Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Kensington​のヘルシーな料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(59)

Bleu Bohemeの写真
4.8
素晴らしい(3547)
価格:高い
• フランス料理 • ケンジントン
本日15回予約が入りました。
世界の旅とその喜び、各地から持ち帰ったアイテムを用いた装飾、素晴らしい話のシェア、そして最も重要なのは様々な文化からのシンプルながら美味しいレシピです。当店の使命は謙虚さです。それは世界中から私達のレストランにお越しになる人達、健康と幸福の場へ私達と一緒に夜の旅をする人達に対する謙虚さです。 Bleu Bohèmeはフランスの旧世代の感覚を生み出すように設計され、ボヘミアンとパリの左岸の芸術的な自由奔放な精神が調和しています。Bleu Bohèmeは、手頃な価格の家庭的なフランス料理を提供する地元のレストランです。
Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(230)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日41回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Madisonの写真
4.5
非常に良い(3023)
価格:高い
• 地中海料理 • ユニバーシティ・ハイツ
本日20回予約が入りました。
近代的な広々としたユニバーシティ・ハイツの住民の集いの場で、洗練された雰囲気の中、地中海風料理とエレガントなカクテルを提供しています(ザガットより)。
The Prado at Balboa Parkの写真
4.6
素晴らしい(7903)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日54回予約が入りました。
サンディエゴのダウンタウン、コンベンションセンター、ミッションバレーからわずか数分の場所に位置するThe Prado at Balboa Parkは、公園内の最も美しい建物の中に位置しています。 シェフのジョナサン・ヘイルによるクリエイティブな指導のもと、Prado Restaurantは、サンディエゴのベストニューレストランとしての栄誉を獲得し、グルメマガジンによるアメリカのトップ10レストランの一つに選ばれ、また、カリフォルニアのレストラン・ライター協会により念願の4ツ星を受賞しました。 コンチネンタル料理とともに、真に優れたサービス、ユニークな雰囲気、手作りの装飾、屋内/屋外のダイニング(通年)などを提供しています。これらは「最もロマンチック」で「最高の特別な機会」のレストランとして名声を獲得した理由のほんの一例です。
Alexander's on 30thの写真
4.8
素晴らしい(3086)
価格:高い
• イタリア料理 • ノース・パーク
本日25回予約が入りました。
San Diego Union Tribuneの「Top 25 places to eat before you die(あなたが死ぬ前に食べるべきレストラントップ25)」に投票されました。 ホームページもご覧ください。www.alexanderson30th.com
CUCINA urbanaの写真
4.7
素晴らしい(7102)
価格:普通
• イタリア料理 • バンカーズ・ヒル
本日52回予約が入りました。
CUCINA urbana(クチーナ・アルバーナ)は、バンカーズヒルの中心部に位置するカジュアルな近所のイタリアン・アメリカンキッチン&ワインショップです。メニューには、アーバン・キッチン・グループが知られるようになったカリフォルニアの「ファーム・トゥ・テーブル」をコンセプトにしたイタリア各地の料理を揃えています。シェフJoe Magnanelliは、彼自身のバックグラウンドであるイタリアの伝統を共有し、新鮮かつシンプルな季節に応じた料理を作ることに喜びを感じています。前菜、職人によるピザ、パスタ、ピアッティを提供しています。グラスワインを楽しんだり、ワインショップで100種類以上の小売価格のワインを選べます。8ドル(USD)の持ち込み料が適用されます。現代的な要素とヴィンテージの骨董品を取り入れたスペースは、古い素朴なカントリーファームハウスの歴史と居心地の良さを感じさせるモダンなイタリアンキッチンの雰囲気を作り出しています。
Benihana - San Diego, CAの写真
4.0
とても良い(7364)
価格:普通
• 日本料理 • ミッション バレー
本日178回予約が入りました。
Benihana(ベニハナ)では他にはないダイニングを体験できます!専属シェフが、グループ用の相席テーブルで伝統的な鉄板焼きの技を披露しています。目の前でスライスしたり、さいの目に切ったりする様子を眺めながら、美味しいステーキや、柔らかいチキン、ジューシーなシーフードを目と舌で楽しめます。腕のいい寿司職人による寿司、特製カクテルも用意しています。Benihanaのシェフは、エンターテイメントを提供することでサンディエゴでも知られています。高速道路8号線のミッションセンタードライブ出口からすぐで、ホテルの近くに位置しています。広い寿司バー&ラウンジでは、ハッピーアワーを月曜~金曜の16:00~19:00の時間帯に提供し、3ドル(USD)のおすすめメニューも用意しています。Benihanaは、ミッションベイ、シーワールド、バルボアパーク、サンディエゴ動物園の近くにあります。
Water Grill - San Diegoの写真
4.7
素晴らしい(3600)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日37回予約が入りました。
30年以上にわたり魚好きの人々を満足させてきたWater Grillは、ロサンゼルスのダウンタウンでの創業以来、King's Seafood Companyのフラッグシップレストランとして世界クラスのシーフードを提供し続けています。Water Grillは国際的に認められているザガットガイドによって「南カリフォルニアで最高のシーフード」と絶賛され、優れた品質と新鮮な魚介類を使用した素晴らしい料理を用意しています。
Nobu San Diegoの写真
4.6
素晴らしい(3740)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日41回予約が入りました。
受賞歴のある「新しいスタイル」の和食として世界的に有名なNobuは、世界中の知識豊富なダイナーに料理の冒険を提供し続けています。サンディエゴ店は、鱈の西京焼きやハマチの刺身ハラペーニョ添えなどシェフ松久信幸の伝説的な料理を楽しめるもう一つのキャンバスです。 長年にわたりファッショナブルな中心部にあるHard Rock Hotelに位置するレストランで、マイアミとニューヨークのNobuで腕を磨いてきたエグゼクティブシェフのデビッド・ミードによるユニークな料理を特徴としています。Nobu San Diegoは、料理、非の打ち所がないサービス、上品かつ活気のある雰囲気を満遍なく提供しています。
Cellar Handの写真
4.7
素晴らしい(111)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ヒルクレスト
本日6回予約が入りました。
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • TaylorVIP
    サンディエゴ •6​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Alexander’s is always my favorite place to bring family and friends when they’re visiting or for special occasions. The food and ambience are amazing! The pink penne pasta is always my go-to, but I don’t think you could go wrong with getting anything else.
    詳細を見る
    Alexander's on 30th価格:高い• イタリア料理• ノース・パーク
    4.8
  • Martina
    ロサンゼルス •2​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    I dined on a busy Saturday night. The food was excellent. As a party of two I tried the layered potatoes, calamari appetizer, sea bass and short ribs. I am gluten free and very happy with the options. We sat out on the patio which I highly recommend. All the staff was professional and responsive. I look forward to returning
    詳細を見る
    The Prado at Balboa Park価格:普通• カリフォルニア料理• ダウンタウン/ガスランプ
    4.6
  • Haley
    フェニックス・アリゾナ州 •1​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    One of the best meals we’ve ever had. We can’t wait to be back. We did the Mediterranean feast, it was 5 courses. The first course was dip trip with fresh out the oven pita that I could have made a whole meal off of. The baba ganoush was incredible. My husband doesn’t usually like it but it was his favorite of the dips. The second course was a yellowtail with a mild spice level that paired well. The third course was a potato pasta? It was delicious. Sometimes the descriptions of the course were hard to hear and read off fast. The next course was a crusted halibut & then finally a lemon meringue with coconut bark. I kept thinking the portions may be too small especially since my husband can eat a lot. But we both left more than full. I did the wine pairing with the meal & there wasn’t one that I didn’t like. I struggled to keep up throughout the meal & wasn’t able to finish the last glass but thoroughly enjoyed the experience here. The service was excellent. We had Connor and Aiden but everyone was very attentive.
    詳細を見る
    Callie Restaurant価格:非常に高い• 地中海料理• ダウンタウン/ガスランプ
    4.8
  • JimVIP
    サンディエゴ •1​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    We were so pleased that Madison has brought back their delicious jambalaya! Having grown up in New Orleans, I can say that Madison‘s jambalaya is some of the best around! Also loved the live jazz, friendly staff, and good vibe of the place!
    詳細を見る
    Madison価格:高い• 地中海料理• ユニバーシティ・ハイツ
    4.5
  • Barbara
    サンディエゴ •13​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    We had a wonderful dining experience at Bleu Boheme! The setting was lovely, the service was excellent and the food and drinks were superb- We will definitely be back!
    詳細を見る
    Bleu Boheme価格:高い• フランス料理• ケンジントン
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ