfireの写真
4.7
素晴らしい(5208)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • カールスバッド
本日39回予約が入りました。
Campfireは最近オープンしたアメリカ料理のレストラン&カクテルバーで、新鮮な食材を直火で調理しています。料理とおもてなしの原点を大切にするお店です。Campfireという名が示すように、火を囲みながら、丹精込めて作った料理を友人と分け合って食べられる雰囲気があります。
Havenの写真
4.2
非常に良い(134)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • エンシニータス
本日3回予約が入りました。
Nestled in the hills of Leucadia, Fox Point Farms is home to Haven Farm + Table, a new Californian restaurant helmed by Chef de Cuisine Kelston Moore and General Manager and Wine Director Ricardo Zarate Jr. Haven features the bountiful produce of the three-acre regenerative farm located just steps away from the kitchen. Delight in innovative dishes such as the Jerk Pork Belly Mole while dining on the terrace overlooking our lush fields, or sip a cocktail designed by Phillip Laethem in the stately yet cozy dining room.
Barbusaの写真
4.6
素晴らしい(4279)
価格:普通
• イタリア料理 • リトル ・ イタリー
本日77回予約が入りました。
Barbusaは、地元のモダンなシチリア料理のレストランです。 店内で毎日作る新鮮なパスタを提供しています。Crudo Barでは最高級の魚介類を提供しています。石造りのオーブンで焼くピッツァも提供しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ