Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Crete​のヘルシーな料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

kitaro surf & turf & sushiの写真
4.6
素晴らしい(896)
価格:普通
• 寿司 • モンスター、インディアナ州
本日19回予約が入りました。
KITARO Surf & Turf & Sushi is a 4000 sq. ft. restaurant that has seating for 140, large bar, patio dining for 40, and a private dining room that will seat 50. You will find the atmosphere modern and alive with energy. Our expanded bar will offer full service cocktails, fine wine, sake and handcrafted cocktails. We open 7 days a week. Executive Chef and owner John Kitaro has over 30 years’ experience specializing in preparation of exquisite sushi dishes. He brings to your table not only the best sushi, but also stunning presentations of each dish that comes to your table. Our new and expanded menu successfully marries extraordinary cuisine in an exquisite setting. Asian Fusion creations, a large selection of top quality steaks, lobster, sushi & much more. We believe that we have created the best of both Modern Asian cuisine and an upscale steakhouse for your dining pleasure.
Gino’s Prime and Surf - Dyerの写真
4.7
素晴らしい(1243)
価格:高い
• ステーキハウス • インディアナ、ダイアー
本日27回予約が入りました。
Gino’s Steakhouse(ジーノズ・ステーキハウス)は1950年にオープンしたカジュアルな高級レストランで、プライムステーキ、シーフード、パスタ、骨つき肉を専門に提供しています。インディアナ州シカゴエリアのダイアー、メリルヴィルという便利な場所に2店舗を構える、「ベスト・イン・ザ・リージョン」に選ばれたイタリアンレストランです。ラウンジエリア、バンケットエリア、美しい屋外パティオなどを併設し、ケータリングやテイクアウトのサービスも利用できます。毎週末のライブエンターテイメントも楽しめます。
Nisi Greek Tavernaの写真
4.9
素晴らしい(516)
価格:高い
• ギリシャ料理 • シェアアーヴィル、インディアナ州
本日8回予約が入りました。
Modern Greek Cuisine. Opened up by Greek Master Chef Pandelis Vouros. Book today!
Fiori Italianの写真
4.5
非常に良い(579)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • モンスター、インディアナ州
本日4回予約が入りました。
Chef Gaetano Ascione brings international flair to Indiana. A native of Italy, and fluent in five languages, Chef Gaetano Ascione brings international flair to Munster, with experience, teaching, owning restaurants, consulting, and running hotels on four continents – Asia, Europe, Africa and North America. He served both Jimmy Carter and Ronald Reagan as Chef de Cuisine at the Georgetown Club in Washington, D.C., and served as Executive Chef for the Inaugural Banquet for President Nelson Mandela in South Africa.He is a member of the Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs 1248-1950, the American Culinary Federation, and the Gruppo Virtuale Cuochi Italiani. Ascione was a finalist in the “Chef of the Year” competition at the World Gourmet Summit in Singapore in 2001.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ