Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューオーリンズ・ルイジアナ州

Carrollton​のヘルシーな料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(19)

GW Finsの写真
4.9
素晴らしい(19867)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • フレンチ ・ クォーター
本日98回予約が入りました。
Experience the cuisine that has created Raving Fans of local diners & national & local food critics alike. Executive Chef Mike Nelson ensures the highest quality seafood by flying in products from around the globe & featuring only the best from local waters - both at their seasonal peak. This commitment to freshness & quality are some of the many reasons GW Fins prints its menu daily. We look forward to serving you soon so we may learn what you think.We hope our dress policy is comfortable for all. Coats & ties are not required. Slacks, dress jeans, & dress shorts are great. We require that gentlemen wear a collared shirt. T-shirts, cut off shorts, & athletic wear, including baseball caps, are not permitted. We ask gentlemen to remove their hats in the Dining Room.
Shayaの写真
4.9
素晴らしい(5041)
価格:高い
• イスラエル料理 • アップタウン
本日43回予約が入りました。
Shayaは、イスラエル育ちのシェフAlon Shayaによる食文化への温かいアプローチを持った革新的なレストランです。シェフAlonは、現代のイスラエル料理を北アフリカ、中東、東欧、トルコ、ギリシャの影響を受けた壮大なモザイクのように捉えています。Alonがクレセントシティ・ファーマーズマーケットで手かげている仕事を通じて培った地元の農家との密接な関係と、ルイジアナ州の豊な食材を活かしながら、進化を続けるイスラエル料理を反映したメニューを提供しています。Besh系列のすべてのレストランが持つ理念と同じく、Shayaでも旬の地元産の確かな食材を追求しています。ニューオーリンズのAlonの他の店舗と同様に、バスケットに入った自家製の温かい薪窯焼きピタなどをはじめ、薪オーブンを中心にメニュー構成やダイニング空間をつくっています。種類豊富なメニューの多くはシェアできるようになっています。ファラフェル、ケバブ、ババ・ガヌーシュなどの中東料理を楽しめます。
Audubon Clubhouse by Dickie Brennan & Co.の写真
4.5
非常に良い(171)
価格:普通
• アメリカ料理 • アップタウン
本日14回予約が入りました。
Offering Brunch, Lunch, and Dinner featuring salads, sandwiches & mains made with Louisiana seafood & seasonal local produce. Highlights are the 1898 Club Sandwich, the Crabcake Benedict, a Chicken & Waffle Salad topped with a fried chicken thigh, and a house classic - the Palace Cafe Turtle Soup. The bar offers curated craft cocktails with local spirits, and a stellar wine list. We are located in the beautiful Audubon Park so you can dine on our veranda under the Oaks. Operated by Dickie Brennan & Co. Family of Restaurants.
Vessel NOLAの写真
4.3
非常に良い(2581)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ミッド・シティ、シティ・パーク
本日25回予約が入りました。
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.
True Food Kitchen - New Orleansの写真
4.6
素晴らしい(690)
価格:普通
• アメリカ料理 • ウェアハウス・ディストリクト
本日6回予約が入りました。
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. At our table, delicious dining and conscious nutrition go hand in hand, without sacrificing flavor, creativity or indulgence. Our expertly trained chefs craft flavor-forward dishes, handcrafted cocktails and freshly pressed refreshers so you can enjoy epic food experiences that aren’t just good for you, but good to you. Join us in New Orleans for lunch, dinner, or weekend brunch. Located in New Orleans below The Julia at St. Charles apartments at the corner of Julia Street and Saint Charles Avenue, near F45 Training. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Maypopの写真
4.6
素晴らしい(1345)
価格:高い
• 東南アジア料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日13回予約が入りました。
Welcome to Maypop! - the sister establishment to the award winning Mid-City restaurant MOPHO. Located two blocks from the Super Dome and only one block from Poydras street, it features Southeast Asian inspired southern cuisine and focuses on hand made pastas and house charcuterie paired with Gulf seafood, local produce and hand ground curries. Enjoy our refreshing cocktails that are as innovative and creative as our cuisine, and our well curated wine list paired to our eclectic dishes.Executive Chef Michael Gulotta was named a 2016 Best New Chef by Food and Wine Magazine and Maypop was named a 2017 best new restaurant by New Orleans magazine as well as a 2017 peoples choice best new restaurant by Gambit Magazine.Parties of 5+ guests will be charged an automatic 20% gratuity.
M bistroの写真
4.5
非常に良い(785)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • フレンチ ・ クォーター
本日6回予約が入りました。
Farm-to-table and authentic New Orleans cuisine come together in the French Quarter at M bistro, where the chefs take an indigenous approach to the preparation of meats, seafood and produce from farmers in Louisiana, Texas, Mississippi and Alabama. Three velvet-draped semi-private “Cheater’s Booths” and a private Wine Room offer additional venues for a special meal. Our restaurant and lounge are conveniently located on the third floor lobby level of The Ritz-Carlton, New Orleans.
Carmoの写真
4.7
素晴らしい(172)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ウェアハウス・ディストリクト
本日6回予約が入りました。
Situated in New Orleans' charming Arts District, Carmo is a tropical restaurant, bar and cultural center with a commitment to providing fresh, flavorful, healthy and affordable dishes in a warm, friendly and casual atmosphere. Chef Dana Honn's menu is built upon the rich, multi-cultural culinary influences found throughout the Caribbean, Central and South America, West Africa, Southeast Asia, Gulf South and beyond, featuring eclectic and traditional/traditionally-inspired dishes with an emphasis on fresh, local ingredients, as well as unique and little-known flavors from around the world. “Origins to table” is the term Honn uses to describe the narratives of the dishes, connecting ingredients to food traditions and ultimately the people who originally created those traditions. From our fresh local seafood and produce to heritage and organic meats, Carmo caters to vegans, vegetarians, pescatarians and omnivores alike.
Birdy's Behind The Bowerの写真
4.7
素晴らしい(589)
価格:普通
• アメリカ料理 • ガーデン・ディストリクト
本日11回予約が入りました。
Birdy’s Behind the Bower is a brunch spot perched in the back of the Framework building, serving Southern-inspired, locally-sourced American cuisine alongside a welcoming outdoor courtyard. We partner with Sugar Roots Farm in New Orleans to source fresh, local ingredients for dishes that range from comforting, house-made breakfast staples to lighter, health-conscious fare. Celebrate on our chic patio or nestle in for a coffee to start your day.
Fogo de Chao - New Orleansの写真
4.2
非常に良い(2511)
価格:普通
• ブラジル料理 • フレンチ ・ クォーター
本日66回予約が入りました。
Fogo de Chãoは、一流のブラジル風ステーキハウス、すなわちシュハスカリアです。シュハスコと同じ調理法(ブラジル南部で何世紀も続いている調理法)で直火焼きにした高級肉を35年以上に渡って提供してきました。Fogoでは食材本来の風味を引き立てるべく、名物のピッカーニャ・サーロイン、フィレミニョン、リブアイ、ラムチョップなどをシンプルに味付けして直火で慎重に焼き上げます。Fogoのマーケット・テーブルでは、様々な季節のサラダ、新鮮な野菜、温かい付け合わせ料理、食肉加工品、スモークサーモンなど、市場の新鮮な食材を使ったカラフルなグルメ料理も楽しめます。ポン・デ・ケイジョ(温かいチーズパン)、カリカリの温かいポレンタ、カラメルバナナなどのブラジル南部の付け合わせ料理は、大皿のファミリースタイルで提供しています。魅力的なデザートメニュー、創作カクテル、定番カクテル、受賞歴のあるワインリストも用意しています。新たに導入した軽めの魚介料理もありますが、マーケットテーブルのグルメ料理のみ楽しむことも可能です。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ