Tustinの楽しい雰囲気のレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(169)
CALL 714-929-7427 FOR RESERVATION INFORMATION.The Black Marlin prides itself on serving fantastic food at a great value in a fun and festive setting. Our commitment to exceeding expectations has made The Black Marlin one of the most popular dining destinations not only in Old Town Tustin, but in Southern California. We are the OC Register People's Choice Best Seafood Restaurant 2014 through 2023, Best Brunch in 2017.WE CURRENTLY ONLY TAKE RESERVATIONS FOR PARTIES OF 8 OR MORE AT 714-929-7427 OR FOR HOLIDAYS LIKE VALENTINE'S DAY, EASTER, MOTHER'S DAY, FATHER'S DAY, CHRISTMAS EVE, & NEW YEAR'S EVE.Our menu features American seafood, steaks and pastas that are infused with a contemporary regional twist. Whenever possible, we source the freshest fish, meats and produce from local farmers and vendors with an emphasis on sustainability. We offer wonderful weekly specials that offer exceptional value to locals and tourists alike.
本日233回予約が入りました。
オレンジの丘の上に建つレストランで、オレンジカウンティからカタリナへ広がる景色を望みます。Orange Hillは、長年にわたって地元の人や観光客に愛されてきました。
結婚式のような特別な日、親愛なる友人とのカジュアルなブランチ、大切な人とのロマンチックなディナーなど、様々な機会に利用できるレストランです。階段上に連続する滝、鯉の池、きらめく市街の夜景を見下ろす広大なパティオがあり、受賞歴のあるワインリストからのワインを飲みながらパティオでリラックスしたり、活気に満ちたO BARラウンジの手作りカクテルを楽しめます。Orange Hillでは、上質の旬の食材や地元の食材を使用した料理、28日間完全に熟成させたUSDAプライムステーキ、シャトーブリアン、特製チリシーバスの味噌マリネなどを提供しています。
20名以上の予約についてはレストランにお問い合わせください。ご希望にお応えできるよう最善を尽くします。
本日45回予約が入りました。
Bosscat Kitchen & Libations perfectly meshes upscale and casual dining with an expansive whiskey selection and unique offering of American comfort food. It offers high energy, open spaced concepts to promote a lively dining experience. With the rustic industrial aesthetic, brick metal and barrels are prevalent in the space. One of its best attractions is the famous whiskey room, that houses hundreds of whiskies from several countries. From high end whiskies like Pappy Van Winkle, to a shot of Jameson & Coors Light, there is something here for everyone's taste; and Bosscat prides itself on being this type of environment. New flavors and recipes are often brought into the kitchen. All cooks on staff are encouraged to brainstorm and eat with the executive chef, Peter Petro. This collaborative process is the foundation of their culinary art. Encouraging and fostering new ideas with seasonal produce, meats and spices fosters the fun and unique dining experience they so strongly emulate.
本日26回予約が入りました。
カリフォルニア州タスティンにあるGyu-Kaku Japanese BBQは、オレンジカウンティでの素晴らしいひと時に理想的なスポットです!焼肉には冷凍肉を一切使用せず、新鮮でおいしい上質な肉を使用しています。肉を焼きながらよく冷えたビールを楽しめるほか、ハッピーアワーには食べ物やドリンクのお得な割引を受けられます。
本日65回予約が入りました。
Bosscat Kitchen & Libations perfectly meshes upscale and casual dining with an expansive whiskey selection and unique offering of American comfort food. It offers high energy, open spaced concepts to promote a lively dining experience. With the rustic industrial aesthetic, brick metal and barrels are prevalent in the space. One of its most coveted attractions is the famous whiskey room, that houses hundreds of whiskies from several countries. From high end whiskies like Pappy Van Winkle, to a shot of Jameson with a Coors Light, there is something here for everyone's taste; and Bosscat prides itself on being this type of environment. Each season new flavors and recipes are brought into the kitchen. The culture and staff are encouraged to foster the fun and unique dining experience they so strongly emulate. Bosscat is open all week for lunch and dinner. Happy hour is available on weekdays, and a fun, boozy brunch menu is available on Saturdays and Sundays.
本日134回予約が入りました。
イタリアを愛するNorth Italiaは、魅力的な脇道で、素晴らしいレストランを見つけたような気持ちになるお店です。モダンなアレンジを加えたイタリア伝統料理を楽しめます。創業10年の経験から生まれた、完璧に近い自家製パスタ&ピザを提供しています。ブルームスデール(ほうれん草)入りストロッツァプレーティ、ボロネーズ用のしなやかなリボン状タリアテッレなどを毎日ゼロから手作りしています。ピザのクラストはフワフワで、中心はかすかにもっちり、外側は完璧なまでにカリっとしています。カクテルと一緒に仕事の話をしたり、シェフのおいしい料理をシェアしながらゴシップ話を楽しめるイタリアのタベルナ(大衆食堂)のような雰囲気のNorthは、人々に愛されるレストランです。
本日48回予約が入りました。
Orange County Mining Company は、素朴でカジュアル、そしてリラックスできるアメリカンステーキハウスとサルーンを提供しています。上質の肉、鶏肉、魚介類。ボリュームのあるスープ、新鮮な食材、リッチなデザート。様々なワイン、クラシックカクテル、新しいクラシックカクテル。高台からの素晴らしい景色を眺めながら、リラックスしてお楽しみください。必ずご満足いただけるでしょう。
本日23回予約が入りました。
O SEA — a seafood restaurant of time and place in the historic Plaza district of Old Towne Orange, recently recognized by the Los Angeles Times as the Best Seafood Restaurant in Orange County and by Wine Spectator Magazine with an Award of Excellence. Something fun, something different, something fresh — O SEA is where seafood is headed. Think salmon ceviche in coconut leche de tigre, tuna poke in gochujang dressing, crispy oaxacan hot shrimp, west coast oysters on the half with thai red curry and tajin’d lime.Responsibly-procured, best-in-class products, served consistently and at a value, with deeply craveable and seasonal flavors — welcome to O SEA.We can’t wait to serve you.
本日28回予約が入りました。
Zagat、Southern California Restaurant Writers、Orange County Business Journalにより、オレンジ・カウンティのトップレストランの1つに選ばれています。高く評価されている料理本作家、シェフZov Karamardianによるシェフ主導のオリジナルレストランです。Zov's Bistro, Bakery & Cafeは極上のダイニング体験をお届けできるように努力しています。Zov's Bistroでは、ビストロの洗練された優雅さとカジュアルなカリフォルニアダイニングのリラックスした心地よさを組み合わせユニークな雰囲気に中で、カリフォルニア・地中海風の料理を提供しています。